Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*22*
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_ana spune:
Iooooi, tocmai am terminat de vazut filmul!!!!
Sa NU va uitati la el!!! Sunt ingrozita de-a dreptul! Ce le da prin cap la americanii astia sa faca, oare ei s-or simti bine cu asa idei?
Monique, mersi mult de informatii, dar pretul e cam mare pentru mine! In momentul asta nu ma lasa inima sa dau atitia bani. Doar daca imi face mosul cadou un look nou, sa vedem! Daca e sa ma hotarasc, iti trimit PM!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
MangaGirl spune:
buna seara,
Luci noi am vrut sa plecam in 2006 pentru eu terminasem scoala, el la fel, eu faceam meditatii la engleza ca sa fac un ban, dar era foarte putin, iar el muncea cand si cand. viza de student era pe terminate. in plus, voia sa-si faca petrecerea lui, sa isi indeplineasca visele, aida. iar eu ma saturasem sa fiu nanny si speram ca in Romania voi ajunge din nou sa fac ce am invatat. Dar am gasit internshipul la compania unde sunt si acum si am ramas initial pentru 3-4 luni, dupa care mi s-a oferit un job permanent, iar el a ramas pentru mine, insa a fost foarte nefericit. stateam si in casa cu niste amici si intr-un final au iesit discutii, ca mai mereu cand sunt prea multi intr-o casa. Si certurile s-au agravat pe fondul asta al nemultumirilor fiecaruia. apoi ne0am mutat iar separat, dar nu a fost mai bine pana nu am avut socul - era real, aproape ca ne mutam separati si chiar se intampla ceva spre care eu dusesem toata relatia. si nu am avut intentii rele, doar ca eu vedeam lucrurile din punctul meu de vedere, mi-e frica sa stau singura in casa si atunci, fiecare iesire era un motiv de cearta. anyway, a trecut. Eu spun mereu ca lucrurile se intampla cu un scop si faptul ca a aparut Aidan nu cred ca a fost asa de intamplator. iar cand il vad cum doarme langa mine, imi vine sa-l trezesc si sa-l pupcesc. dar n-o fac...pana acu' a urlat de oboseala. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
ola ....care cu ce se mai lauda ?
mangulico am inteles 
croco ce mai faci tu mami ? nu te-am mai vazut demult
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
MangaGirl spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de ieri:
Darius si Robert de anco
Iris Teodora de miha74
Annabelle de Lumi_Richard
Adam Joshua de adimercedes
La Multi Ani sarbatoritilor de azi:
Maria de Roxxy80
Carol Ioan de Danutzu
Sarah Maria de uve_got_mail
Remus Andrei de raluci_b
Sa cresteti mari si cuminti si sa le aduceti parintilor numai bucurii!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Seara buna!
Fetele de pe alte meleaguri, ati fost la vot?
Delia, am vazut ca Sofia e mare vedeta. Am mai spus oricum ca a fost super ideea cu costumul, ce chiloti cu cristale(daca stiti despre ce vorbesc) si alte fitze.
Am vazut ca avem si o sarbatorita. La multi ani Lumi Richard!
Suede prin ce ati putut trece. Sanatate multa.
Iuliapapusa, sanatate si tie.
Luto, intradevar e super tare Mr. Bean.
Cristina, nu stiu de ce te-ai uitat la porcaria aia de film daca stiai ca o sa ai cosmarui dupa. O sa ma uit si eu la fimlul pe care ni l-ai recomandat ca vad ca astia cu Anatomia lui Grey si Neveste disperate au intrat in vacanta si nu mai am la ce sa ma uit.
Eu una nu o sa uit niciodata de luna de miere. Eram studenti si nu am vrut sa stricam prea multi bani pt ca vroia sa ne cumparam un apartament asa ca am ales o statiune balneoclimaterica de la noi din judet. Ne-am cazat la o cabana de lemn, nu asta a fost problema dar noaptea incepeau soarecii sa faca spectacol in peretii cabanei si noi ca prostii in loc sa ne mutam am stat cateva zile acolo. Asa ca de cate ori am ocazia ii scot sotului ochii cu luna noastra de groaza.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Diamar nu am fost la vot..pasaportul meu e expirat, oricum nici daca aveam pasport nu mergeam..
Si luna de miere a fost ''super''..soriceii voiau si ei la petrecere![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
4mykids spune:
Servus fetele,
Mai am de citit din capitolul anterior unde am vazut ca ati discutat probleme importante pentru baietetii nostri dragi;
Ma rog pentru Raluca si Stefanut sa treaca cat mai repede peste probleme, mami incercata curaj mare iar puiutului mic mi de pupici din partea noastra;
Iulia ,m-am ingrozit cand am citit ce ai scris , trebuie sa fi foarte atenta cu starile accestea si sunt convinsa ca tre sa existe cineva care sa-ti dea o explicatie concreta
;
Suede, draguta de tine, prin ce ati trecut si voi,
va dorim multa sanatate;
Am citit si povestea emotionanta a Mariei, foarte frumos si ma bucur ca ati avut putere sa luptati pana la capat si ati fost rasplatiti cu cel mai frumos lucru de pe pamantUN PUI DE OM
;
Am vazut ca a intrat si Raluk
si pentru frumuselul Alex, inca nu am intrat sa vad pozele dar o voi face curand;
Am vazut doua fete superbe Ana si Dana,
doua frumuseti iar mami arata de nota 20 cu noua tunsoare;
Am vazut si o familie tare draga mie Nela cu Ana si tati , si le multumesc ca imi dau posibilitatea macar virtual sa beneficiez de locurile de vis unde locuiesc
;
Luto nu pot sa nu-i dau un mare
lui David si mami, si am vazut ca suntem inca pe lista de nurori;
Clau, ce frumos povetesti tu acolo,ce cald si imbietor suna, si eu sunt de acceasi parere cu tine ca e mult mai usor la al doilea,pupam frumsetile;
Monique, asteptam poze cu noul look si al Teodorei
;
Bine ai venit ,Speranta!!
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva ,neuronul meu lasa de dorit.
Eu ma simt epuizata , Isabella se trezeste de nu stiu cate ori noaptea de unde se trezea doar odata acum ma zapaceste, Iulia a intrat intr-un program tare aiurea se trezeste de vreo 2 saptamani la 5-5,30 dimineata si se joaca la ea in camera sau se uita la desene
iar seara e rupta de oboseala, asa ca eu sper macar c trezitul asta noaptea sa mai pierd din kg dar nici o sansa.
Va pupam cu drag ,am sa pun si niste poze calde la semnatura Isabellei.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Of, sistemul asta, bietul Stefanut. Poate ca nu trebuia sa se intample azi, dar puteau sa anunte din timp, ufff. Ma rog sa fie bine. 
Am vazut ca ati vorbit despre cantece de legan, la noi are efect "Nani, nani, somn lin" si canta mami de zor si bebe adoarme in brate. ![]()
Bine ca nu am aflat explicatia superstitiei legata de oglinda si bebe ca noi ne uitam des in oglinda de pe hol si Alex incearca sa atinga si vede ca-i rece si trage repede manuta inapoi. 
Am vazut poze cu Nela si struta, ce frumos e la voi. Imi plac pantalonasii cu dungulite, avem si noi la fel, dar parca au mai mult roz. 
Dana esti o draguta, iti sta forte bine asa aranjata, imi placea si inainte, se potrivea cu frumoasele coronite de flori si cu anotimpul. Nu stiu de ce iarna imi place sa imi inchid putin parul. Si asa bine inteleg dorinta de a avea o camera numai pentru dormit...vrabia malai viseaza.
Suede, imi pare rau ca ati trecut prin atatea. Multa sanatate si multumim pentru atentionare. Nu am apucat sa ma informez despre vaccinurile optionale, pediatra ar trebui sa ne spuna mai multe sau ne interesam noi pe net?
Iuliapapusa sper sa fie totul bine. 
Noi am incercat un nou carusel si azi am mancat primul mic dejun in liniste, un vis. Nu are efect nelimitat, dar tot e ceva. 
Azi nu stiu de ce m-am gandit la Crissbebe, ce mai face?
mami fericita de Alex 
4mykids spune:
Am uitat sa le urez si eu sarbatoritilor de azi 

la cat mai multe lunite si sa fie sanatosi.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
lutoniana spune:
Eu l-am cunoscut pe sotul meu pe un forum...unul naspa si nici macar nu stiu de ce citeam pe acolo. Nu are importanta doar ca asa de tare ma enervau posturile unui anumit "taranu" incat nu m-am putut abtine, azi o replica, maine una...Cine e asta de se crede asa destept ?
Si ca mi-s indrazneata i-am trimis un PM si l-am intrebat cum de si-a ales asa nick. Explicatia a venit repede si de aici inca un PM, inca un mail ...."vrei sa ne intalnim ?"
Hmmmm, usor de zis greu de facut mai ales pentru una care deja era cu o teapa sentimentala luata pe net dupa care bocise in pumni luni bune....
Facem totusi schimb de cate o poza ca sa ne recunostem ...si imi trimite o poza in care putea fi oricine, era unu' la un kilometru departare de obiectiv.....si in plus mai avea si o plasa dinaceea de "taran" in mana, asa de plastic....Eu fata finuta trimit o poza de la un revelion, aranjata, fardata, decoltata....sa vada baiatul pe ce pune mana.
Ma rog, fixam data si hai sa ne intalnim....el incepe timid cu un 5...adica 17....zic nuuuu....pai eu pe vremea aceea lucram la universitate si aveam si juma de norma la o firma...numai seara la 8 eram si eu free....(nu ma laudati ca eram de fapt o vaca care pleca dimineata la 7 si venea seara la 8 si era vai de capul ei.......)
Ne intalnim...eu cu tocuri....cu pantaloni 3/4 despre care imi spune si acum ca am venit ca la calarie la intalnire ....si hai sa bem o cafea ca doar de'aia ne-am intalnit![]()
Intram intr-o chestie asa ca o tentativa de restaurant/bar ce-o fi fost el si era gol golut...numai 2 tristi la o masa. Mergem catre incolo cand ce sa-mi vada ochii erau 2 betivi de profesori de la Universitate la una mica, unul din ei chiar conducatorul meu de doctorat. Ptiuuuu cand i-am vazut eu nu stiam cum sa ma asez cu spatele la ei....iar Adi imi tot tragea un anumit scuan fix cu fata la ei....Pentru cateva minute ne tot roteam in jurul mesei ca 2 tampiti ...la care se mai adauga si emotiile de prima data. Dupa ce relatia noastra a avansat mi-a spus ca a avut sentimentul ca sunt maritata si ma ascund ...dar nu intelegea ce naiba era cu acei doi matusalemici .....
A doua faza amuzanta (in caz ca prima a fost amuzanta pt voi) a fost ca imi cumparasem o oglinda de pus in baie dinaceea cu suport de pahar de pasta de dinti din sticla....frumoasa, cu un beculet....si o tineam in cutie ca nu avea cine sa mi-o monteze si mie ..si nici timp. Si din una in alta se dadea el mare handyman ....ii zic ca am si eu o oglinda de pus in baie.....dupa aceea am realizat ca bagam lupul in casa ....
Si vine fetelor Adi al meu, isi ia pe el un halat dinacela de lucru, albastru/bleumarin pe el....cu bormasina si alte scule sa-mi puna oglinda. Eu eram lesinata ca nu-l cunosteam si nu stiam daca e meserias sau nu si ma gandeam ce dracu ma fac eu daca mi-o sparge.....Garsoniera mea era o chestie unde nu incapeau 2 persoane in acelasi timp in acelasi loc.....si asa ca stateam pe holisor si ma uitam la el in baie cum lucreaza ...
Si ce credeti ca-mi face ticalosul ? Descopera ca aveam prin baie un suport dinacela in care se atarna dusul, nepus. Ca abia pusesem faianta ...si ma intreaba daca nu vreau sa mi-l puna si pe ala....zic bine hai, dar daca crapa faianta ? eu fiind de genul meu mai speriata de bombe si mai panicoasa....
Si ma convinge ca nu-mi sparge nimic ...si ma pune sa ma bag in cada sa vedem la ce inaltime sa fixam dusul...Eu mufa...ca asa sunt si nu mi-e rusine sa recunosc, ma bag in cada, imbracata si cu papucii in picioare sa vedem pe unde ar trebui sa vina fixat dusul. Bineinteles ca nu a dat drumu' la apa insa si acum rade de mine intr-un hal fara de hal....cum m-am conformat eu si tusti in cada....
Asa ca a venit randul sa-mi arat si eu maestria ...si il invit la un tiramisu...cu care l-am cucerit definitiv si de la emotii a uitat sa mai intrebe daca mai stiu sa fac si altceva de bagat la ghiozdan....a aflat mult mai tarziu...ca NU.
Acum lasand partea amuzanta la o parte, am descoperit un barbat care poate vorbi mult mai mult decat mine, eu fiind foarte vorbareata...si cand avem musafiri vorbim amandoi de-o data ca sa prindem si noi sa ne expunem ideile.... Am descoperit un barbat de o politete, un respect, o tandrete si un romantism mai rar de gasit ....Inteligent si cu o cultura generala de invidiat (sper sa-l mosteasca puta mica).....
Este mai mare decat mine cu 8 ani dar este de fapt cu mult mai tanar pentru ca in familia noastra el e cel care alearga, zburda, pescuieste, urca muntii...iar eu putoarea care ar sta latita undeva...degeaba...care oboseste repede si se plange ca o baba ....
Dupa acele prime intalniri dintr-o geroasa iarna de inceput de 2007 ...am ajuns sa ne vedem zilnic pana prin vara cand ne-am hotarat ca in toamna sa ne casatorim. El statea mai mult in garsoniera mea ....si dupa cateva luni de vis petrecute acolo (de aceea stiu ce ARE Dana) ne-am mutat la el, cu soacra mea, Dumnezeu sa o odihneasca.....care m-a tinut pe palme si pe puf.
Stiam ca EL este acela si nu aveam de ce sa mai pierdem vremea.
A urmat un drum la Braila sa-i cunoasca pe ai mei, eram cu masina mea de la firma si plecam din Brasov si imi spune hai sa ne oprim la Predeal sa bem o cafea. Replica eu: "fugi de aici ca eu abia astept sa ajung acasa sa-i vad pe ai mei"...ajungem la Sinaia si zice hai sa mergem pana la Peles...."mai Adi termina cu panarama ca trebuie sa ajungem la Braila"....ajungem la Mizil, oprim totusi intr-o benzinarie ca vroiam eu sa fac pisu...bem o cafea si-l vad ca rade.
Ajungem aproape de Braila, suna taica miu disperat ca pe unde suntem ...nu mai ajungem ? Il vad pe Adi ca luase mainile de pe volan si tot facea semne sa spun ca mai intarziem....Eu ii raspund tatalui: "maxim 5-10 minute"....
Intram in Braila si zice hai sa luam niste flori pt mama ta....mergem repede...eu stiam una si buna ca vreau sa ajung la mama acasa....si cumpara Adi al meu niste trandafiri rosii ca focul....plini de pasiune.....care nu se prea potriveau cu "mama soacra". Incep sa ma simt ciudat si il vad usor trist si ma tot intreba unde e dunarea, in ce parte. Ii arat, ii spun unde si ma roaga sa mergem putin acolo.....ca sa ma ceara de sotie.De fapt si florile erau pentru mine..... El dragutul incercase tot drumul sa gaseasca un loc placut pt asa eveniment dar cu mufa nu te poti intelege. M-a cerut de sotie pe faleza Dunarii unde m-au piscat tantarii de m-au terminat dar ce mai conta acum.... Si azi imi spune ca sunt asa repezita si disperata ca meritam sa ma ceara de sotie la Mizil in benzinarie unde mirosea a pisu....
Nunta a fost superba, in 13 octombrie 2007 ...era singura data cand am gasit o sala libera...asa tarziu, si asta probabil pt ca fugea lumea de 13. De aceea l-am vrut si pe putza pe 13 si locuim si la apartamentul nr.13.
Acum suntem o familie normala, fericita din cale afara, care intretinem atmosfera numai cu bascalie si mistocareala....Am avut multe greutati in acesti 2 ani...mi-a zis ca ma paraseste daca nu renunt la munca de rob ..exact cand incepeam sa ma indragostesc....apoi ne-am hotarat sa plecam, lucru cu care eu cocheatasem de cand terminasem facultatea...si am ajuns aici .....in toamna trecuta...la un sfarsit de noiembrie.
As mai avea multe de povestit dar ma apuca si pe mine melancoliile asa ca prefer sa ramanem vesele, fericite si iubite.
In cazul nostru chiar se aplica celebra vorba cum ca Davidelu este rodul unei iubiri....a fost atat de dorit.....si acum e atat de iubit......
Acum caut niste poze cu mine bloda cu parul lung, mireasa....ca m-a bagat Cristina in starea de romantism bolnav.
Hai care-i urmatoarea la povestit ?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul