Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Oooooof Suede multa sanatate! Sa ajungeti repede acasa si sa pape puiutul muuuult sa se refaca.
Ellenuta sa iti spun cum e la mine.Nicholas de cand s-a nascut(looong time ago) are program de urlete in fiecare seara de la 8 care cresc in intensitate pana pe la 11.Nimic nu merge, tinut in brate, leganat, cantat, masat, imbaiat etc Uneori i-am dat formula, adormea intr-adevar apoi regurgita si o lua de la capat, facea la fel, asa ca nu lapticul tau e problema.Daca afli sa imi spui si mie.
A, si se trezeste din ora in ora, da?Cine mai e ca noi?

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ralucu 10:01: "L-au luat la sala.Fii puternic pui mic. La mine golul din stomac e ca si nodul din piept sunt pe pozitii"

Si noi ne gandim si suntem alaturi de voi macar sufleteste. Va fi bine

Mergi la inceput

Raluca _u ne gandim la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la .. sunt cheauna, va dati seama, nu? m-am trezit si devreme caci nu am mai avut somn ..

eu sper din inima sa se regleze cu programul caci in ritmul asta nu pot ... eva se scoala la 8, 8.30 cel tarziu, iar eu sunt cheuna de cap.

suede mi se rupe sufletul cand citesc ce indura iubitul mic .. Doamne, sunt la pamant spitalele din Romania .. si eu cand am fost internata cu eva la alexandrescu, am venit cu ceva probleme la stomac si am plecat cu o frumoasa bronsita care a izbucnit la cateva zile dupa externare .. si da-i iara tratament, antibiotic, siropuri de tuse .. cu branula a stat 11 zile (nu stiu cum a indurat mitiica. eu dupa 2 zile cu branula, am vrut sa mi=o smulg singura. mi=au scos-o si apoi am facut totul intramuscular) .. eu va doresc multa sanatate si sa nu mai treceti niciodata prin momente din astea.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluca ne rugam pentru puiul mic .. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu mai sufere piticul dupa operatie.

angelli uff ce shou e si la voi .. daca identific cauza, iti dau de stire. si vreau sa spun ca era obosita caci se trezise la 16.30 si nu a mai inchis ochii pana la baie .. ma asteptam sa pape si sa cada lata .. de unde, nene .. ea avea chef de socializare ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Raluca_u ne gandim la tine,
Aida iti multumim ca ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor

Si noi ne gandeam sa facem un bebe 2 tot asa...la inceputul toamnei...cand face asta mica un an. Cine stie, ne intalnim in grup la odisee pt. bebe 2?:)

Vroiam sa va intreb daca bebele vostru e tot fascinat de TV. A mea isi suceste capul din pat sa se uite la TV si rade si vorbeste cu TV-ul. Se mai uita cand o pun in scoica caci se uita direct si asa ii place...
Nu mai stiu cum e cu televizoarele astyea noi cat sunt de nocive. Noi avem o plasma panasonic diagonala 106 cm - adica mare. Si ea sta la 2,5-3,5 m distanta. O fi nociv pt. ea?

Voi cum faceti cu TV-ul?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Raluca...doamne ajuta sa fie totul bine. Ne rugam pt. tine.

Sa ma laud. Fetita mea in ultuma vreme doarme 5-6 ore legate..apoi pauza de papa si apoi inca 2-3 ore. Aseara s-a inrecut pe ea. S-a culcal la 22.30 si s-a trezit pt. san la 06.45!!!!!! Deci 8 ore si...Mama..n-am mai dormit asa de cand eram gravida in semestrul 2 :P))) Super. Sa o tina obiceiul.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ellenuta torturile ( la boteZ si la ziua mea) sunt de la La Galette (de la fostul sofitel, actual hotel Pullman). Sunt mai multe modele, toate deosebite, nu clasicele ciocolata sau diplomat. Eu am fost incantata de combinatiile lor. Si preturile sunt ok, eu cumparam inainte de la o cofetarie oarecare pe Ion Mihalache si erau scumpute tare.

Multumim petru cuvintele voastre frumoase la adresa familiei noastre, sunteti niste scumpe si niste dulci si acum ca vine Craciunul ma emotionez si mai tare...

Lucia, tare tare frumoasa povestea voastra si tu povestesti atat de frumos...parca te si vedeam imbracata in cada incercand sa vezi daca vine apa sau nu.
Intr-o zi o sa imi fac si eu curaj si timp sa scriu povestea noastra...va pupam mult.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata si de la noi.

Imi pare rau pt mamicile care se plang cu somnu bebeilor. SI al meu se culca la 1-2 noaptea dar cu insistente am reusit. Ii fac baita la 9, la 10 il pun la san si la 10 jumate bibe si fuga in pat. La inceput urla si comenta de mama focului. CU carusel, hatzanat, leganat, nu vroia de niciun fel. APoi cu aspiratorul usosr usor adormea si mai scotea cate un urlet cu ochii deja inchis. Inchideam aspiratorul, el scotea un oftat suparat rau si gata somn. Aseara nu va mai spun ca l-am pus in pat, a stat 2 minute cu caruselul si somn nenica, niciun comentariu nimic . Vad ca merge cat de cat treaba cu rutina. Si am mai observat ca daca suntem doar noi, cei ai casei (adic aio si tasu ) e super ok in ziua respectiva. Cum vine cineva in vizita, urlete de ne stie tot blocul. E clar ca nu-i plac musafirii. DAca il duc undeva e ok, dar sa nu vina cineva la noi ca e prapad in ziua aia dupa ce pleaca.

suede, sanatate multa puiului

RAlu, suntem alaturi de tine

Luci, superb spusa povestea . Sa va dea Dumnezeu sa vi se implineasca toate visele ca sunteti o familie frumoasa

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput