Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
Gina2008 spune:
Buna ziua viitoarelor mamicutze! Sunt o mamica de la clubul scutecelor de ghiocei de martie-aprilie 2009! Ce emotie sa va citesc si sa ma gandesc cum eram si eu anul trecut, de Sarbatori, gravidutza si emotionata ca va fi primul Craciun cu bebe in burtica. Acum facem primul Craciun cu bebe de adevaratelea. Baietelul meu are 9 luni si de curand a inceput sa mearga de-a busilea.
Am intrat sa va urez MULTE BUCURII, SARBATORI FERICITE si, mai ales, SARCINA USOARA SI NASTERE USOARA!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Lindal spune:
Rebiana, multumesc mult pentru lamuriri, voi incerca sa beau mai multe lichide, e adevarat ca nu prea beau... maxim 1 litru pe zi, deci trebuie sa mai insist, ca sa schimbam apa la pestisor, sa nu se faca verde.![]()
Nu am inteles cum e cu placenta situata anterior, dar daca zici ca gradul I e bun, atunci stau linistita.
si multumesc mult.
21+ cu
???
Pictura pe sticla
Poze
Lindal spune:
Inca o data vreau sa multumesc fetelor care au fost alaturi de mine pana acum si m-au sprijinit moral (rebiana, honeybaby, andira, ioanact, dianami, ate, bianka, greenfrog, irinabobe, samaria, vio, child, delia13, gabyhila) Cate un
mare la toate.
21+ cu
???
Pictura pe sticla
Poze
Rebiana27 spune:
Lindal Placenta anterioara inseamna ca ea este situata pe peretele anterior al uterului. Nu comporta niciun risc in ceea ce priveste evolutia sarcinii sau modul de a naste. Singura problema ar fi inserarea prea joasa a placentei (ai vazut ca mai sunt fete cu astfel de probleme). De obicei scrie pe fisa de la eco.. placenta anterioara/posterioara amplasata fundic (ceea ce e normal).
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
neliaCris spune:
buna mamici...si viitoare mamici..
Nu stiu daca va mai amintiti de mine,vreau sa va soun ca eu sunt alaturi de voi,va citesc mereu,si doamne ajuta sa ajungeti cu toate sa va tineti copilasii in brate...va pup
Sarbatori fericite 
de
Christian Ionut
dayanara spune:
linda eu am placenta anterioara (am crezut ca e posterioara dar m.am inselat, pe foaie scrie clar) oricum asta e ceva normal, la prima sarcina tot anterioara am avut si am nascut la peste 41 de saptamani
si tot de gradul 1 era la 21 de saptamani
ely bine ai venit!
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
nelia sarbatori fericite si tie!
gina esti tare draguta 
samaria, ultima data cand am fost la analizele de diabet, era o tipa la a treia sarcina, pe al doilea, cu col deschis si permeabil ca al meu, l.a nascut la 42 de saptamani :)))) chiar o intrebam sperand ca a doua nastere sa fie mai devreme, ca si eu cu ivan nu mai aveam mult pana la 42 ....asa ca depinde
linda stiu ca la sfarsit cand aveam si eu lichid putin, mi.a recomandat sa beau lichide si sa stau foarte mult intinsa in pat
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Buna Linda . Eu am placenta inserata pe peretele posterior , si pedeasupra mai am si placenta peste col. Mie trebuia sa-mi faca cerclaj,(orificiul extern al colului este putin deschis) , dar nu a putut fiindca daca cosea colul trebuia sa-mi provoace deslipire de placenta . Asa ca am preferat sa ascult ce zice medicul si repauz la pat cat se poate de mult .
Abia astept sa merg si eu la morfofetala , sa vedem ce se intampla.
Dar nu uita cel mai important este sa gandesti pozitiv .
21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
stefimic spune:
buna mamicutelor, incercam sa tinem pasul cu voi si sa citim tot.
LINDAL ce surpriza haioasa, da acelasi dr ti-a spus prima data ca este fetita?
oricum nu conteaza, sanatos sa fie si sa se nasca la termen ca daca vrei fetita mai incercati mai tarziu.
legat de lichidul amniotic are dreptate REBIANA si chiar ti-a explicat destul de bine, incearca sa bei cat mai multa apa, si eu stau mai prost la capitolul asta dar incerc sa recuperez.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
29+
IOANA
GabyHila spune:
Gina esti o draguta! Multumim! Te-ai descurcat ok? ce sfaturi ne dai dupa aproape un an?:)
Asteoripan nu fa planuri, ca nu ai de unde stii ce alegeri vor face pruncii cand vine vorba de consorti:)
Stefimic ai de citit:) eu sunt acasa de 2 zile si de abia azi am ajuns la liman...![]()
Nu mi s-a terminat mancarea si sunt agresiva:D mi-e foame! ![]()
![]()
Am o noua deviza in viata: FOOOOODDDDDDD!!!!!!
Fetita mamei de 27 saptamani