Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 13
provista spune:
gianina poate ar fi bine sa eviti sa ii dai dupa ora 17-18 fructe
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
vi-sol contine putin calciu in comparatie cu alte produse, de ex calciu kids sirop de la fiterman sau calciu de la pharco sau calciu natural cu sau fara vit d3 de la naural pharmaceuticals supliments srl romania. si eu zic ca pana la 1 an are timp sa se inchida fontanela si calciu nu se asimileaza datorita lipsei de vit d3. noi la evaluarea de 9 luni ne-a zis sa nu ii mai facem injectia cu vitd3 in ian pana nu mergem la control.. in rest avem 9 kg si 75 cm, 4 dinti si multa voiosie si suntem un mic argint viu Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Eu nu am fost multumita deloc de evaluarea facuta. Dupa ce il controleaza ma intreaba daca ii mai dau Ca...Pai, cine sa imi spuna sa ii dau...mama, cine????. Daca ea nu mi-a spus. La 6 luni nici nu ne=a intrebat ff mult a tinut sa imi spuna sa ii dau smantana cu mamaliga in loic de iaurt. Asta a fost "sfaturile" de la 6 luni. Si eu de und esa stiu ce medicatie sa ii dau. Si acum iau i-am spus de VISOL...ca ea mi-a spus sa ii dau calciu 10 zile si luna asta si luna viitoare. Atat. NU mi-a recomandat nici o firma sau produs. DECI.....
Oricum dupa un an ma transfer la alt medic din Braila, poate gasim alt specimen.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Rares Rarisel cel mai frumusel
Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.
Floric spune:
L-am probat pe Raresu cu costumul de "ucenic a lu' mosu'"
Ne pregatim intens. De Craciun am ticluit o plecare la Bran, la o pensiune. Sper sa fie frumos. Am ales-o de pe net si de aceea am asa usoare emotii. Am intrebat daca au caldura ca vin cu bebe mic si raspunsul a fost pozitiv. Dar eu stiu...daca nu, venim acasa unde e calkd si bine.
UCENICU'
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Rares Rarisel cel mai frumusel
Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.
provista spune:
floric nush ce sa zic .. e important sa ii dai calciu 6 luni pe an sept,oct,nov,febr,martie,apr. cate 10 zile, eu i-am mai dat si gluconat de calciu fiole dar din 2 in 2 luni i-am facut injectie cu d3 care fixeaza calciu, e imp si expunerea la soare in perioada asta 15 minute minim
la noi sau inchis fontanelele
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
aditapop spune:
Floric, votat UCENICU'! E bestial!
Branul e superb, imi place f mult! cred ca o sa il adorati si voi!
POZE NAZDRAVAN
dyana27 spune:
gianina, vorbind cu surioara despre voi mi-a zis sa-ti recomand un dr fffff bun; e dr Munteanu de la budimex, este pediatru si gastro-enterolog; nu a existat pacient trimis la el sa nu-l faca bine; poate ar fi bine sa ajungi la el
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Va salut, tufete. Doamne, cand citesc de mancaciosii vostri parca-i si vad in fatza ochilor, auzi tu, sa rada cate 200 de grame o data, sa manance de mai multe ori pe zi...la noi inca nu s-a auzit de-astea...Sophiphi e tot asa, maximum 5 lingurite de "ceva" pe zi (si acel ceva e ori mar ras, ori caise/pere hipp ori iaurt Humana, altceva nu vrea nici macar o linguritza). In rest ca-n "copilarie", tzitzi tot la 3 ore, inclusiv noaptea. Da' e vesela si hlizita si face niste mutre de tot stau ca tampita si simt ca-mi dau lacrimile de fericire, am asa o stare tampa euforica tot timpul, parca inca nu-mi vine sa cred ca eu am fost capabila sa mestesugesc asa o minunatie! Mai nou o apuca vorbitul seara, tine adevarate discursuri (dar nu cuvinte "cu sens", vorba lui cris_tinaus, ci o insiruire de sunete si silabe, da' asa, cu dictie, zici ca e o limba straina:)))
Se apropie intalnirea, ay? Sa faceti fiecare sute de poze ca abia astept sa le vad!! Mai ales freza lui pisigri, ca tare m-a facut curioasa!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 neatza fetele muulti pupi pentru sfaturi; o sa le iau asa pe rand sa le incerc; eu ii dau iaurt cu cereale pe la 6.30-7 seara, baita in cam 2 ore, si evident ca dupa baita i se face fomica; si atunci vrea titi; nu adoarme mereu la titi, dar de obicei da. cereale cu lapte praf sunt CAHHHHH RAU DE TOT!!!! nu vrea pushtiu nici sa le vada; deci singura varianta sunt cerealele fara lapte, dar cu ce le fac???? ca la mine din prima zi a fost laptic cat sa-l sature pe mutz, dar la pompa..... juma de ora sa ma mulg ca abia scot 20-30ml; si pompa e ff buna, tasneste lapticul, dar nu suficient; si atunci, singura varianta e sa i le dau cu iaurt; dar seara la culcare imi e frica sa-i dau iaurtel sau fructe, ca mai regurgiteaza dupa ele, nu mult, dar eu stiu, in somn.... stau cu grija dupa aia acuma am dat in alta balarie... nu mai vrea fructele crude; v-am zis eu ieri ca de azi am voie sa-i dau iar crude, ca ii placeau tare.... e, nu-i mai plac; i-am facut azi mar cu banana si portocala, a iesit o bunatate, alta data ar fi ras castronul.... azi nu le-a vrut si pace;am incercat dupa aia sa-i pun un strop de biscuite, sa incerc asa..... s-a suparat asa de rau ca a trebuit sa-i dau titi pe loc, sa-i treaca; si a si adormit mor de dragul lui cand e la titi, cum sta el si rontaie ca soricelu' si ma mangaie si scarpina cu manuta pe titi; cum sa tradez eu asa momente????? oricum, azinoapte a papat la 9, 1, 5... deci e ok la 4 ore; poate a fost doar o perioada mai nasoala... eu stiu; acuma sa vad la trezire cum il pacalesc la fructe...... ii fac alta combinatie, sa vedem daca avem succes... sa-i pun mai putina portocala diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni cum am venit pe lume |
Ce seamana baietii astia doi ai nostri. Nici lui Vladimir nu ii plac cerealele simple (am cereale cu lapte), dar il pacalesc si ii rad un mar. Asa mananca, e bun.Si tot cam asa ii dau pe la 6-7 seara, apoi in 2 ore baie si apoi lapte. Daca nu e trecut de ora 22 nu adoarme la san, mai sta sa se mai joace.
Incearca sa ii pui cerealele in ceva ce ii place lui. la inceput pui putin si pe masura ce mananca maresti cantitatea de cereale si pui peste ce ii dai (fructe, iaurt).
Ne descurcam noi pana la urma
Gianina34 spune:
dyana - s-a notat
multumesc din tot sufletul
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Bianca2503 spune:
Fetelor, aseara am achizitionat din car4 masinuta minune. a costat 250 ron. initial o comandasem pe site la chicco (la 320 ron) insa am renuntat la comanda dupa ce am vazut ofertele de la car4. aveau multe jucarii de la chicco si fisher price(inclusiv catelusul vorbitor care ma enerveaza- chiar am vorbit astazi cu o prietena, si ea mamica de ghiocel, care are acest catel si mi-a spus ca il uraste. Ii declara ca il uraste dar el spune "te iubesc").
mai am de luata scaun nou de masina si ma declar multumita.