Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

Gaza si mie imi pare rau ca nu vine Cristi Este prima excursie fara el. Isi doreste foarte mult sa vina, dar de aceasta data chiar nu poate.

Dyana succes in continuare la "omorat" kilograme. Abia astept sa-ti vad noua silueta si imi pare rau ca nu veniti la munte

Novus sa stii ca nu eu sunt de vina ca nu am ajuns astazi in Tineretului (asa plan imi facusem pe la ora 15). M-a sunat Cristi si m-a invitat la film. Am refuzat si chiar nu prea aveam chef chef sa merg, dar mi-a dat un mesaj asa de frumos ca nu puteam sa-l refuz. In plus a organizat pana si cel mai important lucru: a vorbit cu o angajata (o prietena f buna, care mai are si fffff multa experienta in domeniul "bebelusi") si a rugat-o sa stea cu David in incinta mall-ului in timp ce noi vom viziona filmul. Mi-a facut si o frumoasa surpriza, am mers la o sala VIP, foarte intim, cu fotolii mari si relaxante, masuta, mancare si alte minuni. M-am simtit bine, filmul dragut, insa la un moment dat, mai exact cand ajunsesem la punctul culminant al filmului, ma suna Simona caci David urla de rasuna in tot mall-ul. A stat cuminte, s-au jucat, a mancat, dar cred ca i se facuse dor de mine, caci cand m-a vazut s-a linistit. I-a dat o gura de tata si am mai prins si eu sfarsitul filmului. Asa face mereu: cand plec la distractie urlaaaaaaa; cand plec la cumparaturi sau fac curatenie, sta cuminte

Aaaaa...Pisigri cu freza, fara freza, eu tot abia astept sa te cunosc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca multumesc pt pontul cu ananasul

Novus maine promit sa duc la bun sfarsit operatiunea "jucaria" si trec si pe la carrefour unirii sa vad daca au cilindru.

Fug sa pun rufele la uscat si ma bag si eu la somn.

Pupici si noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Oliska-superba surpriza lui Cristi! Iar David tare simpatic...Chiar asa? ce-i cu parintii astia care vor sa-si faca de cap singuri

Diana-O masa de seara(legume sau fructe) cu cereale si laptic de la mami...Asta-i reteta unui somn bun la noi...Ba de ceva timp ii mai dau si un iaurtel ca tot imi mai cere mancare dupa primul castronel.

Sper ca Pogonicea si Cristi sunt mai bine si ca mamicile "respective"s-au odihnit noaptea asta.

Gianina-haide cu ploaia de pupici si vestea buna ca micsuneaua e pe drumul bun cu mancarica...

Pe mine ma asteapta o zi alergata ca sunt ambii acasa si printre muzica si gimnastica lui Alex o sa ma distrez cu domnisoara, care are nevoie al fiecare 3 minute sa-si probeze ca stie sa stea in picioare....vai de spatele meudar am fost ieri al kine si l-am masat bine, asa ca sper sa tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, am si eu o curiozitate legata de problema Dianei si de sfaturile primite. Fiica-mea maninca seara lapte cu gris si cu fructe, si se trezeste prima oara dupa 3-4 ore. O pun la sin si tot dupa 3-4 ore se trezeste. (Astea sint noptile linistite, fara dureri de burta sau mishcorici). Asta inseamna pt mine 2 treziri, pe la 1 si pe la 4. Acu, daca suge si adoarme in treaba ei nu-i bai, numai ca uneori ea are chef de povesti, plimbat in pat, gingurit, il striga pe ta-su, daca nu o baga in seama se pune sa-i arda picioare in cap... si "uneori"- ul asta e cam in jumatate din nopti.
Acu mie parca mi-e mila sa ma apuc sa nu-i mai dau sa suga in speranta ca in citeva zile va ajunge la concluzia ca degeaba se trezeste. Adica imi spun asa, nu stiu daca e corect: nu cred ca Pisilinca doarme, doarme, si la un moment dat se gindeste hai sa ma trezesc sa maninc oleaca. Mai degraba ma gindesc ca-i e foame, sau sete, si de-aia se trezeste.
Plus ca pe unde am tot citit, sint medici care zic ca de la 8 saptamini sa scoti masa de noapte a copilului, sint altii care zic sa dai sin de cite ori cere, unele mame spun ca si la 2-3 ani se trezeste copilul ca-i e sete...
Azi-noapte de exemplu, ma intreaba sotul pe la 5 daca fata a adormit singura la loc. Zic da ce, s-a trezit?? Cica da, a vorbit cu el, s-a foit in pat, s-a pus pe burta si si-a luat din bustiera o titi, a supt, s-a mai foit si probabil a adormit singura. Va dati seama in ce hal de teleghidata sint daca eu nu m-am mai trezit la toate astea....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Diana - ca sa raspund personalizat - eu as continua cu tzitzi. Dar i-as da masa de seara niste cereale ceva. Probabil ca e echivalentul unui puseu de crestere, caz in care ar trebui sa treaca in citeva zile, o saptamina. MAI ALES ca nu vrea biberon si lapte praf...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Tufete, io nu fac git pe tema Pepsi, pt ca si mie imi place. Nu ma ating de cola, dar pepsi e buuun. Doar ca ...eu inca mai alaptez, deci...prefer sa ma abtin. Adica mai beau eu cite un pahar doua pe luna, cind chiar mi se face de pepsi. Din fericire eu nu-s pofticioasa la de-astea, ci la ...gratare si fripturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata, fete dragi!
Dyana, multumim de complimente, viceversa e valabila Mutzul tau e in crestere, nu gluma. Poate o masa mai consistenta seara (eu pe la 18 ii dau, apoi la 21 lapte) l-ar ajuta - cereale, branzica-mar-orez, etc.
Novus, cilindrul Chicco l-am luat si noi, a gasit sotul la Real.
Millie, eu am gasit costumas de mos pe www.bebeshop.wordpress.com
Va pup pe toate si revin cand ma lasa Razvanelu'

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
muulti pupi pentru sfaturi; o sa le iau asa pe rand sa le incerc; eu ii dau iaurt cu cereale pe la 6.30-7 seara, baita in cam 2 ore, si evident ca dupa baita i se face fomica; si atunci vrea titi; nu adoarme mereu la titi, dar de obicei da. cereale cu lapte praf sunt CAHHHHH RAU DE TOT!!!! nu vrea pushtiu nici sa le vada; deci singura varianta sunt cerealele fara lapte, dar cu ce le fac???? ca la mine din prima zi a fost laptic cat sa-l sature pe mutz, dar la pompa..... juma de ora sa ma mulg ca abia scot 20-30ml; si pompa e ff buna, tasneste lapticul, dar nu suficient; si atunci, singura varianta e sa i le dau cu iaurt; dar seara la culcare imi e frica sa-i dau iaurtel sau fructe, ca mai regurgiteaza dupa ele, nu mult, dar eu stiu, in somn.... stau cu grija dupa aia
acuma am dat in alta balarie... nu mai vrea fructele crude; v-am zis eu ieri ca de azi am voie sa-i dau iar crude, ca ii placeau tare.... e, nu-i mai plac; i-am facut azi mar cu banana si portocala, a iesit o bunatate, alta data ar fi ras castronul.... azi nu le-a vrut si pace;am incercat dupa aia sa-i pun un strop de biscuite, sa incerc asa..... s-a suparat asa de rau ca a trebuit sa-i dau titi pe loc, sa-i treaca; si a si adormit
mor de dragul lui cand e la titi, cum sta el si rontaie ca soricelu' si ma mangaie si scarpina cu manuta pe titi; cum sa tradez eu asa momente????? oricum, azinoapte a papat la 9, 1, 5... deci e ok la 4 ore; poate a fost doar o perioada mai nasoala... eu stiu; acuma sa vad la trezire cum il pacalesc la fructe...... ii fac alta combinatie, sa vedem daca avem succes... sa-i pun mai putina portocala

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Diana - ca sa raspund personalizat - eu as continua cu tzitzi. Dar i-as da masa de seara niste cereale ceva. Probabil ca e echivalentul unui puseu de crestere, caz in care ar trebui sa treaca in citeva zile, o saptamina. MAI ALES ca nu vrea biberon si lapte praf...

nici nu ma gandesc sa-i iau titi!!!!!! pai aia i-o dau, macar asa de sete, si tot nu i-o scot; la restul... am raspuns deja... ca sunt in criza de idei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neata fetele. O cafea cu lapte pentru toata gasca. E gratis azi.

Rares doarme, bine-nteles.
Vad ca vb despre ne=mancatul copiilor. Acum ceva timp aveam si eu aceeasi buba. Dar...a trecut. Acum, trecand, asociez cu perioada pre-iesirii dintilor. Caci in cam 2 sapt i-au si iesit. De mancat manca, dar nu cantitatea si cu sporul obisnuit. Si cu somnul m-am lamurit, desi nu imi faceam mari probleme, o pun pe seama puseului de crestere, ca doar nu mai suntem cocutze...crestem.

Magdy bine ai venit pe la noi. Acomodarea e mai grea dar trece si asta si cand veti intra in priza , veti fi ca fresh.

PS: Uitai ca e mai important de spus. Ieri Raresu a mers cale lunga, sustinut evident. Din sufrageie pana in fundul baii, pe hol (adica vreo 7 m), neincetat, pas dupa pas cu foarte mare precizie, zici ca era pe putin vreun inginer si trebuie sa faca o croiala dreapta. Atat ca rad de el cand se concentreaza...nimic nu mai conteaza in jur. Totul e sa iasa ce si-a propus.
Am citi ca si Dyana a avut trairi aseara cu mutzu ei. Bravo...usor, usor ne zboara copiii din brate. Sa punem bani deoparte pt insuratoare, oare?
Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput