Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
Raluk am vazut pozute..ce tare e Alex cum doarme pe buni..ce pozitii are de dormit..tare frumos e..si abia acum am vazut video de la baita doamne cat de dulce e si ce linistit e så il tineti numai la baie..si ti-am auzit vocea duuulcee..dar stiu ca din poze nu se vede cat de trist e el si cum plange dar sper din tot sufletul så isi revina si så te relaxezi si tu mami putin
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Iulika29 spune:
Elle m-ai facut sa visez cu ochii deschisi..ce frumuseti acolo..si ia spunte tu ce cocktail aveai tu acolo??
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
raluk16 spune:
Cum am aparut, asa dispar in ceata. De atunci plange isteric continuu. Acuma mi l-a luat mami si incearca si ea sa-l calmeze. Va pup...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
andraiulia spune:
Hellos!!
Multumesc, Danutza si Selen pt raspunsuri...asa este, luna asta si ea s-a lungit mult. Eh, o sa fie bine!
Ma bucur ca ti-a placut povestea noastra, Cristina!!
Ma duc sa mai pun niste pozitze cu bebe azi.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
delia79 spune:
Salutare fetelor
Remember me? Am disparut ca magarul in ceata . Motive? Soimita agitata si o frumoasa mastita (conform dr google). Nu vreau sa intru in detalii, dar a fost dureros . Acum parca s-a mai linistit si iubitica mea, mi-a trecut si mie buba . De fiecare data cand intru mai des pe forum mi se intampla cate o boacana, sper sa ma potolesc de-acum, ca tare e greu fara nici un ajutor.
In alta ordine de idei, soimita mea creste, ieri a primit de la mos niste jucarii zornaitoare care i-au placut la nebunie. A fost prima data cand a apucat (dupa mari eforturi ) jucaria de mai multe ori si a lovit cu nesat . Nu va spun ce galerie am facut, imi venea sa rad si sa plang in acelsi timp de mandrie . Are la cele 11 sapt ale ei 60 cm si 5,53 kg
Forumul l-am citit in fiecare zi cate putin, pe apucate. Mi-a placut discutia mamicilor de baietei de aseara , sunteti niste zuze dragilor . Intru si eu imediat pe email sa vad cucurigu lui Brucu , asta daca n-a sters Iulika poza.
Vad ca se peteste in draci, foarte frumos, nu conteaza cine pe cine, adica fete pe baieti sau invers .
Ah, mi-a rupt sufletul vestea ca Stefanel e bolnavior iarasi si ii trebuie operatie. Biata mamica, ce trebuie sa fie in sufletul ei. Sper din inimasa fie bine pt ei, sa auzim doar vesti excelente maine .
Ma bag la citit capitolul prezent
va pup
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
monica_dicut spune:
Vaaai , tre sa-mi laud si io puiu de cioara.
S-a trezit baiatu meu miorlait pe la 6 fara ceva, ne-am asezat pe patut si ne-am iubit, apoi am papat san si la 7 fara ceva bibe. Bebe fericit. L-am pus in carucior si l-am luat in bucatarie si a stat cminte cat am papat si noi. S-a jucat cu zdraganicile de la carut. Apoi a inceput sa miorlaie si a adormit pe hol. S-a trezit pe la 8 si se juca singurel cu manutele. I-am pus din nou zdranganelele , am vorbit, am gangurit si am adus carutul in casa. De aproape o ora sta cuminte in carut si se joaca singur. Mai trec pe la el, mai il mangai, imi zambeste larg si baga zdranganica in gura sa-mi arate ce stie el sa faca . Nu pot sa cred ca l-am dovedit.
Acum la 9 vreau sa-l bag la baita, papa si apoi somnicul de noapte . Wish me luck
Doamne nu-mi vine sa cred ce dulce poa sa fie
Elle, vroiam sa-ti spun ca arati minunat. Eu stiu ca tu ziceai mereu ca ai kile in plus si credeam ca din cauza asta nu ni te arati .
o mamica de 2 printese frumoase
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Ioi, cum ar fi??? SI asa unii deja se cunosc prin noi Da parca-i vad pe un forum de mestesugareli, 4X4, motoare ceva si noi cu plozii in brate |
pai nici asta nu ar fi chiar asa , un forum de mestesugit sau motoare ar fi ok` , dar daca intre pe DC si isi fac sectiunea "dovlecei de sept-oct2009 sectiunea tatici" ha?asta cum ar fi? am ajunge de rasul curcilor
of raluka scumpa , imi pare atat de rau ca nu aveti liniste , dar ma bucur nespus ca Alex e sanatos. Asta e cel mai important
vad ca ati ajuns deja la pag 9 deja am de recuperat
andraiulia spune:
Gata..am pus si pozitze si apa la fiert de baitza.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Cum am aparut, asa dispar in ceata. De atunci plange isteric continuu. Acuma mi l-a luat mami si incearca si ea sa-l calmeze. Va pup... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Sotul si sotia in pat....momente toride...
EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat!
EL: DA! DA! DA!
EA: Spune-mi lucruri murdare!
EL: Baie, bucatarie, covorul din sufragerie...
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite