Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 14
4mykids spune:
Luto mami, nu dispar eu asa de usor,
Ce poveste faina si spusa cu talc are un farmec aparte, desi nu te cunosc decat virtual nici nu imi puteam inchipui ca ai sa ne impartasesti o poveste serioasa,sa fiti fericiti pana la batarneste sa va bucurati de David si sa va bucure vietiile dar sa nu o uitam si pe Sarah.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Fragutza spune:
Luto,ce poveste faina..mi s-a pus un gol in stomac in timp de citeam.. Foarte frumos, sa fiti fericiti pe mai departe!
de Natalia (03.09.09)
MangaGirl spune:
obelixo felicitari pt noii pampersi. imi pare rau ca Brucu e marait.
raluk am vazut si io pozele. aia cu babetica de pantalonii tai e mortala. e un frumos copilul tau si pare tare cuminte in poze.![]()
clau ce seamana fetele tale intre ele. sunt doua frumoase si cu tine 3.
ma intrebam zilele astea cum m-as descurca cu inca unul. dar cred ca dk nu ai o bona sau o gradinita e greu tare. acum depinde mult si de copii.
moniquesa-ti fie de bine tunsoarea. si mi-a placut de Teodora strangareata.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
seara buna,
fetelor ... eu nu mai pot! va rog sa-mi spuneti daca va este cunoscut scenariul: bebe face baita, apoi papa. pare adormit de tot, il puneti in pat si in 5 minute urla .. il luati, il linistiti, el cauta sa pape .. il puneti iara la san .. si tot asa vreo 3-4 ore pana adoarme. deci eu fac cu capul .. anna numai asa face. seara sta atarnata la tzatza mea, iar pe mine ma trec toti nervii din lume .. in plus incep sa ma jeneze si sfarcurile si de-mi vine sa o zvarl pe fereastra ... 
sunt deprimata rau .. nu mai am timp de nimic. mai trag cu ochiul pe aici dar nu am timp sa raspund.
acum e sotul cu ea .. sa vedem ce reuseste. poate apuc si eu sa citesc din urma.
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Diamar, vad ca toate care suntem la al doile copil ne minunam de cat de cuminti sunt. Eu cred totusi ca suntem noi mult mai relaxate si de-asta pare totul asa de roz! Oricum, eu in mod clar am observat ca atunci cand sunt eu nervoasa devine si asta mica agitata.
Iulika, tie vroiam sa iti spun ca sfatul meu e sa astepti cu al doilea copil pana incepe Bruculica sa mearga. De fapt sfatul e valabil si pentru Lucia si pentru cine se mai incumeta la bebe2 asa de repede. O sa vedeti ca urmeaza o perioada care mie mi s-a parut cea mai grea, cand incepe sa mearga, dar inca nu poate, si trebuie sa-l tii mereu, sa te apleci dupa el, sa-l ridici de jos, etc. E foarte obositor si cu burta mare e de-a dreptul dificil. Dupa ce incepe sa mearga bine, e cu totul alta viata. Plus ca dupa un an intelege si el ce ii spui, poti sa comunici cu el, mananca de toate, e muult mai simplu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Stai ca a aparut Ellenuta care nu imi confirma teoria cu al doilea copil!
Sa stii ca si la mine e un pic mai dificil seara. E singurul moment al zilei cand plange putin pana adoarme, nu stiu de ce. Tot asa, adoarme, o pun in patut, se trezeste, o iau iar langa mine, si tot asa. Dar eu mai am o metoda de adormit. O pun in cosuletul de la masina pe care il iau in pat langa mine si o legan tare de tot, pana ameteste si adoarme!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
madalina84 spune:
Buna seara
SUEDE imi pare rau ca ati ajuns la spital si sper sa fie totul bine cu puiu tau
IULIA,off ai grija si fa-ti toate analizele care trebuie,eu aveam oroare inainte ca patesc ceva si nu ajung sa deschid usa sa vina ai mei sau sa-i sun,d-aia am luat obiceiul sa dorm cu usa deschisa
sau sa o inchid doar jos unde au ei cheie.Cred ca a fost groaznic pentru tine sa simti ca nu te mai poti misca
MANGA,LUTO
si aveti niste povesti foarte frumoase chiar daca au axistat si momente mai grele...in final au rezultat cu ce e mai frumos,UN BEBELUS
CRISTINA_ANA sotul a incercat sa fie romantic,vorba lui Luto sari in bratele lui la noapte si a reusit
Pup toate fetele si scz pentru cele care le-am sarit dar am citit in pauzele care le-am luat cat am facut bradul,de la 7 ma chinui cu el,sa mut canapeaua sa aiba loc si el si tot asa.Darrrr sunt multumita de ce a iesit
![]()
Am fost azi si prin real cu piciu meu,am mai cumparat niste ornamente printre care si niste masinute stil globulete,el doarme,e un cuminte de cateva seri doarme legat vreo 6-7 ore

Si eu as mai vrea un al doilea copilas,dar numai in cazul in care are si un tata,caci am zis ca macar lui Iri am ce sa-i las,asa daca am doi nu vreau sa imparta un ap asa mic.Dar ma gandesc la LUTO care a zis ca nu se stie niciodata ce iti rezerva viata si poate am sa fiu si mireasa si mamica a doua oara
Mai vroiam sa va zic ceva,ce mi se intampla mie si poate la majoritatea fetelor care intra pe forumul asta...am devenit atat de atasata de acest forum(chiar daca de multe ori nu intru asa des cum as vrea),incat tot ce fac sau face bebe,incerc sa retin sau sa pozez sa vada si fetele mele,daca am o nelamurire imi aduc aminte ca si x,y a avut-o si e normal,daca vad ceva in comportamentul lui Iri imi aduc aminte ca si alti bebelusi au avut la fel,deci pentru mine faceti parte din viata mea si toata lumea care vine la mine are urmatoarea replica" AI INEBUNIT CU FORUMUL ALA,TOATA ZIUA STAI PE EL"
...habar n-au ei ce fete sunt aici,ce chefuri fac ele si ce subiecte se dezbat

Hai ca m-am lungit si poate va plictisesc

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
Ellenuta spune:
iulika hehe .. era un tequila sunrise .. ce super luna de miere a fost ..
monica ofof .. pozele sunt de acum cativa ani .. aveam 60kg .. acum sunt cu mult peste. dar lasa ca dau eu jos .. deja am spus pas dulciurilor.
andra tu ii faci baita fetitei cu apa fiarta in prealabil?
dana multumesc .. mamica nu-i asa frumoasa, locurile da ..
delia da, greu tare cu hatza-hatza .. si la noi mai ales ca dormim cu anna in camera .. mi-e cam peste mana asa .. dar trebuie s-o rezolvan noi.
manga frumoasa povestea voastra! astept continuarea.
aiduk esti mortala .. hihi .. pai lasa sa-ti arat poze mai recente .. cred ca te "fac" la sunci ..
luci si tu esti criminala .. auzi tu .. se ia albumul, se studieaza zugraveala, culoarea, lampa .. m-a pufnit rasul instant. 
vai fetelor .. dar ce dezmat fuse pe aici .. auzi sonde, veverite, bomboane, hatza-hatza .. frumos, ce sa spun.
gata capitolul trecut .. anna maraie .. astept sa ma strige sotu' disperat ca nu poate sa adoarma .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
crocodana spune:
Lutooooooo si mie mi-e dor de tine!
si inca una
pentru poveste..ai un stil inconfundabil si imi plac la nebunie postarile tale...sa fiti sanatosi sa va cresteti flacaul mare si sa va aduca numai bucurii!
ia eu fac ce fac de mult (de 3 luni de fapt)...sunt anexa Amei....am facut si noi baita tarziu in seara asta adica la 10, a papat am leganat-o inca mai are ceva crampe ce o trezesc din somn si sper sa adoarme profund, lumina stinsa, muzica surdina...tati e la aparat si eu am zis sa mai recuperez ceva ca tare mi-e dor de voi..
si in timp ce prestam chiar ma gandeam la tine sa te intreb in ce stadiu este proiectul tau de magazin virtual?! ca alta sansa sa mai cheltui niste bani nu prea intrevad curand...la cat ies eu in lume...
parca as hiberna....
noi nu avem o poveste spectaculoasa, am fost colegi de grupa, cand a inceput sa imi faca cu ochiul eu tocmai intrasem in alta relatie, ne tachinam, m-a necajit si vreo 6 luni nu am vb deloc, dupa care ce ti-e scris ...a inceput timid...dar a fost de vis....scrisorele, flori multe, gesturi marunte ...romantic incurabil e si acum...nu a fost un coup de foudre insa ce stiu sigur este ca regret enorm cele 6 luni in care as fi putut sa fiu cu el...au trecut 11 ani si ne iubim enrom...iar Ama e dovada.....suprize multe imi face si acu..ultima de proportii fiind o saptamana la Paris, de ziua mea, cand eram in 17 saptamani cu Ama....implineam 30 de ani, stie ca urasc aniversarile pentru ca imbatranesc si a vrut sa imi distraga atentie..si i-a iesit de minune!!!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
madalina84 spune:
ELLENUTA si eu il pun in scoica cand e marait si legan la el pana ma doare mana si el adoarme sau incearca sa o pui pe burtica poate cine stie ii trece,Iri doarme cel mai bine pe burta.Are si el episoade din astea cand urla incontinuu se opreste doarme iar urla.
si sper sa iesi din depresie
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()