Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

ne place la nebunie refrenul de la melodia www.trilulilu.ro/Acelashi/a7f454e42cbd71" target="_blank">aceasta

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

si noua

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

uf, imi pare rau sa aud de probleme la Suede si IUliapapusa

Claucia ce frumos povestesti tu de programul vostru, mis e pare atata armonie la voi in familie, sper sa reusim si noi dupa al doilea copil sa fim la fel

nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca am fost tare agitata si am uitat tot....,m-am chinuit sa fac si eu niste mancare, reusisem s-o adorm dar a dormit vreun sfert de ora, asa ca in restul timpului am alergat de la bucatarie la ea si inapoi, ca nici in bucatarie n-a vrut sa stea si acum cand nu mai am treaba sta cuminte pe playmat

a, eu vroiam sa zic ca am auzit si de pachete mai ieftine de vacanta, la 7-800 eur....
noi anul trecut am fost in marmaris, dar am luat doar cu mic dejun pt ca am vrut sa umblam mult, si n-avea rost sa luam all inclusive....bine, nici n-am stat la super hotel, ci de 3 stele, dar eu am fost multumita, chiar a fost ok totul....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

iulika, ok, nu mai intreb, nu sunt superstitioasa dar e mai bine sa nu stiu, ca cat m-am jucat cu ea in oglinda...sper sa nu gasesc acum raspunsul in recuperarile mele..

frumos bradut ai facut! iar flacaul tau e un frumos si iti semana de numa numa! aveti o poza superba cand il ai in brate!!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Suede ce rau imi pare de voi, prin ce ati trecut. Intradevar bebelusii mai mici de 2 luni care au diaree si febra necesita internare. Oricum bine ca si-a revenit bebe si puteti sa mergeti acasa.

Groaznice sunt spitalele astea, si medicii aiuriti, si Raluca_U ce a patit saracuta cu Stefanut, ii tinem pumnii si ne rugam sa mearga bine operatia de maine.

Cristina_Ana eu merg la un tip la care mergeam de pe vremea cand lucra la Geta Voinea, acum si-a facut salonul lui, e pe strada Sevastopol langa Piata Victoriei. Pe mine un tuns, vopsit, spalat, coafat ma costa cam 350RON. Ce imi place este ca ma tunde astfel incat parul sa nu necesite aranjare dupa ce il spal, doar il usuc cu foenul si sta foarte bine. Daca iti convine locatia si pretul iti dau nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hai ca am dat-o in bara cu exprimarea in postul anterior...

imi place tare cum scrie biaz , pacat ca nu poate intra mai des....sunt inca in recuperari si am ajuns la partea cu alaptatul la orizontala....pai de vreo 2 saptamani eu numai asa ii dau si papa foarte bine...inteleg ca trebuie sa iau masuri..off..si ce bine era asa..

in seara asta am decis sa ii facem baitza mai tarziu, pe la 10 11..poate adorme dupa...speranta moare ultima..

, de Ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

moama cat ati scris pai cand puii mei va mai recuperez io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

of mai fetelor cat il chinuie dintii si nu am cum sa il ajut ooof si tot nu plange , dar cine stie cum va fi pana o sa rupa gingia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

In Suedia nu pleaca nimeni..un vecin ceva??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

La Oslo sunt cei mai apropiati prieteni ai mei. Ce-ti doreste inimioara?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

ne place la nebunie refrenul de la melodia www.trilulilu.ro/Acelashi/a7f454e42cbd71" target="_blank">aceasta

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

raman datoare. iubeam melodia asta de copil. si faceam toate schemele la bunica-mea pe pivnita (eram in concert si capitele de fan spectatori).

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

iulika, ok, nu mai intreb, nu sunt superstitioasa dar e mai bine sa nu stiu, ca cat m-am jucat cu ea in oglinda...sper sa nu gasesc acum raspunsul in recuperarile mele..

frumos bradut ai facut! iar flacaul tau e un frumos si iti semana de numa numa! aveti o poza superba cand il ai in brate!!

, de Ama

ama e botezata, deci stai fara grija.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput