Puiuti de Randunici 2008!! (341)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fata mama-omida,avusesi dreptate!! Se accidentara neuronii si acum am vorburie si stresez barbatii familiei!
Ia sa-mi ziceti voi acum,de ce ma doare pe mine-NOADA-mai ales pe partea stanga,de abia pot sade pe domnu' kur si abia pot calca pamantul?! Fata,da' ma doare RAAAAUUUU!!
Nu ma trimiteti la doctor ca nu ma duc..si nici cu creme nu ma dau,si nici medicamente nu iau,si nici nu-mi introduc nimic in dos Omu' meu nu mai stie ce mi-a facut zilele trecute,asa ca sunt in stendbai

Ma duc sa plimb plodu'

V-am pupat!!

Cand m-os intoarce,sa va gasesc!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bine ati revenit sanatosi, fam Mufarin!!!!

Simooo, m-a dat gata David cu costumul ala!!!!De pizza si clatite, ca sa mai zic!!!!

Bubu, cum dau prin Ior iti iau un Kurtos, cu conditia sa ti-l pot aduce repede...

Blanka, ti-am vazut minunile...

Elara, ultima poza cu Matei e minunata!!!

Bai, copiii astia in poze zici ca au 3 ani: si Tea, si Sam, si Matei de Nico, si Stef...si de Dudel nu mai zic!!

Noi nu mai tusim decat foarte rar si nici nu mai avem muci, dupa 5 saptamani de tras de ei!!! Sa nu ma auda, sa se intoarca...

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Zoze, am uitat sa te pup si sa-ti zic ca esti singura care ma alinta Valen. Toata lumea imi zice fie Vali, fie Valentina.

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare!!!!
mai ce distractie pe crengutza, am ras rau cand am citit cu a desconspirat-o tiza mea(pe care o pup si pe fotomodelul ei deasemenea) pe Bubulina

asa sa scriu repede pana nu intervine ceva: treaba, calc, blocat, etc.
in primul rand ma bucur mult pentru Geckolina sa ai o sarcina usoara si o fetita de vis!!!!!

am vazut toate pozicile si filmulete, mai sunt SUPERBE si toate m-au bucurat in mod egal, numai ca SURPRIZA a fost burtica brasoveana ...mai Simo sunt superbi baietii tai...Barosanelul este un scump si David m-a dat gata cu pianul ala si costumul

am vazut poze si filmultete cu Bubulinii mici, cu Dudelcare este un scump...Nicol-conte ai doua Craciunite pe cinste...Blankar si tu ai doi flacai frumosi....ElaraRoxana-cretzulina cat si mezinul sunt niste dulci....Olga merci mult pentru link, am revizionat cartea juglei prin ochii Sophiei care m-a uimit cate vorbeste!!!!...nu apucasem sa-l caut la pg 12 cum mi-a zis Alice....un pupic si pentru tine si pentru link
...puzzle-uri din aseta parac s azic ca am vazut, dar nu ma credeam ca pot piticii sa le faca singuri, ma gandeam ca sunt pentru mai mari si voi vorbiti despre altceva......

sa va povestesc si de Antonia putin: asera am zis sa fac si eu baie mai devreme sa nu ma culc tarziu.....
asta insemnand ca buburuza era treaza.....m-am furisat eu la baie, am umplut cada ,am pus spuma....ea se juca cu taica-su....si pe cand incepusem sa ma relaxez cine credeti ca batea la usa???....ati ghicit:buburuza....a vazut ca nu-i deschid,a deschis usa singura(noua descoperire) si nu a mai plecat, m-a spalat cu sapun, s-a jucat cu spuma, si-a dat cu masca mea de par ca m-a vazut pe mine, a luat sapunurile ude si-i alunecau din mana...ce sa mai????era in baie un dezastruuuuu....bunnnnnnn, am iesit din baie hai sa-mi curat unghiile , si aici am avut acompaniament, a trebuit sa-i dau o foarfecutza(i-am dat una cu varfurile rotunde) si-si curata si ea unghiile ca mine.....imi venea sa o mananc ce dulce era!!!!!

va pe toate

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitzulina, ce dulce Antonia! Matei ma pazeste sa nu plec daca fac baie si este si el treaz! si cand ma dau cu crema pe maini vrea si el...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va dati seama ca-s pe alta lume si nu inteleg multe discutii. insa arunc un ochi diagonal pe capitolul trecut, si am ajuns la faza asta
; "ata, Olga, fii atenta aici ca eu ma tavalesc pe jos de ras
I-am aratat Teodorei pozele cu tinerii nostri conducatori (da, a fost de acord ca Crin era pretty hot , pacat ca nu s-a nascut mai tarziu ) si zic hai sa ii arat si fetele, vorbaretele . Si ne uitam noi la Ho-i asa, cum arata ea in carticica una alta...si tu o tot intrebai : ce face ala? Fugeee Ce face alalalt? Fugeee la care la un moment dat tu intrebi "ce face Sher-Kan?" si aud de langa mine un glas suav :fugeee Ridic privirea si ma uit intrebator la ea la care ea, rusinata : Ce , nu era interactiv? Trecem mai departe...cica aia nu sunt COCOSI Eu zic: dar ce sunt draga? Ea zice: Eagles! Nu stiu cum se zice asta in romana Si la sfarsit de tot, zic: Bai eu nu mai pot ce vorbeste copilul asta, pe toate le stie ! Al nostru cand o fi si el asa? La care ea, consolator: Lasa ca stiu eu toate raspunsurile mami
Am murit de ras , va spun Iar acum imi atrage atentia ca o fac sa para proasta si lingusitoare pe cand ea doar facea misto de mine
, am crapat si eu de ras, ce misto e sa razi!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, bine ca ati venit acasa fata, si bine ca sunteti bine!
Bai, da ce-i acolo la voi cu spitalele, ma ingrozesc cand aud, parca aici am fi in alta galaxie, cel putin la capitolul pediatrie: Jos palaria, si ma refer la conditii si comportament ca la cap competenta a medicilor, ma abtin, nu pot fi toate perfecte.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, tundat baietii, sunt mumosi foc
Am si papat buuun si sunt cam obosita

Nico, sa stii ca m-am gandit sa-i fac, cu prima ocazie o sa-i cer dr. o trimitere pt. analize de alergie. Am citit pe net si cica dupa mai multe episoade de raceli gel bronsite, faringite, asta ar diagnosticul, cu toate ca el nu are stari de sufocare sau altceva. Si aseara a fost prima data cand l-a luat din somn si nu se mai oprea juma de ora...iar tusea a avut-o dupa adenofaringita, nu i-a aparut din senin, ca si o alergie...nu stiu...o sa-i fac si teste din astea. El mai tot timpul mi-a racit asa...anul asta prima laringita...apoi bronsita....inca o bronsita in septembrie, dupa mare, apoi acum adenofaringita

Bitzo, ce tare a fost Antonia Ma bucur ca ti-au placut beietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

BUbu, eu am mai povestit, in grupa mica Stefan nu s-a imbolnavitg decat cu muci si atat. Insa tuseaaaaa! Cred ca toata grupa mica a tusit! Nu rau, dar sec si nu se mai oprea. Am tot mers la un renumit pediatru, a zis ca trece, il indopa cu sirop cu Ventolin... nu a trecut. In vara, mai ok. In grupa mijlocie, 2 pneumonii/bronsite astmatiforme (diagnostice puse la urgenta, nu am incredere in ele... si medicii de dupa au contestat...) in 5 saptamani. Si de atunci tuse, nu se sufoca, dar se trezea noaptea tusind! Si era de la acarienii sin perne, din saltele, plus cei de la gradi, cu carca, din saltele... Am ajuns la Bucuresti, nici acolo nu ne-au zis ca ar fi alergie, sa aprofundam, au atins subiectul asa, ca din greseala... tratament... noi de un an stim de alergie. Si asta ne-a luminat mult. In fine, nu scriu asta ca vreau sa te sperii, dar daca cineva punea piciorul in prag si ne zicea: FACETI TESTELE! acum am fi fost mult mai linistiti. Dar atat timp l-am tinut cu perdele in camera, cu covoare, cu perne ne-antialergice... cu ursuleti de plus... etc. si nu a fost ok, fiindca oricat le-ai curati/spala tot nu sunt ok in preajma unui copil cu alergii la praf. In plua, nu l-am fi mai lasat la program prelungit asa cum a stat o vreme, l-am fi ferit mai eficient de virozele care i-au scazut imunitatea... Cat pot costa niste analize? MAcar esti linistita dupa aceea ca nu este alergie. NIci Stefan nu s.a sufocat niciodata! Doamne-fereste de asa ceva! Dar "astmatiform" inseamna un suierat la nivelul plamanilor... macar intreaba medicul daca el crede ca este cazul de analize pentru alergii. Eu sunt patita si atat m-am consumat ca na, nu pot sa tac.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

fetelor ca mi-ati laudat baietii.
Cuscra,am burta mare,acum stand toata ziua cu ea,nu imi dau seama cat de mare e.Sau nu mai stiu daca si la Sam a fost la fel....Oricum,abia o mai duc
Bune sfaturile tale.Ma bucur enorm ca v-ati reindragostit unul de celalalt.
Simo-Mimo,nu am pus filmuletul ca nu am gasit inca descarcatorul aparatului meu asa ca i l-am cerut pe al tatei ca sa pot descarca,dar asta nu vrea sa imi descarce si filmarile ce sunt pe card
Intrebare:::unde credeti ca pot gasi descarcator de cumparat???se poate sau nu???al meu zice ca nu,si eu habar nu am unde l-am pus
Nico,arunca o scovarda si pana la mine
Oana,sanatate lui Vlad.
Stef sta sa il tunda???ce baiat cuminte
Liana,spor la treaba
Luny,bine ca ati ajuns acasa .Sa uitati repede spitalul ala
Gecko,multumim de tratatie.Sa ai grija de burtica
Vali,sa sti ca azi la selgros m-a intrebat o d-na daca are Sam 3 ani,i-am spus ca are 1 an si 10 luni iar ea tare socata mi-a zis de nepotul ei de 2 ani si 4 luni care e mult mai mic ca Sam...dar,Sam s-a nascut destul de grasan.Si haine tb sa ii iau 98 ca ce avea 92 ii sunt mici!
Bitza,ce mai, ai o domnisorica in toata regula
Zoze,sanatate.Da de ce zici ca esti in stendbai????Urmezi?
Pidana,.Ma bucur ca iti faci timp sa ne scri de voi!
Blanka,frumusei baietii tai.Seamana cu tine
Ariel,m-a ratat curierul.Maine ma duc eu sa il iau de la sediu.
Naty,ce mai faci????

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput