MENIU PENTRU CRACIUN SI REVELION

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nici nu am apucat sa raspund: Monica, aia era asa zisa tarta, cheese cake. Am insiropat blatul ca era pandispan. Tocmai am pus gelatina colorata deasupra si le-am bagat la rece ca doua am prestat si pentru sor-mea unul.

Multumesc mult de sfat si de promptitudine!

La multi ani!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Androix, ma bucur ca ti-am fost de folos
silvi multumim si tie si tuturor fetelor va doresc un An nou cu multa sanatate si tot ce va doriti
2010

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele...eu bineiinteles ca mi-am schimbat meniul initial si nu am facut mare branza ca a fost bolnava Anastasia (si inca este-putin mai devreme am venit cu ea de la spital) si am facut si eu ce am putut .
Asa arata meniul meu:
-ciorba de pui a la grec
-pui la cuptor cu sos tzatziki (sau cum s-o scrie)
-rulada de carne de purcel umpluta cu cascaval,ciuperci si kaizer
-tort a la bearn siefert (cu crema de orez cu lapte si pere)
-prajitura kinder pingui

Si mai aveam cate ceva in plan , dar daca a fost/este asta mica bolnava le-am lasat...Acum oricum nu ma mai intereseaza nimic, doar sa fie ea bine.

Va pup pe toate si va doresc un an nou fericit si multa sanatate!

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anaemi super meniu aveti sa va simtiti bine si sanatate Anastasiei .
Fetelor multumesc de idei si retete , petrecere frumoasa in seara asta si virtual o cutie e muffins http://bucataria-sylviei.ro/muffins-cu-ciocolata-si-migdale/ din care am pregatit pentru sotul meu care e de garda astazi ma gandeam ca dupa ce am schimbat atatea retete ar fi fost frumos sa facem o petrecere sa degustam din toate . Eu fac meniul de sarbatoare maine , petrecere frumoasa in noaptea asta !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

La multi ani! 2010
fetelor sa fiti sanatoase si sa papati cu multa placere tot ce ati pregatit

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am facut azi ca am fost in formatie complteta la masa si e traditia de pranz de An Nou curcan umplut la cuptor http://bucataria-sylviei.ro/curcan-umplut-la-cuptor/ a ieist super bun si cum l-am lasat la foc foarte mic de la inceput am sarit faza cu impachetat cu comprese si alte complicatii va recomand cand mai faceti sa incercati reteta. Cu asta cred ca am incheiat seria de meniuri de sarbatori incep perioada de meniuri de cura de slabire .
Un An Nou fericit tuturor !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynutza spune:

LA MULTI ANI!!!!
sa avem parte de un an nou plin numa de sanatate si liniste,sa ne putem bucura de ingerasii nostri!!!
multumesc inca 1data MONICA-ELIZABET ptr reteta de alba ca zapada!A iesit super buna si nici macar 1bucatica nu a mai ramas,si toata lumea mi-a zis sa mai fac !
va pupa dulce SARAH & INGRID

Mergi la inceput

tynutza, cu multa placere

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput