Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 5
lianam spune:
pardonati-ma atunci madam ...da' cum eu apuc sa intru sa citesc si sa scriu din 2 in 14 .... pai artistii asa stau, noaptea ... noaptea e "viata mea" ... ziua ba doftoricesc si consolez copil plangacios in ultima vreme...ba daca e bine dispusa tre' sa-i intretin atmosfera si cantam, dansam, desenam ...asa ca mai usurel cu muncile ziua ca dauneaza
zici ca te uiti cu sotu la filme noaptea, ha? ... sa te sun intr-o noapte pe nepregatite sa-mi zici repede ce zice in momentu' ala personaju' din film?
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
bubu05 spune:
Nu garantez ca o sa stiu Ca mai luam si noi, o pauza, ca omu'...o cafeluta, o atentie, o maslina
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Nu garantez ca o sa stiu Ca mai luam si noi, o pauza, ca omu'...o cafeluta, o atentie, o maslina Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Asa te uiti fata tu la grey???
eu stau pe scaun si relu pe fotoliu, cred ca trebuie sa ne mutam in pat,,,doar ca eu nu vad din pat
Vlad
Mami de ursulet
bebe
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Salutare!! Bine ai revenit,Muff!! As vrea sa stau cu voi la ciripaiala dar sunt atat de obosita,incat nu-mi pot aduna cei doi neuroni,sa-i pun la treaba Va !! Haideti cu veselia!! Vin Sarbatorile,viin!! Vine Craciunul! |
ete ce veslie e zozelina ... 2 neuroni zici ca ai ? atunci nu mai da asa din cap femeie, ca ii accidentezi ... ramai tu frumusel la recitat, ca le ai cu versurile, si lasa-ma sa mananc si eu o paine ... dau eu din cap, dansez, cant, ca oricum la mine mai e doar o ramasita de dendrita, ce poate sa se mai intample ?
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
lianam spune:
ursulici nu fii invidioasa ... se concretizeaza ea burtica intr-un ursulet mititel si frumusel si sa vezi ce de pauze, atentii si masline o sa ai si tu noaptea la filme ... fa si tu un pustiu de bine pana atunci si povesteste-i bubulinei ce se mai intampla prin filmele alea , ca pana mananca ea maslinele, pana scuipa samburii, pierde juma' de film, taman partea importanta ... te-o rasplati si ea cu vreo praji din aia buuuuuuna, ca e suflet mare, stiu eu
bubu05 spune:
Fata, nu ma lasati si pe mine sa calc?
Ursule, Grey l-am terminat demult...astept sa-mi dai si mie ep.11 Ne uitam la Lost Si mai am vreo 4 filme, comedii mai noi, Proposal si nu mai stiu cum le zice la celelalte...astea mi le-a dat Nasu'
lianam spune:
apropos de spiritul "craciunesc" al lui zozelici ... am ascultat azi albumul cu cantece de craciun al cleopatrei stratan ... foarte dragut, mi-a placut tare mult ... s-a leganat teo si a cantat la mufa de la o tastatura veche, microfonul ei, juma' de zi
si cu acestea fiind zise ca am vorbit prea mult azi ... va pupacesc
bubu05 spune:
Si eu va pupacesc, intru pe seara. Ma duc sa-i scol pe baieti si sa mergem la frizer, ca au amandoi programare la tuns si am terminat si un teanc de rufe Mai am n'spe umerase cu camasi , le-oi calca mai incolo...
Pupici!
Nicoleta spune:
Luny, bine ati venit acasa. Sa scapati repede!
Bubu, "bronsita astmatiforma" nu suna bine deloc. Io o tin pe a mea ma. Analize de alergie... Ca eu is patita, asa cum tot povestesc, mai ales lui Nicol... N-aveti decat sa ma injurati, dar eu zic, sa nu ma simt cu sufletul greu...
La noi ploua, nu vreau sa iesim, vreau sa fac niste scovergi (gogosi de post)...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei