Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 21
suede spune:
Fetelor,
Va multumesc mult de tot!
Vestile sunt bune.A venit vizita si se pare ca maine dimineata plecam acasa daca nu mai face febra azi si scaunul este normal.
Evolutia lui Mihnea a fost buna,nu a avut decat episodul febril cu care am venit de acasa si scaunele s-au normalizat.
Noroc ca el dupa cum s-a pronuntat doctora s-a manifestat bine,in sensul ca alti copii au febra mai multe zile si respectiv si cate 15 scaune pe zi.
Doamne ajuta sa plecam maine!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
unombun spune:
multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebari pina acum
La mine acasa e o mare revolutie,nici nu mai stiu cum sa zic.De cind l-am nascut,a facut icter,apoi am ramas suplimentar pentru muci si antibiotice in spital,nu mai povestesc de antibiotice la bebe,alergari pe culoare,certuri cu cadrele medicale,etc,raze la plaminii copilului,saracul,chipurile sa nu fie ceva si la plaminiApoi eu acasa inflamatii genitale cu singerari care nu se mai opreau si nu era nici ciclu nici lohii,nu puteam sa tin nici copilul in brate de dureri si nu era voie efort fizic,antibiotice si antiinflamatoare o gramada.
apoi copilul colici en-gros,15 ore plins,rinofaringita mai nou,ochisorii cu canal infundat, la fund iritatii si offff,tratamente de m-am zapacit,am inceput sa incurc orele.Mincam pizza la comanda,ca nu mai avem timp!!!!Amindoi terminati cu capul si pediatra sunata toata ziua 
Mai nou,caca verde,parca am citit anterior ca s-a discutat despre asa ceva..eu n u am apucat sa citesc decit putin dar pe repezeala,ca nu am avut timp,iertati-ma cu atitea tratamente,linistiti-ma si pe mine ...ce e cu caca verde???face asa,parca,decind cu sab simplex,am crezut ca va reveni la culoarea galben-mustar dar ioc.El manica numai lapte praf.
Copiii vostri au facut asa?E problema grava?Au inceput sa tremure picioarele mele din orice,zau...