Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lindal cantitatea de lichid amniotic creste in trimestrul al treilea, ajungand la un nivel maxim pe la 34 de saptamani. Din acel moment incepe sa scada pana in momentul nasterii. Eu citisem ca ai cantitate redusa de lichid amniotic atunci cand ai scurgeri, nu cantaresti prrea mult si nu-l simti pe bebe miscand des (in afara faptului ca e confirmat ecografic lichidul amniotic scazut). Uneori, o cauza poate fi tensiunea arteriala ridicata!
Bea multe lichide.. asa ii asiguri micului bebe o "piscina" cat mai comfortabila!
Placenta e situata anterior, am citit.. iar gradul I e perfect pentru aceasta varsta a sarcinii.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Saluti fetele,

Va pup si eu in trecerea dintre pat si bucatarie:) de ieri m-am hotarat sa stau acasa saptamana asta si dorm fara intrerupere!

Mi-au venit body`urile de la mothercare (bebeshop). Mie imi plac. adevar graiesc cand zic ca nu ma pricep la marimi si mai trebe sa iau pentru bebelina mica 0-3 luni.

Vladimirescu tu ai pus la un moment dat o lista cu strictul necesar in materie de haine pt bebe! te rog mai scrie odata, dar pe marimi daca se poate? 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni? ca pe mine nu ma opreste nimeni din cumparaturi si tare imi e frica sa nu cumpar numai prostii! mai ales ca ieftine nu sunt!

Eu am fost la eco acuma o saptamana. bebelina are 825 de grame la 27 de saptamani si doc zizcea ca e un atrop cam mica... sa iau calciu cu d3 si atat! zicea sa nu mai iau centrum ca am luat destul 2 cutii!.....

Lindal nu fii suparata ... sunt sigura ca o sa fii f fericita cu baiatul, chiar de nu e fata:)!

Oanka la multi ani cu intarziere din partea noastra! sa fii fericita si sanatoasa! esti foarte pozitiva si imi place de tine! nu puteai sa il trimiti acasa pe baiatul care avusese gripa porcina? macar pana se simtea bine!?

Am mai gasit o fotomodea la odisee:) de fapt doua: Rebiana si Asteropi! aratati f bine fetelor si mandre nebunie mare de burticile voastre!

Multumim tuturor fetelor care ne-au admirat pozele! m-am simtit f bine si mandra de noi! va multumim!

Ioanact frumos filmul cu Ioana! felicitari si pt fetita nr 2 Justina!

Avem gaz din nou dupa explozia aia nebuna de la statia de gaz Sibiu de ieri! Noroc cu semineul ca ne inghetau turloaiele aseara!.. brrrr

Nikole iti tin pumnii sa ajungi cu bine in Brazilia! sa inteleg ca e mutare definitiva? v-ati plictisit de Japan? Nu zicea rau vladimirescu sa iei si tu niste vitamine, te mai pun pe picioare putin si mai dau niste chef de inca un avion:)

Selina, hemoglobina de 6??? Auch, noroc ca esti in Germania ca astia ai nostrii de internau de mult! nimic nimic nu iei? esti foarte vulnerabila la toti virusii cu analizele alea.... sanatate la junior!

Andira sa te odihnesti! sper ca ai ajuns acasa repede si dormi linistit acuma

Samaria nu e buna treaba cu colul partial deschis, dar daca zici ca la fel ai avut si la Sam, macar stii ce sa faci nu?

Delia bolnavioara si pe tine si pe John si pe Jodie! incearca si din alea babesti de care zicea Kossir.. poate tot mai ajuta! sa te faci bine repede, ca iti afecteaza si starea de spirit! in privinta mamei, sa o iei asa cum e:) ca sunt batrani si nu ii poti schimba! sa ii spui frumos odata cat beti un ceai amandoua ca nu e bine sa iti submineze autoritatea in fata pruncilor si gata... se da ea pe brazda!

Briza marii am citit pe nerasuflate ce ai zis de surorile tale! eu am fost singura si mi-ar fi placut extraordinar sa mai am surori sau frati! sa iei exemplul, sa faci mai multi decat unul:)

sa ma iertati daca am uitat pe cineva!

Va pup si pe mai tarziu:)

Gaby

Fetita mamei de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

CLARA si ELYBUB -vine at venit la odisee, ely stiu ca ai mai scris si dk am retinut eu bine esti din Tulcea si nasti la MEDG, nu? Si acum dupa ce am postat mesaju mi-am amintit ca ONAKA zicea ca e deranjata la burtica nu ANDIRA am incurcat mesajele. ONAKA, cu intarziere iti zic si eu LA MULTI ANI.Am vazut pozele cu burtica ta esti tare dragalsa si catelusu e ata de scump si ce gherute are hihihi as sta numa cu el in brate.Frumos gestul tau de ai lua copilului un cadou si eu as fi procedat la fel sa ne povestesti joi cand il dai reactia ca parca atunci ai zis ca ii dai cadoul.ASTEROPIAN, ma repet si eu deja ti-a zis toata lumea ce sufraerie frumoasa ai cat despre tine..... frumoasa foc, eu nici inainte sa raman gravida nu aratam asaREBIANA, nici tu nu esti mai prejos la capitolul asta esti tare frumusica.Ce de slabute la odiseea noastra.Eu am ditamai burtoanca , dar sunt tare mandra de eaAm pus 7 kg pana acumIOANACT, felicitari pt a2a printesica, eu aveam o presimtire ca o sa faci fata, nu stiu dc , dar asa simteam cand ma uitam la pozele cu tine.Am vazut si filmuletul cu aia mica cum se bucura de microfon, tare dulcica e, de abia astept sa-mi vad si eu printisorul cum o sa se bucure de cadourile de la mosu. Prietena ta ce face? Cum se simte , bebe e bine? Poate imi trimiti si mie un PM sa-mi dai detalii cum a fost la MEDG dk stii amanunte.

Delia13 25+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Rebiana pe unde stai pe langa Targoviste?
Sotul meu e din Moreni! :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Rebiana pe unde stai pe langa Targoviste?
Sotul meu e din Moreni! :)

Eu locuiesc in nord.. in Fieni (gandesc ca trebuie sa cunoasca/sa fii auzit de oras.. reper aici este fabrica de ciment destul de cunoscuta).
Sa-ti traiasca damboviteanul si voi (tu si bebelina) alaturi de el!

Mergi la inceput

Multumim Rebiana!

Am auzit de Fieni, dar e exact polul opus fata de cum mergem noi!

Pupici,

Gaby & Joy

Mergi la inceput

Lindal revin cu o completare. Mai importanta decat cantitatea lichidului amniotic este calitatea acestuia (la eco stiu sigur ca dr se uita la transparenta acestuia si la alte caracteristici) asa ca eu zic sa stai linistita din acest punct de vedere, daca era vreo problema iti spunea doctorul.
Plus de asta, lichidul amniotic se reface la fiecare 24 de ore. Asadar, bea apitza cat mai multa si concentreaza-te asupra minunii din burtica.

(Eu am aflat dupa nastere ca am avut lichidul amniotic verde in momentul in care mi-au fost rupte membranele.. ce ma mai ingrijorasem crezand ca Luca are cine stie ce culoare de martian sau mai stiu eu cum, insa mi s-a explicat ca e f probabil ca bebe sa fi eliminat fecale in uter si, deci, lichidul sa contina pete de meconiu. La fiecare eco din sarcina lichidul era ok...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Am uitat sa schimb semnaturica

Delia13 26+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

Burticutze,in sfarsit am reusit sa va prindem din urma.mare spor mai aveti la scris. nu ma credeti nebuna ca vorbesc la plural,dar noi suntem doua(mami si bebelina)
fetelor multumim din suflet tuturor pt complimentele si comentariile voastre.sunteti niste dragute toate:ATB ,IOANACT ,DANAYARA ,NIBY_NIKY ,BABYANGEL ,OANAIACOVITA ,BRIZA_MARII ,ANDIRA ,HONEYBABY ,BIANKA1 ,ANDRA|_S ,SAMARIA ,GABYHILA ,DELIA 13 .
daca am uitat pe cineva,scuze.
ELYBUB bine ai revenit.sarcina usoara si bebe sanatos care sa stea pana la termen.
Fetelor am vazut ca v-a placut f tare casuta noastra draga.si noi suntem incantati.am achizitionat-o in vara si ne-am mutat in ea in urma cu 2 luni,ca ce a fost si la noi aici santier in lucru.dar aiesit pana la urma cum am dorit-o! USA NOASTRA E DECHISA pt oricare dintre voi care aveti drum pe aici oricand.
multe pupicuri

26+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ai drepatate ATB trebuie sa-l asteptam si pe DENIS (f frumos numele imi place la fel de mult ca Nicholas) sa avem de unde alege.
numai ca am impresia ca o sa intru intr-o mare dilema.o sa fie greu de ales dar de fapt fimea trebuie sa faca alegerea.am scapat de dilema .
pupici

26+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput