*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 6
Ramo2007 spune:
N-am pus-o niciodata imbracata pe olita.
Azi la pranz s-a trezit dupa 1 ora de somn si se partaia de mama focului...am pus-o pe olita si a facut kk.N-a mai adormit, ne-am jucat, a papat supita si a facut din nou kk la olita...cred ca ne mai iese un dinte, ca de obicei face de 2 ori...de 3 ori s-a intamplat sa faca cand am vazut si dintisorii in gurita Acum doarme de pe la 16:10 si a marait un pic in somn.Cand se trezeste ma uit in guriata sa vad daca e ceva nou
Monicus, dulceata de Ana e ambitioasa nu gluma...nu s-a lasat pana nu a urcat in patut.
Sara deocamdata nu are tentative d-astea...dar si cand o avea....sa ma tin bine
Un cadou si pt. mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html
BraveGirl spune:
Eu sunt in cautari de cadouri pt Mos. Nu stiu ce sa ii iau sotului
Ariannei vreau sa-i iau de la Ikea un set de oale si ustensile de bucatarie, ca e tare pasionata de asa ceva. O sa-i iau si un mixer, ceva. am vazut o groaza de jucarii si mi-e greu sa aleg, ca eu le-as lua pe toate.
Monicus, ce scumpa e Ana. Nu s-a lasat pana nu a reusit ea sa se urce in pat. Bravo ei
Laura, urata reactie, dar bine ca ati depistat la timp despre ce e vorba. Catica
Ramo,nici Arianna nu sta mai mult de 1 minut locului. 30 de minute mi se pare ireal Sara e super cuminte!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
monicus spune:
Da, suntem ambitioase cand este vorba de fcut nazdravenii. Si am filmat-o inainte de baitza, si cat am stat sa ne pregatim de baitza ea top in patutz singurica sa ia crema si am vazut ce vrea sa faca eu repede cu camera sa ii fac filmuletz.
Multumim frumos draga mamica
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Felicitari pentru cataratoarea neastamparata cu maselute! Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze 1 an Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Fetelor, o s-o filmez pe Sara pe olita ca s-o vedeti...ca poate ziceti ca sunt eu nebuna...dar ea chiar sta cuminte si produce...
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, o s-o filmez pe Sara pe olita ca s-o vedeti...ca poate ziceti ca sunt eu nebuna...dar ea chiar sta cuminte si produce... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Ramo, stai linistita ca nu zice nimeni ca esti nebuna. Ne miram toate ca ai o asa printesa cuminte.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
oceanborn spune:
Va multumesc fetelor, sunteti prea dragute..
Otilia felicitari pentru curajoasa mica si pentru masuratori! din cate tin minte circumferinta craniana te stresa si in sarcina, asa-i? e sanatoasa, frumoasa, mancacioasa , astea-s mai importante!
Ce bine ca-i poti da fasole, eu i-am dat conopida acum vreo 2 luni si tare l-a deranjat stomacul, are colici inca de la asa ceva...noi mai amanam..
Babyzapiclub... fain, o sa te distrezi ca lumea de revelion! o meriti!
Andy bafta la examen!!!!
Laura sper sa ii treaca repede bubitele si sa scapati de virusi raceli, antibiotice si probleme de astea! grasunica Catica!
Monicus felicitari pentru maselute!Pupam cataratoarea mica!
Ramo cred ca cea mai cuminte cozonacica e Sara. pai o jumatate de ora intr-un loc sta si al meu cand doarme..
Astazi am intins haine pe balcon , cand am intrat Thomas si-a pierdut un papuc. i-am zis du-te si cauta-ti papucul, nu poti sta asa...bine i le-am zis ca sa-ma aflu intreaba, nu ma asteptam si sa-l aduca...s-a dus , a luat papucul si mi l-a adus, explicandu-mi ceva pe limba lui. m-a socat...dupa vreo ora din nou era fara papuc, am repetat aceeasi chestie si el mi l-a adus sa -l incalt. a inteles, dragul de el!
mami de Thomas
babyzapi spune:
Laura offf groaznic prin ce treceti, de la una la alta. Sper ca asta sa fie ultima buba pe anul asta
Oti i-ai dat fasole iahnie? (adica boabe?) si pasat sau asa intregi? e bine ca i-au priit si nu a avut pb cu burtica. Al meu daca-mi seamana nuo sa aiba niciun fel de pb de la fasole.
Ginye mersi
Oceanborn fugi de-aici gagico, ce ziceai ca nu a iesit tortul frumos? Chiar foarte frumos. Felicitari si mai zici ca a fost si gustos, felicitari inca o data
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
monicus spune:
Multumim dragi mamici BraveGirl si oceanborn pentru cuvintele la adresa printesei mele.
Pai... sa iei jucarioara care zici tu ca ar tenta-o cel mai mult. Dar, numai tu poti hotari.
Spor la shoping.
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Eu sunt in cautari de cadouri pt Mos. Nu stiu ce sa ii iau sotului Ariannei vreau sa-i iau de la Ikea un set de oale si ustensile de bucatarie, ca e tare pasionata de asa ceva. O sa-i iau si un mixer, ceva. am vazut o groaza de jucarii si mi-e greu sa aleg, ca eu le-as lua pe toate. Monicus, ce scumpa e Ana. Nu s-a lasat pana nu a reusit ea sa se urce in pat. Bravo ei Laura, urata reactie, dar bine ca ati depistat la timp despre ce e vorba. Catica Ramo,nici Arianna nu sta mai mult de 1 minut locului. 30 de minute mi se pare ireal Sara e super cuminte! ========== Corina Mamica de Arianna Maria POZE CU PRINTESA |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
La multi ani dragi cozonacei
Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé
Thea Sofia de stewie
Sa fiti sanatosi,frumosi,voiosi si la punga grosi!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
babyzapi spune:
Mey chiar nu stie nimeni un site despre cum sa ne imbracam cand suntem prea slabe sau prea plinute?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie