Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neliacris daaaa, sibianca mea! ce faci? cum esti?
esti in sibiu?

Fetita mamei de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

GINA, ce draguta esti.ITi urez si eu sarbatori fericite. Sper ca la anu pe vremea asta sa fiu sanatoasa si eu si puiu meu si tot asa sa intru si eu sa urmaresc fetele care or sa fie.NELIA, sarbatori fericite si tie!GABYHILA, tare haioasa ai fost cu noua ta deviza: foooood.

Delia13 26+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

[/quote]
Andrutz, am facut liceul la Ploiesti, drept care mi-a ramas la suflet orasul!! Revin intotdeauna cu drag la voi! Noi locuim intr-un orasel de langa Targoviste, f aproape de locurile natale (cred ca ne-a fost greu sa ne "dezradacinam")

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!
[/quote]

te intrebam pt ca eu stau la granita judetelor dambovita si prahova, in filipestii de padure. ploiesti e trecut la profil pt ca este cel mai apropiat.

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
Citat:
Andrutz, am facut liceul la Ploiesti, drept care mi-a ramas la suflet orasul!! Revin intotdeauna cu drag la voi! Noi locuim intr-un orasel de langa Targoviste, f aproape de locurile natale (cred ca ne-a fost greu sa ne "dezradacinam")

te intrebam pt ca eu stau la granita judetelor dambovita si prahova, in filipestii de padure. ploiesti e trecut la profil pt ca este cel mai apropiat.

Tiii.. am avut si eu o colega din Filipesti... Ela Brezeanu.
Cand mergem la Ploiesti alegand ca traseu Targoviste-Moreni-Ploiesti trecem si prin Filipesti (acu' nu-s sigura daca de Targ sau de Padure..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Gina ce dragut din partea ta.
Mai fetelor, nu avusei de lucru si l-am intrebat pe dr ce fel de anestezie o sa am la cezariana, si mi-a zis rahianestezie. A zis ca el prefera rahi ca amortesti mai repede si se elimina mai repede din corp (in 2 ore jumate) decat epidurala. Asa o fi, nu contest, dar mie parca imi e teama rau, ca stiu ca rahianestezia se face in coloana. Mamici care ati nascut, ati avut vreuna anestezie de asta?

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

rebiana prin filipestii de padure treceti! va astept la noi la un ceai data viitoare
cat despre colega ta ... nu o stiu, eu stau din 2005 aici si nu prea cunosc multa lume, cu toate ca aici veneam 3 luni pe an in vacanta de vara in fiecare an.

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am si eu 2 intrebari pt fetele care au un copil/doi, si bineinteles cele care le-ati dat copiilor suzeta: 1. cand i-ati dezvatat?
In seara asta incercam sa o dezfatam de suzeta:
1. pt ca ma gandesc sa nu-i afecteze dintii si
2. pt ca i-a iesit de cateva luni un neg la barbie, iar tinand suzeta in gura ajunge la neg..si am observat de cateva zile ca s-a facut mai mare.
..si a doua intrebare: ce pot sa-i dau sa-i dispara negul?
ca nu are leg cu subiectul.
Multumesc pt raspunsuri!
Merg sa citesc din urma.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

burticile,pot sa va cersesc si eu un voticva rog

aici

multumim

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu am facut decat mancare azi dar ma simt foarte obosita.

Samaria ma bucur ca bebe e bine si in parametrii. De col mie mi-au spus numai cum e la interior nu si la exterior. cu odihna sigur se rezolva.
Idei de decoratiuni hand made vrei?? sau orice fel?
Poate maine caut poze cu ce am facut eu in anii trecuti. Eu astept cu nerabdare sa creasca bebeluna si sa facem decoratiuni impreuna.
Rebiana mama (tot damboviteanca) are o prietena din Fieni care mereu ne aduce mere de la ea din livada . Iar Targoviste este unul din orasele care pt mine au ceva aparte.
Roxana - stiu ca pt lichid putin e bine sa bei multa apa , dar partea cu statul in pat nu o stiam.
Andira bine ca te duci maine la eco. Poate ai nevoie de un concediu sa te odihnesti putin

Am inteles ca Oana a venit cu vesti de dr??? Nu am vazut mesajul. Ma duc sa caut in urma..

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clara03

http://s903.photobucket.com/albums/ac235/clara03_03/

Sunteti niste frumosi toti 3!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput