Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 12
Gianina34 spune:
buna dimineata mamici,
vin intai cu urarile:
La multi ani! dragilor nostri:
Andrada Teona,bebe de Adirys
Bogdan,bebe de Petra Tudor
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy
Vlad Ioan, bebe de Miki1979
plus Gabi86
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Dr a considerat ca avem fontanela cam mare si ne-a dat sa luam calciu. E adevarat ca eu branzica i-o fac cu lamaie. De acum voi apela la calciu lactic. Dar deocamdata ii voi da VI-SOL. |
vi-sol contine putin calciu in comparatie cu alte produse, de ex calciu kids sirop de la fiterman sau calciu de la pharco sau calciu natural cu sau fara vit d3 de la naural pharmaceuticals supliments srl romania. si eu zic ca pana la 1 an are timp sa se inchida fontanela si calciu nu se asimileaza datorita lipsei de vit d3.
noi la evaluarea de 9 luni ne-a zis sa nu ii mai facem injectia cu vitd3 in ian pana nu mergem la control.. in rest avem 9 kg si 75 cm, 4 dinti si multa voiosie si suntem un mic argint viu
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Buna seara fetele! Simona, Mihaela mi-e un dor nebun de voi si de intalnirile noastre. pt Maria si Dragos. Se pare ca si lui Gabriel ii e dor de Maria ca pupa poza ei in fiecare zi. |
heibine ai revenit,chiar vb cu mihaela pe unde umbli ca nu ai dat nici un semn si cand mergem la plimbare lipseste un carut langa noinu mai zic de sporovaiala noastra.... ti-am lasat un pm, pupici lui gabi sa revina in forta
dragos tea mea
Gianina34 spune:
multumesc mult, mult tuturor
am ajuns la concluzia ca o doare stomacul si de asta refuza mancarea
va ziceam eu ca daca nu ar avea nici o durere/problema micsunica mea ar manca pt ca e o mancacioasa-pofticioasa (o data pe luna ni se intampla si asa ceva) asa ca trebuia sa-mi dau seama ca o necajeste ceva(si nu dintisorii ca la noi nu se asociaza decat cu niste mofturele, maraieli si somn mai agitat). Ieri dupa ce i-am dat nexium parca s-a mai linistit un pic si a mancat ceva-ceva(40 gr). Noaptea nu i-am mai dat nimic iar la laptele de dimineata am avut noroc sa nu se trezeasca de tot si, desi a refuzat cu hotarare biberonul, am reusit ca-i picur in gurita cam 20 ml de lapte in jumatate de ora - bun si-asa. Ma rog la Dumnezeu sa-i faca bine medicamentul asta(nu l-am mai incercat pana acum) si sa reinceapa sa manance.
I-am dat peste cap stomacelul si nu stiu cu ce; nu stiu daca am gresit ca i-am dat lapte noaptea sau de la pepenele galben sau de la mamaliguta cu branza (desi mai mancase si alta data si nu a patit nimic) sau poate toate la un loc
andiaroro - oare sa incerc sa-i mai dau medicamentul nostru minune chiar daca nu vomita, oare i-ar face bine la stomacel? avem cam 3 saptamani decand nu a mai vomitat
Si inca odata va multumesc din suflet pentru vorbele bune. Mi-ati mai ridicat un pic moralul desi eu incontinuare nu ma consider o mama buna.
avem 7 luni
provista spune:
citat din mesajul lui millie Stiti vre-un sait de unde pot comanda costumas de craciunita pt.buburuza? |
ai vazut www.cadouridecopii.ro/shop-cadouri-de-craciun-costum-mos-craciun-categorie-106-1.html" target="_blank">aici?
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui Gianina34 am ajuns la concluzia ca o doare stomacul si de asta refuza mancarea |
de la ce ar putea sa o doara stomacul?
dragos tea mea
Gianina34 spune:
chatonel-pupacim pogonicea cu dintisor -chiar asa... cand ne prezinti poza-dovada?
pupacim si bebele cu rosu in gat sa se faca repede bine
noua nu ne-a prescris niciodata pana acum antibiotic pt asa ceva (poate ca am si avut noroc sa nu se agraveze) - de fiecare data ne-am tratat cu paracetamol (sub oricare din forme) si cateodata eurespal
avem 7 luni
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
de la ce ar putea sa o doara stomacul? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
se intampla cand gresesc ceva si ii creste prea mult aciditatea la stomac
la cum se comporta bebele, cred ca simte aceleasi dureri cum simtim si noi cand ne doare stomacul
avem 7 luni
provista spune:
citat din mesajul lui Gianina34 Si inca odata va multumesc din suflet pentru vorbele bune. Mi-ati mai ridicat un pic moralul desi eu incontinuare nu ma consider o mama buna. |
iar ai luat-o razna? ce vorbe sunt astea? ca nu te consideri o mama buna? esti cea mai minunata mama din lume care se pregateste sa intampine sarbatorile impreuna cu minunea ei, vor fi primele sarbatori impreuna, primele din viata ei si vor fi cele mai minunate clipe iar tu vei contribui din plin la bucuria ei...faptul ca TU ii esti mama inseamna f mult... nici o alta femeie din lumea asta nu poate fi pt fata ta o mama mai buna decat tine.
hai scutura-te precum un caine ud sa se duca prostiile din cap si apucate de facut bucurii ptr fata ta si cei dragi.
dragos tea mea
aditapop spune:
Gianina, ai incercat EPICOGEL pentru stomac? e eficient, e pansament gastric, se da foarte devreme la bebei, chiar si la prematuri in spital (mi-a zis prietena mea pediatra)
POZE NAZDRAVAN