Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 16
MangaGirl spune:
Luci ai plecat de pe yahoo?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
croco ce-mi place cat de activa ai fost astazi...super
claudia pai ce tu iti faci griji ca ma stii doar virtual ? avem toate sansele sa ne vedem si sa bem o cafeluta la povesti. Trebuie doar sa se iveasca ocazia. Daca treci vre-odata pe aici pe la aeroport cumva sa ma suni, insist. Am sa-ti las un PM cu nr. de tel 
iulika te cred si eu ca te doare spatele cu asa mandrete de baietel....lasa ca mai e putin si merge si nu-l mai iei in brate ![]()
![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
aidaciolac spune:
bai cat ati putut sa scrieti si eu sunt inca la pag 4 

... dar am citit povestile de manga si lucia foarte frumos
sa fiti fericiti pana la adanci bartaneti alaturi de copii si nepoti ![]()
... si ar trebui sa scriu si eu povestea ca a ras aseara ralucu si am reusit sa o binedispun ... iar in seara asta i-am povestit de seara mamicilor de baieti si tineti-va bine ca avem un concurent cu Brucu
... luto draga chiar ca le punem chiloti la bebei
. Va pupa si va multumeste ca sunteti langa ea sufleteste si abia asteapta sa ajunga acasa sa va citeasca ... si vrea si ea in co cu gasca 
Ellenuta spune:
mda .. acum a adormit (2.08) dupa o tura de tzitzi .. maine seara va manca si lapte praf supliment ca poate de aici e buba cu culcatul la ore din astea aiurea .. eu sunt zombie.
pe de alta parte .. anna a inceput sa gangureasca bine, rade cu "voce", rade cand ii vorbesti .. inca nu apuca jucarii dar are timp s-o faca. are abia 2 lunite ..
mada multumesc .. acum ma simt oricum numai frumoasa nu .. trece si perioada asta grea. sa stii ca si eu sunt o neinteleasa cu formul .. cand ma vede socrela la laptop incepe cu gura .. chiar nu are cum sa inteleaga atasamentul meu fata de voi ..
cristina da, e super hotelul si trebuie facuta rezervare din timp. si eu iau cartile de la adevarul .. eva e tare incantata de cea cu animale .. are si prima serie disney, cu povesti si e lesinata dupa ele. cat despre somn .. numai seara e problema. off abia astept leganusul .. o legan la viteza cea mai mare, sa ameteasca si sa ce culce.
manga ce frumos ai incheiat povestirea .. sa fiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de puiul vostru.
clau nu mai uiti si pe mine cu tortul ala demential .. la ce cofetarie. saru-mana!
suede of Doamnne cat a patimit micutul. bine ca ati scapat. sanatate multa! pana acum eram indoita cu rotarixul dar o sa=l fac annei.
luci pe eva mi-au tinut-o 11 zile cu branula .. saracuta plagea si imi spunea ca o doare, mi se rupea sufletul de ea dar n-am avut incotro ..
am citit povestea voastra .. desigur, ai un stil inconfundabil de a povesti .. cred ca nici daca n-ar aparea numele tau, mi-as da seama cine povesteste .. foarte frumoasa si haioasa povestea voastra! sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
eu am alaptat-o pe eva pana la 10 luni insa am avut noroc caci dintii (2 jos) i-au dat ff tarziu .. la 8 luni. nu a avut timp sa ma capseze .. cei de sus au aparut la 10 luni ..
va pupacesc si va urez noapte buna ..
va las totusi o
pentru maine dimineata .. sper sa nu se raceasca!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
vai .. ce alambicat am scris mesajul anterior .. se vede ca-s varza.
imi cer scuze ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
aidaciolac spune:
gata , ma indrept si eu spre dormitor , fac sticla cu lapte si imi iau pruncu in spinare
va las 

calda si aburinda
delia79 spune:
Salutare 
Sa incep prin a ura La multe lunite! micilor sarbatoriti si un calduros La Multi Ani! pt Lumi, cu multa sanatate si bucurii
.
Liliac, pai nu era vorba de alaptat copilu' cu fata-n sus, ci cu capusorul un pic mai sus decat umarul. Nuuu, fetele?
Madalina, ce bine ca te-am ''vazut'' azi pe forum. De cand te astept sa-ti spun ca esti o frumoasa si o eleganta
, iar Irinel e ca un printisor
. Mi-a placut mult ce-am vazut in poze, esti foarte buna organizatoare, felicitari pt eveniment 
Dana, merci pt ideea cu Trilulilu, ma bag si eu imediat sa-mi fac cont. Pupam fetita care gangureste de zor 
Mai da ce ne-oameni, parca n-ar avea suflet, zau asa. Pupam pe Stefanut si speram sa se termine suferinta micutului maine odata cu operatia.
Nela, si noi stim cantecelul cu elefantii care se leganau
. Sper ca nu se supara Ana, dar am furat numele fluturasului, il cheama Fifi si pe-al nostru 
Claucia, ce dulce e Alessia cu supica ei
si ce program frumos are Elisa
, super! Asa ma incanta si ma incurajeaza mesajele tale 
Manga, ce bine ca ai luptat pt relatia voastra
. Uite ce minune a iesit
. Sa ramaneti la fel de frumosi si iubareti toata viata
. Te inteleg foarte bine cand spui ca e greu sa accepti ca meseria lui e scena si iesirile in ''interes de servici''. Mi-a placut mult cum ti-ai incheiat povestea 
trimit si revin, sa nu iasa mesajul prea lung
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Crocodana, ce frumos ai spus ca dragostea lui tati nu s-a impartit, ci s-a multiplicat 
Luto, esti belea cu Mr Bean
. Si mie im place tare tipul
, ii stiu toate episoadele, e haios la maxim.
Ralucapaun, ce program frumos are Natalia
. A mea soimita are majoritatea zilelor si noptilor program de papa tot la 2 ore, exceptie facand somnicul se seara de vreo 4 ore
(cand se destrabaleaza mami pe forum
)
Luto, furnicaturile vin si pleaca si la mine, dupa cum au chef
, nu cred ca prevestesc ceva anume.
Monique, sa-ti fie de bine coafura
. Ce simpatica a fost Teodora 
Da fetele, si eu sunt de-acord cu rutina la bebelusi, dar practica ma omoara. Si asta mica stie exact daca sar peste ceva interesant
.
Madalina, Iulik , Cristina_Ana, Diamar (nu stiu faza cu chilotii de cristale
) 

Vad ca si-a revenit Ursulica Ebru la sentimente mai bune, bravo fetita 
Iulika, pupam apasat viitorul campion la ciclism 
Cristina_Ana, m-ai facut curioasa cu 2012 si toata bulibaseala ce inconjoara sfarsitul calendarului. Am facut cercetari intense
si mi s-a oprit in minte articolul din Formula as, explica f frumos ca nu e nimic de speriat, e vorba mai mult de chestii filozofice. Ti-l recomand si pup sa treaca frica
.
Surse excelente de calciu gasesti din belsug in portocale, pastai si brocoli
, mult mai mult si mai usor de asimilat decat din lapte.
Vai Suede, ce ati mai avut de tras si voi cu spitalele. Multa sanatate la pui
, sper sa nu mai aveti parte de astfel de experiente.
Iuliapapusa, ce horror ti s-a intamplat tie acolo. Neaparat sa faci analize sa vezi ce-i cu tine. Vad ca ti-au explicat fetele cu fibromul, nu e nimic de speriat, dar trebuie tinut sub control medical.
Bine ca te poate ajuta mama ta.
Diana, ce mai faci? Flacaii sunt bine? 
Vad ca tot rasuciti cutitul in rana cu vacantele alea...
Aida, asa mult dureaza sa iasa un dintisor? Off, bietul iepuras 
Luto, am ras cu lacrimi si m-am emotionat la povestea voastra. Foarte frumos spusa, cu umor si sensibilitate. Va doresc sa ramaneti fericiti si sa mai aveti evenimente pe data de 13, ca vad ca sunt cu noroc
. Tare as vrea sa vad poza aia cu tine blonda, cu parul lung 
Croco, foarte frumoasa si povestea voastra 
gata recuperarile 
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
vaiiii.......ce m-am intins.....scuzati ![]()
La mine cred ca s-a transmis telepatic cum ca as avea chef de hatza-hatza, ca azi am primit cadouri de la Mosu' niste ''costumatii''. Hmm, oare citeste mosul meu forumul
?
In alta ordine de idei, neata Nela
, eu ma retrag la dodo.
Pozici Sofia botez
Photos
suede spune:
Buna dimineata fetelor,
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase,nu stiti cat inseamna pentru mine.
Stiti ca urma sa plecam azi acasa!Nu mai plecam!De ce?
Surpriza....a luat rotavirus.Nu va imaginati cat de distrusa am fost cand a venit rezultatul,desi cu o zi inainte era negativ.
Cum credeti ca le-a venit ideea sa repete analiza?Eu ma gandeam,Doamne ce ghinion,un singur caz de Rotavirus aici si tocmai noi ne-am pricopsit cu el.Incep eu sa ,,forez" dupa informatii,plina de spume ca nu exista carantina ca sa izoleze astfel de cazuri.Mai incerc sa stau si cuminte in salon,sa nu se mai raspandeasca.
Cand colo ce credeti?Erau 10 cazuri de Rotavirus,luat dela unii la altii,deci era inevitabil sa nu-l ia.Cand ma gandesc ca daca avea cu o saptamana mai mult (saptamana asta face 2 luni) si urma sa-l vaccinez,imi vine sa mor.
Pana una alta,n-avem ce face,stam in continuare aici.
De alaptat il alaptez doar 1 minut din 3 in 3 ore,dupa ce-si bea tratamentul,suc de morcovi si mucilagiu de orez.Nu va spun ca e mort de foame.Pana acum nu-i dadusem suzeta,dar plangea sarmanul intr-una si eu pe langa el ca nu pot sa-l hranesc.
A si slabit saracutul.
O astept astazi pe doamna doctor sa ne spuna cat mai stam aici.Slava Domnului ca evolueaza bine,nu mai are febra iar scaunele s-au legat.
Deci,atentie in spitale.Nu va spune nimeni care-i riscul.Noua ne-au zis ca este un caz si erau 10.Spitalele din Romania.
Ieri am fost foarte furioasa,dar ce sa mai fac?!Prea tarziu.Am venit cu un diagnostic si am plecat cu un virus.
Ce sa va zic?
Sunt no comment...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ