Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Dana, i-am pus Emmei cantecelul cu motanul si a ras cu gura pana la urechi!!! Asa cum zici si tu, isi arata gingiutele alea stirbe si ma termina de drag ce mi-e de ea!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... daaaa ,cred ca si eu merg sa pap ceva pe ziua de azi , dar inainte ...

claucia de mult cautam pozele tale sa va vad ca stiu ca sunteti niste frumoase. Maaaai , dat tu ai ajutor mare acolo , nu gluma

danuta si eu ma inscriu la bebe 2 pt la anu

monicutzo am observat si eu ca la ultimele 3 serii de musafiri Eriku a facut scandal , desi cand au fost ai mei a fost un scumpel si cam atunci a inceput sa isi dea drumul la gangurit si ras ...

blankar in place culoarea ta la par ca in poza e un blond spre roscat , dar cred ca in realitate e blond , nu?

ioanna care e baiul?

dana zici ca nu incapeti toti 3 in pat? eu ce sa mai zic la gabaritele noastre?

gasca si merg sa balotez ceva ca ma roade la ranza deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Raluca, Suede, Doamne ajuta sa fie bine pt inimioarele micutze! Pupam mamicile curajoase si puiutii dragalasi!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

sa stii Lucia ca asa este...rade asta mica si cu grig la fel de mult,poate chiar mai mult pentru ca el are mult mai multa rabdare si scoate tot felul de sunete si ea se mira, se-ncrunta si apoi rade...insa abia astept sa faca o chestie: sa zambeasca atunci cand il vede intrand in casa..inca nu face asta; probabil o sa-l vad prelingandu-se pe tati atunci;

cristina sa vezi faza..aseara a aruncat grig o privire pe forum..si zice "uite, cristina a vazut un film interesant" (eu nu citisem inca despre ce era vorba)..l-am downloadat de pe torrente; soro, da' lung a fost! pe mine nu m-a speriat atat de tare (eu sunt din aceea care se uita la seria Grudge cu lumina stinsa (bine, si cu capul bagat in umarul barbatului)..deci astea chiar sunt horror!), dar azi noapte am visat o gramada de dracusori...si m-am trezit un pic speriata si cu gandul ca poate ar trebui s-o botezam pe ana mai repede de luna martie;
m-a distrat faza cand reuseste tipul sa iasa din crapatura aceea de pamant..si stii ce a mai fost fain?! ca am avut o subtitrare de doi lei si ne-am distrat de ce scria pe ecran (aia in film ziceau "oh, my god!" astia traduceau "vai, divinitate!" si multe altele;

auzi, dar daca nu gasesti costum de craciunita..tot poti sa-ti pui o caciulita din aceea rosie in cap si eventual daca ai avea o rochita scurta si cu decolteu "mumos"..sa vada soacra ca nu umbli in pijama/capot in casa

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

maria cand am zis ca poate ai uitat de spotify..mi s-a parut o chestie normala sa iti iei gandul de la asta; m-am gandit ca poate ai avut treaba cu puiutul, poate ati fost plecati..ce stiu eu..

aida sa ai pofta buna! (patul este micut)
astazi am vazut ca a fost tare activa delia

a adormit si ana..am pus-o in scoica; o mai las putin si incerc sa o transfer in patut;
si ar trebui sa fac putina curatenie, sa sterg praful asta care nu stiu de unde naiba apare si..sa gatesc ceva..oare andre ce mai face?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

....sa gatesc ceva..oare andre ce mai face?!

ia-o pe Ana si mergi pana la ea in vizita ca sunteti in acelasi oras
Si sa-i impartasesti din experientele tale de mamica cu vechime de-acum
Chiar ma uitam si eu ieri ca puiul lui Raluci are o lunita....si mi se pare ca David a avut o luna acum 100 de ani
Va pup ca am treaba...si o lalai aiurea ...dar nu ma pot dezlipi de voi vorba Madalinei .....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna si de la mine!
Eu sunt rupta de oboseala...ca la noi colicii isi fac de cap noaptea toata
Suede, si eu am fost internata cu rotavirus la GA, bebita l-a luat din spital...si am luat si eu de la ea intr-un final,la cat eram eu de constipata pe mine m-a ajutat. De atunci am ramas fara laptic la san, adica ii mai dau ft putin
Azi am facut vaccinurile de 2 luni si am avut surpriza ca pe cel de hepatita sa il caut prin farmacii

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Aida sunt blonda! (VOPSITA)
ca in realitate carunta
l-am mostenit pe tata care la 30 de ani a fost aproape alb
eu la 25 carunta
nu conteaza numai sa am par desi a inceput sa imi cada de
vreo saptamana
asa am patit si cand l-am nascut pe Eric
la 3 luni dupa nastere a inceput sa imi cada
a tinut vreo 2 luni
sper ca trece si acum

http://community.webshots.com.user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol

Mergi la inceput

Lucia eu am momente cand le povestesc prietenilor despre ana si mai bag cate un "cand era ana micuta"..si o zic pe un ton foarte serios...prietenii rad de mine, dar mi se pare foarte indepartata prima luna de viata a micutei, mai ales primele doua saptamani cand ne-a fost mai greu..ma uit la ea si ma minunez cat a crescut; noi avem o pernuta care este etalon ..cand am adus-o acasa statea pe pernuta lejer si mai ramanea si loc..acum, nu mai avem loc

Mergi la inceput