MENIU PENTRU CRACIUN SI REVELION
Raspunsuri - Pagina 12
silvi_2005 spune:
Nushlica buna ideea cu congelatul si savuratul mai incolo...cand nu sunt inca 10 feluri de mancare. Super retete ti-a dat Monica, eu ma mai gandesc sa vad ce retet imi trec prin minte. Uite asta e o reteta care are mare trecere la noi http://bucataria-sylviei.ro/pui-cu-cartofi-intregi-si-ciuperci-champinion-in-vas-roman/ cred ca pregatita cu bucati de gasca cred ca ar fi de 10 ori mai buna, chiar mi-ai facut pofta o sa cumpar o gasca . Mai fac pieptul de pui asa http://bucataria-sylviei.ro/piept-de-pui-umplut-cu-ciuperci-si-cascaval/ nu stiu daca ar merge daca zici ca e tare carnea, o sa iti mai dau si ceva retete de piept umplut la cuptor mai incolo cand o pui tu la decongelat . Tare buna trebuie sa fie ciorba cu bors si legume daca cumpar gasca o fac. Eu locuiesc in Franta de ceva vreme si aici gasesc mereu, in Romania am vazut in Cluj la Cora chiar proaspete si la pret comparabil cu cele de aici.Chiar am ramas placut impresionata sa vad ca se gasesc si iepure ( ala era congelat) si vanat si fructe de mare foarte diversificate, bani sa fie si idei Un An nou fericit!
Monica nu ai rubrica de comentarii dar trebuie sa iti zic aici ca m-ai omorat cu retetele trebuie sa incerc aia de piept de pui umplut cu branzeturi si mustar .
Androix eu blatul de pandispan nu il insiropez la tarte si il prefer la tartele mari, cel sfaramicios il fac la minitarte , aici poti sa vezi reteta de la crema acre am facut-o eu la niste minitarte http://bucataria-sylviei.ro/minitarte-cu-piersici/ o sa iasa minunata sigur cu fructe de padure .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
ad_rianna spune:
sunt taaare fericita!!!
am gasit in dimineata asta....cumva...picioruse de porc!!! deseara voi face raciturile. sunt preferatele mele (cum ar zice fiica-mea ) tineti-mi pumnii sa se inchege
tynutza spune:
multumesc voua toate ptr urarile facute!Si voua sa va traiasca toti piusorii si IN NOUL AN SA AVETI PARTE NUMA DE BUCURII SI MULT SANATATE!!! Revenind la meniul de revelion,s-a modificat considerabil caci s-au anuntat in vizita niste prieteni dragi care nu ii putem refuza!asa ca meniul meu a devenit unul mai bogat ca de complicat chiar nu am timp, si cum al meu sot av fii acasa maine voi face: -bors de perisoare,-vinete cu maioneza,-oua umplute,-friptura de vitel cu garnitura de ciupeci,-plcinta de mere,-un tort(de clatite sau de crema de zahar ars ink nu m-ma hotarat)!VA UREZ TUTUROR DISTRACTIE PLACUTA SI POFTA BUNA! iubitele mele:SARAH&INGRID
tynutza spune:
mesaj ptr NUSHULICA: te rog din suflet scrie/mi si mie reteta de ALBA CA ZAPADA !!! merci mult!
monica-elizabet spune:
tynutza, uite Aici gasesti prajitura alba ca zapada...spor la treburi
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
terry spune:
monica am furat si eu din retetele tale.am facut fursecuri si briose rapide cu ciocolata. Briosele inca sunt calde si nu stiu cum au iesit dar fursecurile au fost apreciate de fiica-mea si tati (ei sunt "gastrometru" in casa. eu, dupa ce gatesc nu mai sunt in stare sa si gust).multumesc ====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
monica-elizabet spune:
ma bucur ca ti-au fost de folos terry si mai ales ca ti-au iesit bine si le plac alor tai
eu m-am apucat de construit nu prea multe fiindca facem la niste prieteni care au spus ca au angajat pe cineva sa gateasca si ca au de toate si sa nu ma mai obosesc...insa eu nu ma pot duce cu mana goala...
am facut 2 rulade din piept de pui, una cu spanac si branza si una cu carnati
lebar de casa pus in mate groase de carnati
si vreau sa fac o rulada dulce ca tort au zis ca e deja...ma pun in incurcatura oamenii astia imi strica planurile de gateala
Edit: pana la urma am facut un tort de clatite umplut cu crema de ciocolata(fiindca tortul lor era cu fructe)
salata beof
si supa de pui pentru pitici...maine poate fierb si burta pentru ciorba de burta...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
tynutza spune:
multumesc din suflet ptr site/ul cu retete!Am gasit si Alba ca zapada...am fost la piata azi am luat tot ce mi/a trebuit si am si incercat-o!
maine seara vom vedea ce a iesit!oricum crema e delicioasa va pup si ink 1 data LA MULTI ANI!
monica-elizabet spune:
e f bine ca ai facut-o de azi prajitura asta este mai bina incepand de a doua zi cand se inmoaie foile(daca-ti ramane ai sa vezi ca de fapt peste 3-4 zile e cea mai gustoasa)
eu am mai pus niste crema de branza korozott
am facut o paine in forma de bradut de craciun
somonul l-am pus la marinat si maine-l bag in cuptor
si restul...mai las pe maine
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
silvi_2005 spune:
Am intrat sa va doresc un An NOU plin de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi eu nu bucataresc prea mult azi ca sunt numai cu piticul.
Am facut ceva muffins frumos decorati de oferit cadou cand reusesc sa pun retetele va spun ca sunt frumosi de luat ceva dulce la job la sarbatorirea de dupa.
Petrecere frumoasa in seara asta si tot ce va doriti !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde