Puiuti de Randunici 2008!! (341)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, nu-i vorba de cat costa, mai ales ca am abonament CMU prin firma si nu platesc! o sa-i fac, sigur! el nu a tusit sec asa degeaba... acum a tusit de la viroza, dar putin, nu grav si a ramas asa 2 saptamani si a culminat cu episodul de azi-noapte, niciodata nu s-a trezit din somn sa tuseasca juma de ora in continuu si de-aia m-am speriat...plus ca incepea sa fie ca o tuse magareasca

Simo, daca ai sti cat de cuminte a stat si o gramada l-a bibilit, cu foarfeca, cu masina...se mirau toti de-acolo i-a dat fasul ala cu apa si i-a facut lu' ala oglinda fleasca, dar avea o ocupatie

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

SALUTARE!

Multumesc mult de aprecieri, complimente si urari.

Ati vazut asta? Am ras cu lacrimi! Bestiale perle!!!HAI SI VESELITI-VA!
Deci, iata ce ne asteapta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43248&whichpage=1

Acum ma duc sa citesc din urma si maine dimineatza poate incropesc si eu o scrisorica fiindca azi nu am reusit iar acum nu pot ca e doar o usa intre mine si dormitorul unde dorm Matei si sotul iar eu nu pot tasta repede decat cu zgomot si cum am multe de zis nu am rabdare sa "soptesc" pe tastatura buche cu buche cum facu-i acu'.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

se pare ca usor asa, se readapteaza si Matutul meu cu casa lui..fetelor, toata ziua ne-am pupat si am topait de fericire ca suntem acasa, desi inca am palpitatii cand imi amintesc...si ma ia plansul de mila copilasilor pe care i-am cunoscut si sunt inca acolo..
eu o sa va pove in detaliu ce s-a intamplat, nu stiu cat de lunga/scurta va fi povestea, voi daca vreti sa citit bine, daca nu, nu..mie imi va face bine sa ma descarc, nu multa lume intelege cum ma simt acum..poate doar Liviu, care a fost terminat sa ne stie acolo, si Muful bolnav..a stat muuult p-acolo cu noi, cat s-a putut, si de fiecare data, asa rau plangea copilul dupa el, si-l striga cand isi amintea de el..la fel cu ai mei, odata incepea: 'mamaiaaaa, tataiaaaa, Uliiii', de-mi rupea inima eu scriu acum si plang..

so, prima parte...
Asa, s-o luam cu inceputul: dupa experienta horror de vineri dimi, pe care o stiti, la 12,45 eram la cabinet la Stanciu, desi Bubu spunea ca e de la 1,30 programul lui, insa Mufa era ff agitat acasa si vroia sa plecam, asa ca am zis sa mergem si stam p-acolo, in masina, vedem noi..doar ca la 1,30 apare asistenta si surpriza: Stanciu are program de la 2,30…urcam in masina descumpaniti total , nu stim ce sa facem, incotrto s-o apucam..de ‘n’ ori zic eu’hai la medlife’, de ‘n ori zice iub ‘hai acasa si revenim la Stanciu’, si apoi invers!..nu puteam sa ne hotaram. Intre timp, Mufa respira repede, des, haraia, mucea, tusea, era marait tare, daca nu dormise toata noaptea, era rau, ce sa mai..intr-un final, hotaram sa mergem acasa putin, sa revenim la Stanciu si sa facem asa cum va spune el, fiind constienti ca efortul financiar ar fi ff mare ca sa mergem la Medlife, dar daca o vom face, sa fim siguri ca e ceea ce trebuie, nu ca ne ard aia de bani p-acolo, cum a inceput sa se poarte..
La ora 3 intram la el in cabinet, ii povestesc in 2 cuvinte ce s-a intamplat, ii arat hartia de la spital, cu ce tratament a facut de dimineata, il asculta atent,e clar ca nu e bine Mufa, respira tot mai rpd si harait si ciudat..la fel de clar era ca trebuia sa ne internam undeva obligatoriu..spune ca nu poate sa inteleaga cum tampitii aia nu ne-au internat imediat si ne-au lasat sa plecam sub pretextul ca nu-s paturi, caci exista intotdeauna rezerve ptr urgente, iar insuficvienta lui respiratorie era o urgenta, trebuia oxigen!! Imbecilul ala spusese doar bronsolita, nu a pomenit nimic de insuficienta asta, nimic de oxigen, diagnostic pus cu , consult la fel, zicea Liviu ca a terminat cu Mufa in 2 minute.. Stanciu a spus pneumonie de ordin viral si insuficienta respiratorie… pune o fata mohorata, ne spune ca stie cum sta treaba la Budimex, din pacate, ba chiar da din cap dezaprobator cand se uita la parafa lui ‘nea bre’… ii spunem de Medlife, intrebam ce sa facem, unde ne recomanda sa mergem si ne spune clar ca tot la Budimex, soc si groaza!! Ptr ca nu are incredere ca la Medlife exista toate dotarile necesare ptr astfel de urgente, si in special ptr cazul in care starea lui se inrautateste..ar exista posibilitatea sa ne urce intr-o ambulata cu adresa ‘Budimex’, si sa ‘riscam sa se prapadeasca, Doamne fereste, pe drum’…asa a spus..noi eram oricum speriati, dar uite ca felul cum ne-a explicat cum stau lucrurile, in ciuda frazei de mai sus, nu ne-a panicat atat de rau, daca puteti sa credeti.. asa e OMUL asta! Ne-a trimis la o fosta rezidenta de-a lui la et. 7, ca sa nu mai trecem pe la 5 unde am semnat ca refuzam internarea de s-au iritat toate doctoresele si asistentele de acolo…
Ajungem in spital iar, gasim doctorita, il consulta, febra 38,4, il baga repede la aerosoli si ne anunta ca nu este posibil sa ne interneze la ea pe sectie, caci nu ‘se potriveste’, si guess what??? Tot la et 5 tre sa ajungem! O rog sa-l sune pe dr. Stanciu caci asa primisem instructiuni, il suna, insa nu se poate face nimic, acolo e neonatologie, nu au cum sa ne primeasca! Ma vede ca-s ingrozita, Liviu plangea pe hol cu Mufa un brate, semi-adormit sau epuizat de nesomn sau semi-lesinat, nu mai stiam nici noi cum.. iar vrem sa fugim la Medlife, iar ne razgandim si decidem mergem pe mana lui Stanciu, caci am prins incredere in el..
Ajungem la et 5..ne preia doctorita de garda, care DEJA stia tot: cum am refuzat internarea, cum ca Liviu lucreaza pe la SMURD, cum ca ne-am scandalizat p-acolo, si cum ca am revenit in urma unei vizite la dr. Stanciu!ma vede iritata ca tre sa dau iar explicatii si ma ia cu 'a fost o neintelegere probabil', dar i-o tai scurt, sa ma lase cu neintelegerile ca nu-s tampita defel! Ca stiau ca venim de la Stanciu a fost bine, ca ne-a preluat imediat, ne-a dus la terapie intensiva, l-au branulat rapid, au bagat cortizon, am pus oxigen..s-a zbatut Meme de numa, pana a adormit vreo ora, cu oxigenul..s-a trezit aproape fresh, s-a dat jos din pat si a inceput sa se hlizeasca cu lumea, si sa bantuie prin salon,de efectiv mi-a cazut fata de tot!!! Liviu era tot lesinat,speriat de nu stia de el, ofticat si sresat ca suntem tot acolo si ii era teama sa nu se comporte astia nasol cu noi ca le-am refuzat internarea si ca ne-am isterizat ref la comportamentul aluia.. se dusese acasa sa-mi aduca trei sferturi din ce detin, ca asa e in Romanika in spital, cari casa in carca..
In salon, toate destul de ok, observ baie in camera, cu dus, wc, curatel, zugravit, cu desene pe pereti, dragutz… ma imprietenesc cu colegele, plangem toate cot la cot ptr suferintele copiilor, toate bune, tratamentul merge.. Mufa incepuse cu fitele de tot felul deja, de ne stia tot etajul.. Eram 3 fete cu copii mai mici, Mufa, o fetita superba de 9 luni(cu megaultra probleme cauzate la nastere, dupa o sarcina perfecta, datorita unei dr care nu a vrut sa-I faca cezariana, si a scoscopilul cand lichidul era verde noroios, copilul a luat apgar 3, apoi 5.. copila nu a deschis ochii niciodata, partea stanga a creierului e ‘uscat’, plus alte complicatii), un baietel mai mic decat Muf cu 5 luni, cu laringita si convulsii de febra si 2 mamici cu 2 copii mai mari, cu probleme serioase, de au stat numa prin spitale cu ei, bietii copii.. trist, normal ca ma afecteaza fiecare poveste in parte..
A doua zi, incep surpizele. Vine tanti sa faca un fel de curatenie, si n-am ce face si ma uit si eu, na..da cu matura doar in mijlocul salonului..vine cu un mop negru, inmuiat in ceva tot negru, si da in lehamite, fara sa insiste, pe unde se vede, in genere, tot in mijloc..simt ca ma ia durerea de cap.. Mufa e numai pe jos, cu jucarii, masinute, carti, si, IN PERMANENTA, cu mainile in gura!! Mama, ce ma fac?? Il spal pe manute de 10 ori/zi, prind un spirt uitat in camera si-I dau sdes pe maini.. a tinut cu spirtul pana a treia zi, cand il vede o asistenta si-l ia. Incerc s-o rog sa ni-l lase, mai stergem si noi manutele copiilor ca stau pe jos..zice ca nu se poate, razand zeflemitor, ca e criza..dar sa facem bine sa avem grija de ei sa nu stea cu mainile in gura, sa nu stea pe jos ca ea garanteaza ca vor face diaree, ca totusi suntem intr-un spital, si cum nu mai suntem acasa, deci suntem scutite de alte sarcini domestice, sa stam dupa copii si sa avem grija de ei! I-am raspuns si eu ca nu-si are sens comentariul, ca nu suntem acolo ca nu am avea ce face si stim prea bine ce avem de facut..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, este de-a dreptul horror ce povestesti!! Sa va ajute Doamne-Doamne sa treceti repede peste tot si sa nu mai aveti niciodata drum pe acolo!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Luny...ce ar mai fi de zis?!? Imi pare rau pt voi, imi pare rau pt experienta voastra, imi pare rau ca traim in atata mizerie fizica si sufleteasca. Partial, te inteleg, am fost si eu internata cu Thea, doar o noapte si inca o bucata de zi, insa...Mi-a fost suficient cat sa fiu marcata pt tot restul vietii...Si la noi in spital sunt exact aceleasi...le pot numi "conditii"???Nu...si nici nu stiu cum altfel...Si nici nu stiu de unde provine scarba asta din sistemul sanitar (si nu numai), de ce devin oamenii asa de reci, de ce nu putem fi mai buni, de ce nu putem empatiza...Trist de tot... Ma bucur ca ai avut taria sa te descarci, sa povestesti...eu, dupe ca am trait la donat, atunci, nu mai am puterea nici sa ma descarc...

Nu mai fac scrisoare...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, sa treaca repede si sa fie ok puiul.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

pt cuvintele voastre..
Luny,ce bine imi pare ca ati ajuns acasa!!!!M-am tot gandit la voi azi si uite ca ati sosit...Dea Domnul sa nu mai ajungeti in spital si nimeni sa nu ajunga ca-i jale mare in spitalele romanesti..cate nu mi-a pove si sormea care-i veterana de m-am crucit.
Mai,Liana,ce program ai tu de facut pozicile alea minunate ca m-ai omorat!
Bubu,sarna pt pontul despre carucior..e frumusel.
Mi-a sosit soatza..pupici si NB.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce sa zic, fetelor...mai am de scris..sper sa termin in seara asta, maine am de doftoricit a doua bucata mascul, care m-a sunat sa ma anunte ca e ragusit, simte ceva pe gat, desi amigdale nu mai are de 2 ani, si simte o raceala ca se instaleaza mi-e asa de teama sa nu fie ceva mai nasol, sa ajunga si la baiat...nici nu mai stiu ce sa fac...ce si cum sa-l tratez si pe Liviu...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

ajutoooooor!
Stie cineva un chirurg stomatolog bun? Am o masea de minte care-mi face zile fripte si trebuie operata urgent! Stomatologul la care mergeam eu nu e chirurg.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya, un doctor anume nu dar o clinica buna care are si chirurgie si e aproape de tine e Stomasan (la piata Iancului). Sanatate multa!
Luny, eu nu am cuvinte pentru ce povestesti , imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treceti prin asta , te inteleg mai bine decat iti poti imagina si practic asemenea lucruri te fac sa-ti dai seama cat e de bine si minunat totul zi de zi cand pare de fapt atat de stresant si obositor si toata lumea e in butoi Ma bucur mult ca sunteti iar acasa , sanatate multa lui Liviu si tie ca ai fost puetrnica si ai facut fata !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput