Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 4
bubu05 spune:
Stela, caruciorul lui Stef e din Carrefour, a fost 20 sau 25 ron, nici nu mai stiu...oricum, putin. Chiar isi face de lucru cu el prin casa
ursuleata spune:
Gata, am vazut toate pozele, f frumosi si destepti puii nostri. Nu am timp sa nominalizez.
Bubu, eu ii fac doar cand doarme ca asa nu sta. L-am convins si pe relu sa se uite la grey
. A vazut si el prima serie.
Fata, iti recomand Prison Break
Vlad
Mami de ursulet
bebe
luny spune:
daca ati sti cate am sa va povestesc
o sa scriu probabil pe bucatele, am multa treaba, sunt mega obosita, si nu ma dezlipesc prea mult de Memelutza...
am vazut ca Gecko e gravi??Felicitari, sarcina usoara si sanatate!!!
sa incep, cu sfarsitul, pe foaia de externare diagonisticul pus e insuficienta respiratorie acuta, pneumonie intarstitila cvu componenta obstructiva..
continuam cu Zinnat la 12 ore 5 ml, aerius, aerosili, eurespal...ce protectie ptr stomac sa-i dau, in afara de Biotics, sa fie ff eficienta, plsss?
..revin, ca-l 'dezinfectez' p[e Mufa in cada, era saracul disperat de baie, statea la usa si tipa 'baieee, apaaaa'...si nu prea sde putea acolo, din cauza de jeg, nedezinfetata baia, plus ca i-am facut un dus dupa 2 zile, si ce urlete au fost cand l-am scos de acolo, nu mai zic...a stat cam 10 min si ptr el nu e suficient, drept ptr care a facut un circ de se auzea la 2 etaje distanta..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Ursulico, pai daca il ai iti dau eu dvd-uri sa mi-l tragi si mie Lostul e super marfa
Ma mir ca nu se trezeste cand ii faci in somn, bine ca poti asa!
lianam spune:
luny eu i-am dat teodorei ecoflorina (de preferat sa i-l administrezi in intervalul dintre doua doze de antibiotic) si i-a prins bine ...deocamdata ... poate fetele stiu ceva mai bun ...
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
aliceionescu spune:
Luny, bine ati revenit! Sper sa nu gresesc, eu stiu de Enterol...
Liana, chiar m-ai facut sa zambesc azi, desi n-as fi crezut sa fiu in stare...
fetele, fac scrisorica la noapte, ca si asa n-am somn...
bubu05 spune:
Eu le dadeam mereu Biotics, in lapte, dupa antibiotic. Stiu si de ecoflorina ca e bun, cum zice Liana si mai era unul...il stie Ariel...
Am sunat sa comand cd-ul cu muzica si daca ti-l trimite acasa mai platesti 15 ron transportul. Asa ca daca vedeti vreun magazin Diverta puteti cumpara direct de acolo!!
Iar eu vineri am drum si o sa-l iau de pe Magheru Ma duc sa-mi fac analizele la sange si pap's, iar saptamana aviatoare eco, sa vad ce mai fac pietricele mele
lianam spune:
bubulino ma citezi, ma mentionezi, da' nu ma pupi, ha ? pai mai dansez eu vreodata cu tine la vreo nunta? ... na, ca te pup io ... si pe gandaceii-bulineii
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
zozela spune:
Salutare!!
Bine ai revenit,Muff!!
As vrea sa stau cu voi la ciripaiala dar sunt atat de obosita,incat nu-mi pot aduna cei doi neuroni,sa-i pun la treaba
Va !!
Haideti cu veselia!! Vin Sarbatorile,viin!!
Vine Craciunul!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
bubu05 spune:
Te-am pupezat fata, mai in urma, cand ai aparut intaia-sh data si ti-am admirat galusca
Printre un morman de rufe, abia mai vaz
Tu tot noaptea calci si gatesti? Eu m-am replofilat Noaptea ma uit la seriale cu al meu sot si ne iubim cu foc