Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

dupa cum vad eu, multa lume prefera turcia..adevarul este ca si eu am auzit ca turcii sunt super tari la multumit turistul ; no, deci care ati mai fost, aveti ceva idei? Cristina parca voi ati fost anul acesta in turcia..si uite si Ellenuta zice ca a fost fain;

Aida ai dreptate cu culoarea si nu ma supar..nuanta mai deschisa imi lumineaza figura, dar de, am zis sa nu mai merg asa des la coafor acum, ca am de cumparat rochite si ciorapei cu fundite..sa incerc sa pacalesc radacinile cu nuanta asta mai inchisa (de fapt, cam asta este culoarea mea naturala..poate o idee mai calda).
sa stii ca si mie imi place o vacanta mai activa..muntele m-ar avantaja mai bine, dar acum cat este mica Ana..vom sta mai pe la poale; de aceea prefer grecia si nu un concediu all inclusive (sa stam toata ziua numai in preajma complexului hotelier)..in grecia am stat 10 zile si in fiecare zi ne duceam la alta plaja (eram cu masina)
dar..vorba Selenicai...daca m-as intalni cu voi, as putea sa ma lipesc d-un sezlong, cu un pahar de beuturica cu pai colorat..

Monique sa enjoy maine coaforul! si o sa stea cumintica Teodora, daca merge cu tine? sau ii faci si ei u tunsoare, ceva? un bretonel?

Bine ai venit Speranta!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Eu in concediu doar asa ma relaxez, daca stau tolanita in acelasi loc, stau la soare, inot toata ziua, fac seara plimbari pe jos kilometri intregi... A, si dupa ce am facut un concediu in Turcia si unul in Grecia prefer de departe Grecia, chiar vrem sa mergem in acelasi loc unde am mers in 2008.

Iulika, Dana m-a apucat depresia ca bebeul era din ce in ce mai rau. Plangea ingrozitor, plangea si cand manca... voma ca oamenii mari, cu spasme si jeturi mari, de ne uda de sus pana jos, si facea o balta jos de cateva palme... Si ma uitam la el cat sufera si asa imi era de mila de el, saracutul, am zis ca eu as rabda oricat, nu e vorba de oboseala mea, dar mor cand il vad cat sufera si mai ales cand se uita la mine cu ochii mijiti de lacrimi, disperat, ca si cum in mine i-ar fi toata speranta sa ii curm suferinta, si eu nu puteam face nimic... Si ma gandeam de ce nu poate fi si el ca majoritatea copiilor, sa se relaxeze la san, cand mananca, el nu are norocul asta...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Offf ralucule..si ce a zis pediatrul? de ce oare vomita asa mult?

Mergi la inceput

A, si de asta ne-am programat pentru azi la un pediatru, altul decat al nostru, recomandat de multi prieteni, sa ne mai spuna daca nu are ceva in gat, in ureche, de plange asa la supt, sa ne spuna ceva de vomatul acesta in jet, ca nu mai vorbim de regurgitare. Si concluzia (dupa cantarirea de 5.69kg) a fost ca totul e ok, vomita pentru ca e haplea, plange ca ii vine jet mare laptele meu. Alex a vorbit cu dna doctor, a ras, a facut ca si caprita, asa ca am primit concluzia ca e un baiat sanatos, frumos, totul e ok. Doamne ajuta, ca deja multa lume ne-a spus ca se opreste plansul la 3 luni, deci mai asteptam o luna si ceva.

Acum ca am scris de Alex mi-am adus aminte de o mamicuta cu un baiat tot Alex, Lullaby, m-ai distrat tare cu halta

Selen si tu ai fost super haioasa cu clona lui Ebru.

Poate incet incet o sa-mi amintesc ce am citit si in ultimele 7 capitole, ca eu ramasesem la capitolul 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

raluk mami chiar ce a spus pediatrul despre voma lui?Pt ca dupå cum ai spus el o face destul de des si de ceva timp..E normal så fie asa? de la ce ar putea fi?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

eeeei mai selenico stiu ce zici , pentru noi e ok si pt copii , dar pe soti nu ii putem lua doar pe post de dadaca , trebuie sa se simta si ei bine. Daca unul din ei nu isi gaseste subiecte comune cu ceilalti ar fi un co de cosmar ... daca am avea pe unde sa colindam altfel ar mai trece timpul
... sau ce ne facem daca se inteleg si isi gasesc prea multe subiecte comune si ne lasa cu plozii pe cap , iar acasa o sa ne dea la o parte de la pc sa isi scrie unul altuia ha? cum ar fi?

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mda, cam riscant

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Am trimis acuma poze noi pe contul comun.

A, mi-am amintit ceva. Eram asa deprimata si citeam pe aici si povestea Luci ce bebelushe frumoase a ochit pentru Davidosu si eu gata sa plang de ce nu spune nimic si despre noi, si cand m-am prins ca si noi suntem tot baietei am crezut ca ma sparg de ras, cand mi-am dat seama in ce butoi de melancolie sunt

Mergi la inceput

ok..am inteles! alexutzul este sanatos tun (si voinic, mami!!! dapai, na..asa trebuie sa fie barbateii)

si unde ziceai ca ati fost in Grecia, in 2008?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, nu mai tin minte daca s-a mai discutat despre asta, dar nu ar putea avea o intoleranta la lactoza si sa aiba nevoie de laptic special? Off, poate vorbesc prostii, oare se poate sa ai intoleranta la laptele matern? Sau poate daca nu l-ai mai alapta si i-ai da lapte praf??!!! Te rog mult sa ma ierti daca vorbesc prostii, nu vreau sa te supar, dar nici eu nu inteleg de ce reactioneaza asa de urat. Eu asa zic, ca daca vomita probabil ca nu-i prieste ceva!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,cum pacaliti copiii sa stea cu ochisorii deschisi cind primesc solutie oftalmica?al meu inchide ochii,intoarce capul,etc,numai de stat nu sta.ajung la balamuc in curind.nici la glicerina boraxata nu sta.

Mergi la inceput