Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 3
PIDANA spune:
Am apucat si eu o ora de somn ca au inceput sa sune telefoanele. Iar am visat urat pe la 3 si n-am mai dormit, ziceam sa profit ca-s singura dar ma suna al meu sa-si trimita buzduganu cica sa fiu dusuita ca scapa mai repede de la serviciu si are oaresce ganduri, apoi am primit raport de la mama cu ce face fimea.
De sapt trecuta m-am hotarat sa incercam sa ne obisnuim cu olita, buget de austeritate, pampersi scumpi, culmea e ca acasa doar de doua ori a facut la olita in rest pe ea. Tare scumpa cum venea cu picioarele stranse si zicea pantalonii, apoi cand o schimb zice mami olita!, tati olita! si rade. La ai mei in schimb a facut de vreo 4 ori intr-o zi la olita si doar o data pe ea. Bine, m-am lamurit ca la somn trebuie pampers. Am culcat-o fara si era uda pana-n gat cand s-a trezit. Traiasca alezele!
N-am vazut-o deloc pe Naty, oare mi-a scapat si ea?
Mihu, ma gandeam ca toate ati trecut la bb2/bb3 si eu raman ultima. Tare imi doresc sa aiba si Ana un fratior/surioara dar deocamdata n-am curajul necesar.
Am uitat sa va spun ca v-am admirat pozicile de la intalnirile in ior, mi-e ciuda tare ca nu mi-am facut curaj sa vin si eu chiar daca e departe.
La noi in sect 5 nu sunt parculete asa frumoase, care sunt numa chistoace si coji de seminte incat nici nu-mi vine s-o duc pe Ana acolo. Duminica am dus-o intr-un parculet langa ai mei-sect 3 si a fost foarte fericita, am lasat-o sa faca ce vrea, si-a aruncat si nisip in ochi dar copilu sa fie fericit ca nisipu l-am scos, hainele se spala, etc.
La capitolul filmulete de cum face ochi am comanda de "oalaoala" adica Boowa si kwala (cand a mai fost la ai mei ziceau ca cere olita si imediat o asezau). Numai asa mananca mai nou si in plus asta
Gata ca mi-a venit sotu. fug la dus.
Pupici pt cele nenominalizate, Liana, Mihatp,Sovi,Clau, Raluca,Cami, Tuchi, Roxanele, Clodute, Maia, Ioana, Adriuta, Lyvy, Blanka, Cleme, Vali,Bitza
lianam spune:
am vazut buticica frumusica de simo de 25, apoi de 30 de saptamani ... sam si david frumusei foc ... mai, mai da' ce barbatel ai tu mai simo...cu cravata, costum
am vazut si eric si marc frumusei tare ... ce frumusel si delicat e eric ... si ce ochisori zambitori si de vulpoi mic scumpic are marc
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mstela spune:
Hey,ce-i cu voi? Ceva s-a produs la noi,nu stiu daca merge la toata lumea.Pai treaba nu-i asa complicata,dar nici usoara.Eu m-am reindragostit de sotul meu reindragostit.Ati inteles ceva?Cu alte cuvinte,cel reindragostit e randunoiul,iar eu m-am reindragostit de el fiindca e el reindragostit si asta ma face fericita,ma face sa ma simt iubita si ma implineste.De fapt cred ca asta pierdusem,ca simteam ca nu mai eram mult interesati unul fata de celalalt,simteam doar oboseala zilnica,rutina..randunoiului nu i-a trebuit decat sa ma vada aranjata cum nu ma mai vazuse de o vreme buna, iar mineralele PT au ajutat mult;eu mi-am dat seama ca par nesuferita doar obosita,bufnind si trosnind si doar asteptand din partea lui multe,si brusc l-a apucat si gelozia de cand ma vede mai interesata de mine...de-astea,dar esentiale.
mami de TEA (1.04.08)
Nicoleta spune:
Stela, bravo! Stiu ca aparentele "imbunatatite" si putina cenzura in reactii fac minuni! La noi totul este ok (fireste, loc de imbunatatiri destul, dar catinel-catinel!). Ziceam asa, in caz de criza, ce sa facem...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Kya spune:
Sa vedeti la noi reindragosteala, dupa ce e plecat atata timp...
Va jur ca ma simt intr-o luna de miere continua, si de fiecare data cand ma duc sa-l iau de la aeroport am fluturasi in stomac de parca as fi la prima intalnire Si asta dupa 8 ani.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, eu ce sa mai zic, daca lipseste 3 zile tot fluturasi... Si noi pe 14 decembrie implinim 13!! ani de la prima intalnire.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
lianam spune:
pupici si de la noi dana....nu stiam ca suntem vecine in sectorul 5 care este
si -am alicel sa iasa din negurel
si ca sa te-nvioram, inca o data mai postam
capu' sus, pasu' vioi, ciorba-nvarte-o in oloi
si aici uita-te bine si pinguineste cu mine
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
luny spune:
..de fericire, ca am ajuns acasa la noi, intregi si sper fara alte nenorociri! ultimele 2 zile au fost de cosmar, TOTUL este asa la M.Curie
asta simt si mi-e teama ca asa raman ceva timp de acum incolo
ff multa durere, fff multa bataie de joc, plang de mila celor care au ramas acolo, de mila copilasilor alora
tre sa dezinfectez tot, intru cand pot si va pove....
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU MUUUULTELE SMS-URI DE INCURAJARE!! Va iube pe toate si cuvintele voastre m-au ajutat la greu, gandurile bune au ajuns la DD si Mufarinul s-a refacut mult mai repede decat as fi crezut!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
pentru mufarinu - pufarinu si mamica lui !
si -ici pentru geckolici - gravidici ... sa ai sarcina usoara si frumoasa si tu si bebelina sa fiti sanatoase si asteptam cuminti sa vedem jos la semnatura "suntem cei mai frumosi din orasul acesta !!! "
bubu05 spune:
Luny, draga de tine Mi-au dat lacrimile, zau! ma bucur mult ca sunteti acasa si Muf e bine si s-a refacut repede! sa ne povestesti cand ai timp si chef...
Si noi am avut o noapte partial alba
Pe la 3 jumate s-a trezit Vlad din somn si juma de ora a tusit in continuu, m-am speriat rau si nu stiam ce sa-i mai fac
I-am dat o lingurita de prospan...am mai stat nitel si i-am facut aerosoli cu ser...apoi l-am pufait cu ventolin...apoi tantum verde...nu mai stiam, efectiv!! intr-un final s-a linistit pe la 4 dimineata si a adormit lemn...la 8 jumate l-am trimis cu Cata la Stanciu...i-a spus ca are o viroza...in continuarea adenofaringitei...pe reteta scria bronsita asmatiforma Dr. i-a spus ca asa se intampla cand are mereu raceli din astea ce afecteaza caile respiratorii...la plamani e ok, in gat e bine...
Ne-a dat iar aerosoli cu ventolin, apoi flixotide, vreo 5 zile. Iar Sinecod, ketof, baraka si inca niste pastilute de imunitate...e ceva copilul asta
Ma bucur insa de Stefu care e bine doar cu Septilinul zilnic, nici nu a auzit azi-noapte cum behaia Vlad, lemn a dormit.
Apoi am dormit eu cu Vlad ca sa nu il deranjeze...offffffffff...
Am vazut pozele cu David si Sam si burtica Simo, arati minunat! David e asa scump in costumul lui si Sam-papaciosul tare dulce
Steluta, felicitari pt. reindragosteala!! ma bucur mult de tot pt. voi, ca ati regasit echilibrul si armonia
Naty, ce faci? pe unde umbli?? suntei bine??
Mimo, sa stii ca am pt. Vladut ceva , am un dvd cu oraselul lenes in plus si e al lui! neaparat sa ne vedem sa ti-l dau! Ma bucur ca ti-a placut de haplea mic si Vladuc mic
Gecko, imi pare rau de carnet...mai, ce m-am amuzat cu baietii tai in spate La noi sa stii ca stau tare linistiti, fiecare se uita pe geamul lui, rar daca isi dau jucarii unul altuia sau papa ceva...in rest, admira peisajul
Ursulico, ce bebe grasanel Bravo! sanatate lui Vladut! sta la aerosoli?
Alice, afara din butoiul innegurat
Kya, pai te cred si eu, ma...dupa atatea plecari! normal ca ti se face dor si ai fluturasi!
Mie iar nu-mi mai vine fata la curatenie m-a lasat cu fundu'n balta...cica s-a mutat din Bucuresti mda...si trebuia sa vina ieri, nu mi-a raspuns la sms, la telefon...nu am dat de ea si am lasat casa vraiste si o tona de rufe
Asa ca dimineata mi-a dat cata cu aspiratorul si eu am spalat 4 covorase din dormitoare, m-am cocosat la cada...si acum ma apuc sa calc din rufele alea
Urati-mi succes!