Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 19
speranta76 spune:
Multumim pentru primire! De citit va citim cand papam dar de scris nu prea avem timp, dar am invatat multe de la voi.
Pupam toti bebeii si sa fie cat mai cuminti!
Alexandra Carmen &
Georgiana Maria 30.10.2009 si Sergiu 28.04.2002
comorile mele
MangaGirl spune:
buna dimineata fete dragi,
dana cm sa uit de spotify? mi-a trebuit ceva timp (deh, sunt blonda) sa-mi dau seama ca doar anumite tari pot asculta. si in al doilea rand mai e o treaba. pentru ca sunt f multi useri free, iar ei trebuie sa plateasca pentru fiecare melodie descarcata, au cam taiat invitatiile. am vurt sa va trimit unul din conturile noastre cu parola ca sa-l puteti folosi, dar apoi am vazut ca nu se poate decat poate dk vrea Iulika, Luto, Kemsy si fetele din tarile din vest.
Raluca_u ce ma bucur ca Stefanut deja mananca laptic. sa dea D-zeu sa fie bine si sa nu mai trebuiasca sa treceti prin ce-ati trecut.
Suede fii tare. imi pare ata de rau ca treceti prin asa ceva. Saracutul Mihnea. Multa sanatate.
Ellenuta, Angelliimi pare tare rau de voi. eu nu prea stiu ce inseamna sa nu doarma noaptea. si ziua cand urla, dupa o ora imi vine sa ma reapuc de fumat ca are un tignal de ma scoate afara din casa. Dar apoi ma gandesc la voi si-mi dau doua palme sa-mi revin.
Deliasotul tau mai profeseaza si acolo?
Nela unde umbli? nu ai semnat condica in dimineata asta.
il aud pe piski miscan in front. nu stiu ce sa ma mai fac cu sfarcurile astea. ma dor de nu pot dormi noaptea. dupa ce-l alaptez, la vreo 5 minute incep sa doara rau de tot si ma invart pe toate partile si nu mai situ cum sa mai stau. degeaba dau cu lanolina si cu inca vreo 2 alifii, sunt foarte sensibile. nu am rani, dar degeaba.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
4mykids spune:
Neata si de la noi,
Ioanna mami, de ce esti tristuta azi?
sa treaca;
Maria, dar ce se intampla cu sfarcurile tale, si eu am avut problema respectiva dar numai la sfarcul stang;
Luto, multumesc o sa verific si multumi de invitatie fi sigura ca am sa ma opresc sa dau binete
;
Raluca, Doamne ajuta, pupam baietelul curajos si mami incercata
;
Aida,
multumim pentru vesti;
Noi azi mergem la cantarit si masurat,azi noapte a dormit pisoiul de la la 22 la 5 dimineata dar cu mine in pat asa ca drept urmare am schimbat patutul azi , l-am pus pe cel din lemn sa vedem poate i place mai mult ca nu vreau sa o obisnuiesc cu mine in pat;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Dana15 spune:
vad ca s-a terminat operatia lui Stefanel..uff, ce bine ca papa laptic de la mami! sa dea DD sa fie bine de acum inainte!
ana imi zambeste intruna!!! nu mai pot pleca de langa ea!
trec pe langa ea si deschide gurita mare si isi arata gingiutele alea scumpe..cum sa o las sa rada singurica?!! si ma pun si eu langa ea si deja ma dor pometii![]()
acum am luat-o pe genunchi si scoatem limba una la alta..scriu cu o mana
oare Nela ce mai face? o fi gatit bradutul?!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
alt "hit" in playlistul nostru
..il dedicam lui stefanel pe care il pupam tare, tare!!!
www.trilulilu.ro/MINGE/81bcb54b998a3d" target="_blank"> br / http://www.trilulilu.ro/MINGE/81bcb54b998a3dmotanul[/]
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 ana imi zambeste intruna!!! nu mai pot pleca de langa ea! trec pe langa ea si deschide gurita mare si isi arata gingiutele alea scumpe..cum sa o las sa rada singurica?!! si ma pun si eu langa ea si deja ma dor pometii |
stiu ca o sa-mi iau niste rosii in cap insa David sta pe unde il pun si se uita in jur ...face inventarul camerei....sta cu privirea catre fereastra ca e lumina multa, catre becuri chiar daca sunt stinse...isi mai linge pumnii...gangureste ...si tot asa, orice as fac trec prin raza lui vizuala si rade instantaneu....Fac ce fac si mai bag capul asa in fata lui ranjind....nu cred ca exista bucurie mai mare decat ce se vede in ochii lui cand se prinde ca sunt eu

Abia astept sa ma ia de gat si sa ma pupe

Acum ca a tras pe dreapta ma bag la un pic de curat ...numai bine si o zi minunata.
Stiam ca Ana e o bombonica...se vede cu ochiul liber. Si nu-i asa ca atunci cand vine Grig de la job rade si la el tot asa de frumos ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Dana15 spune:
nu stiu unde am gresit..al doilea link merge![]()
aidaciolac spune:
suede draga , imi pare atat de rau
firar sa fie de treaba ca merita sa le dai saracia si prostia in judecata ca sa nu se mai intample asa ceva
si desi sunt foarte obisnuita cu mediul spitalicesc , ei tot reusesc cumva sa ma uimeasca
in rau din nefericire ![]()
Multa sanatate la pitic! 
aidaciolac spune:
ioi angelli si elle pai eu cred ca nu va plictisiti deloc
, dar candva o sa va amintiti cu zambetul pe buze de perioada asta ![]()
cristina_ana spune:
Buna!
Sa va zic ce am visat azi-noapte?
Nu cred ca vreti sa stiti. Doar atit va zic, ca am adormit cu povestea Luciei in minte, gandindu-ma ce frumos a fost ea ceruta in casatorie pe faleza din Braila! (care este si orasul meu natal). Si m-am visat plimbandu-ma pe faleza, fericita, dar la un moment dat apele Dunarii s-au ridicat si au acoperit tot orasul. Amanuntele nu vi le zic, dar sunt demne de un film horror autentic. Niciodata nu am fost mai fericita ca m-am trezit dimineata si mi-am dat seama ca a fost doar un vis! Sa-mi fie invatatura de minte altadata sa ma mai uit la porcarii inainte de culcare!
Suede, e ingrozitor ce ati patit in spital! Mi se rupe sufletul pentru micutul tau, sper sa nu se mai repete niciodata asa ceva!
Raluca, ma bucur mult ca STefanut a trecut cu bine peste operatie!!
Delia, sugestiile tale privind alimentele care contin calciu sunt foarte bune, dar din pacate nu le pot puna in aplicare pentru ca inca alaptez si toate cele enumerate de tine fac rau la burtica!
Nu ne zici si noua ce costumatii ai primit? (asistenta medicala, profesoara, bice si lanturi, etc?
). Sper sa nu te superi pe mine, glumesc! Eu imi doresc un costum de Craciunita (pentru mine)!!! Daca vedeti pe undeva la un pret rezonabil, va rog mult sa-mi spuneti si mie! Desi tinand cont ca soacra s-a anuntat in vizita de Craciun, pentru 2 zile,
, nu prea stiu cand o sa-l port. Cred ca face infart daca ma vede plimbandu-ma in Craciunita prin casa.
Nu mai tin minte ce ati mai scris. Mor de foame. Mi-am facut niste chiftelute de pui cu multe legume, la cuptor, ca sunt mai dietetica. Ma duc sa pap si revin!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL