Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
raluk, nu aveam nicio indoiala ca Alex etse sanatos, voios voinic iar frumoas nu mai spun . am o mamica stresata de la alta la fel de stresata si cu bebe urlacios da din alte motive
unombun, nu prea ai cum Sorry sa te dezamagesc da io n-am reusit.
Speranta, bine ai revenit printre noi. Ai doua bubuline frumoase foc si un baietel iubaret asa dragalas cu surioarele lui . M-ai dat gata . CE ma bucur ca avem totusi si o mamica de gamanute
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
si acum oftez cand ma uit la poze ..
http://good-times.webshots.com/photo/2803280380102349464ZAZgbD
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Fragutza spune:
Offf, ma Ralukule! Bine ca te-a linistit pediatrul, sau asa sper cel putin.Cica trece in timp si la Natalia chiar se vede, parca nu mai vomita toata ziua..
de Natalia (03.09.09)
Ellenuta spune:
clau unde dai tu comanda ptr tortul acela boreal? au site pe internet? suna tare bine cum il descrii tu acolo .. trebuie sa ne decidem si noi la tortul de botez si nu stiu ce sa aleg ..
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Elle, e Royal Wings? de Natalia (03.09.09) |
DA DA DA!
Eva
Anna
papa bun
Fragutza spune:
Au fost vara asta catva prieteni si ne-au zis ca e super.. si tare as vrea sa ajungem si noi cu matza.
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
ralu ce fain este puiul!!! cum doarme el, dragul, cum apuca..si poza cu bavetica; avem si noi costumas de maimutica (nu chiar la fel, dar din acelasi material..mai pufos), dar roz
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
Elle oau cat de bine arata. IA spune repede, tu esti cea cu paharul in mana?? Ca io nu te-am vazut niciodata pana acum, vazut doar printesele
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Elle oau cat de bine arata. IA spune repede, tu esti cea cu paharul in mana?? Ca io nu te-am vazut niciodata pana acum, vazut doar printesele Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
da .. cu cocktailul in mana ..
Eva
Anna
papa bun