Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 15
MangaGirl spune:
luci esti de coma, zau. am ras in hohote. eu, care-ti cunosc si vocea ta si a lui Adi, imi inchipuiam dialogul. sunteti mortali, zau asa. iar povestea este super frumoasa. sa fiti fericiti si sa aveti putere sa va cresteti copii in armonie. Si sa dea D-zeu sa va trebuiasca mult mai putini ani decat noua pana va veti pune bine, bine pe picioare aici.
iuliapapusa si grija de tine si sanatate multa.
suede sper ca bb sa se faca bine repede.
ellenuta cunosc si inca ce bine. ieri seara de 4 ori m-am dus jos sa-i dau tztza. stii cum am sfarcurile? rosii si dureroase de nu mai pot. nu cred ca-mi vor mai trece vreodata la cum ma molfaie. si vorba mamei, stai sa vezi cand i-o da dintii.
sper sa-ti revii curand din starea nasoala. eu inca sunt pe baricade, desi in seara asta mi s-a tanguit de numai.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
crocodana spune:
Manga
!
intr-adevar Ama e botezata...nu sunt superstitioasa dar vorba ceea "ce nu stiu nu ma afecteaza" daca as fi stiut evitam...
eu sunt tare incantata ca ea ma recunoaste acolo si imi zambeste...am citit ca asa isi dezvolta constiinta de sine..azi era de coma incerca sa isi prinda mana din oglinda..
inainte de botez ii lasam lucrusoarele noaptea la uscat..si am iesit si afara de cateva ori pe inserat desi se spunea ca nu e bine...
nu va zic ca socramea imi spunea ca nu trebuie sa aprind focu 9 zile de la nastere, sa stau legata la cap...etc...
in biserica am intrat inainte sa mi citeasca, la nunta fratelui meu...apoi la botez mi-a citit dar fapta era deja comisa ca sa zic asa...
la recuperari am vazut ca multe fete povesteau de joaca cu limba, si Ama a factu asa....la inceput am descoperit ca ne imita, tati scotea limba si ea facea la fel de bucurie, cum venea cineva la noi scotea limba..acum s-a dezvatat insa vreo saptamanta si-o tot rotea, o ridica..era de coma...
ce nu face inca pentru cele 3 luni implinite este ca nu isi tine bine capul cand o luam in brate..la baita il tine excelent cand sta pe burtica, la fel la masaj si ziua cand o mai pun pe burta dar cand o luam in brate...inca ii fuge...
acu Ama a adormit, dar daca de 3 sapt m-a culc la 2 ...ioc somn...
ma duc sa o veghez poate am noroc si a adormit profund...
si daca imi iese algoritmul din seara asta..incet incet ajung si eu la zi cu voi...saptamna trecuta eram pe faza dupa care mi-a picat netu...mama imi venea sa 
noapte buna fete dragi!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
ellenuta...asta e si scenariul nostru din mai toate serile de adoarme la 2.....nu maraie neaparat dar nu doarme are chef de joaca...in seara asta am incercat sa ii fac baia tarziu si sa o adorm dupa...pana la ora asta mi a iesit dar mi e si teama sa ma duc la culcare ca atunci cand pun capu mai bine pe perna...hop si ea cu ochii mari!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Fragutza spune:
Elle, la noi e la fel. Adoarme la san, dc plec de langa ea incepe sa planga, si tot asa. Practic toata ziua e lipita de mine. Sanii la fel ma dor, sfarcurile sunt rosii...Insa eu tare savurez orice clipa cu ea, va veni vremea cand o sa-mi fie atat de dor s-o tin in brate si s-o pup..
de Natalia (03.09.09)
MangaGirl spune:
cristina sper sa nu fie nevoie sa renunti la alaptat. si nu te mai gandi la filmul 2012. ai sa vezi ca va fi bine, asa cum a fost si dupa 2000. 
si eu las lumina aprinsa pe hol dupa ce-l pun la somn, dar noaptea e intuneric. doar cand il alaptez am o luminita cu baterie pe care o aprind sa vad cand il mufez.
claudia am vazut poze cu Isabella. ce frumusica eeeeee
. putiu, ptiu sa nu fie de deochi.
si am vazut si poza cu Iulia in actiune la petrecere. Se vede ca s-a distrat bine.
daca iti cumperi iCandy sa-mi spui si mie cum e. poate la al doilea m-oi orienta si eu spre ceva c roti mai mici ca mi-a rupt spinarea pe scari. 
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Diamar, vad ca toate care suntem la al doile copil ne minunam de cat de cuminti sunt. Eu cred totusi ca suntem noi mult mai relaxate si de-asta pare totul asa de roz! Oricum, eu in mod clar am observat ca atunci cand sunt eu nervoasa devine si asta mica agitata. Iulika, tie vroiam sa iti spun ca sfatul meu e sa astepti cu al doilea copil pana incepe Bruculica sa mearga. De fapt sfatul e valabil si pentru Lucia si pentru cine se mai incumeta la bebe2 asa de repede. O sa vedeti ca urmeaza o perioada care mie mi s-a parut cea mai grea, cand incepe sa mearga, dar inca nu poate, si trebuie sa-l tii mereu, sa te apleci dupa el, sa-l ridici de jos, etc. E foarte obositor si cu burta mare e de-a dreptul dificil. Dupa ce incepe sa mearga bine, e cu totul alta viata. Plus ca dupa un an intelege si el ce ii spui, poti sa comunici cu el, mananca de toate, e muult mai simplu. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
asa si ne gandeam mami så facem... dupå ce face chiar si 1 an jumate ..as vrea så nasc tot asa vara...deci pe la toamna viitoare daca ne apucam..nici nu ma gandeam acum..eu abia pot de spate acum darmite gravidå..auleu..nuu..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
MangaGirl spune:
dana, nela si raluci din pacate Spotify nu are licenta in HK si Romania. nu poate fi instalat si folosit decat de cei din Europa de Vest si Scandinavia si UK. imi pare rau, dar habar nu am avut ca nu e peste tot. 

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui crocodana Manga !intr-adevar Ama e botezata...nu sunt superstitioasa dar vorba ceea "ce nu stiu nu ma afecteaza" daca as fi stiut evitam... eu sunt tare incantata ca ea ma recunoaste acolo si imi zambeste...am citit ca asa isi dezvolta constiinta de sine..azi era de coma incerca sa isi prinda mana din oglinda.. |
nici eu nu am stiut de faza cu oglinda pana la 2 zile inainte de botez, asa ca si Aidan s-a uitat de multe ori. maica-mea m-a tampit sa nu ies afara din curte 40 de zile si nici copilul sa nu-l scot pe strada si inca vreo cateva pe care nu le pot reproduce aici. toate astea vin de la tara de la bunica-mea. degeaba am incercat io sa-i explic ca femeia la tara avea toata curtea si gradina la dispozitie sa se plimbe 40 de zile si ca oricum nu-i trebuia sa iasa pe ulita. dar nu e acelasi lucru cand stai la bloc si ai nevoie de o gura de aer. anyway, am zis da si am scos copchilu' la plimbare in parc in a doua saptamana. ma bucur ca nu stiu toate superstitiile astea legate de lauzie ca vorba ta...ce nu stiu, nu ma atinge.

lutoniana spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl ... nu cred ca-mi vor mai trece vreodata la cum ma molfaie. si vorba mamei, stai sa vezi cand i-o da dintii. |

si eu sunt accidentata de cateva zile

sta calm la san...cu ochii lamine sau pe unde vede el in raza vizuala si scuipa sanul afara si in secunda imediat urmatoare il baga la loc, singur, il suge asa in gurita....si doare chestia asta pe care o face cu mare placere, se vede pe fata lui. Ori vrea sa ia aer cu toate ca nu e absolut deloc infundat ori ii vine prea mult laptic ....habar nu am .....
Oare tot asa se va juca si cu dintisorii ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
![]() ![]() ![]() ![]() si eu sunt accidentata de cateva zile ![]() ![]() ![]() sta calm la san...cu ochii lamine sau pe unde vede el in raza vizuala si scuipa sanul afara si in secunda imediat urmatoare il baga la loc, singur, il suge asa in gurita....si doare chestia asta pe care o face cu mare placere, se vede pe fata lui. Ori vrea sa ia aer cu toate ca nu e absolut deloc infundat ori ii vine prea mult laptic ....habar nu am ..... Oare tot asa se va juca si cu dintisorii ? ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
maica-mea a incheiat socotelile cu frate-miu pentru ca o musca tare. eu ma uit la ale mele, li se duce pielea la varfuri si sunt roz bombon. nu stiu cum apuca, dar cand se golesc ma termina fizic si psihic. si-l mufez si demufez, dar la un moment dat strang din dinti si astept sa gate.

)