Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

zau ca o tura de e mai buna ca un masaj , uiti de durere garantat

Ce m-as inscrie si eu la co de care vorbiti , dar eu cu Laci nu pot sa imi fac nici un plan cu jobul lui , mai ales ca in luna august sunt 2 saptamani de co ... asa ca noi o sa fim oamenii momentului , desi mie personal mi se pare cam plictisitor sa stau tolanita cu sunca la soare , mi-ar place mult mai mult sa am unde colinda ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, vad ca toate vreti in concediu in septembrie! Nu-i bai, ca sotul are concediu si atunci. Deci pana acum s-au inscris pe lista Dana, Selenica, Manga, Raluk, Raluca, Monica, Lucia, Ellenuta, Iulika si io!!!
Monique, poti te rog sa imi spui si mie ce le-ai luat cadou la educatoare? Si eu trebuie sa cumpar si am o mare lipsa de imaginatie la acest capitol!!!! Orice idee e binevenita!!
Acum am citit ultimul tau mesaj, o sa ma duc si eu la Ikea ca sigur gasesc acolo ceva fain.
Nela, cojile alea s-ar putea sa fie dermatita seboreica. Ti se ingrasa parul mai des ca inainte? Ca mie da! Am citit ca poate aparea de la dezechilibrele hormonale si poate cauza caderea parului. Sa vad ce imi zice medicul.
Monica, ce bine ca e sanatos Dragoselul, scumpul de el! SI daca deja i se ridica, ce sa zic, sunt tare incantata!!!!
Speranta, bine ai venit printre noi!
Ma rog pentru Stefanut sa treaca cu bine peste operatia de maine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

am mai vrut sa zic ceva di ultimele pagini din cap trecut dar nu mai stiu

stiu doar ca am vazut o dana vopsita desi mie imi placea culoarea aia mai deschisa nu te supara. Nici eu nu am culoarea dorita , ca daca era dupa mine ma vopseam www.ziaruldeiasi.ro/files/cms/z_is/archive/2009/01/21/nobles20_2.jpg" target="_blank">asa , imi place la nebunie culoarea spre disperarea domnului sot , dar urmatoarea tura asa ma fac ...

madalina am vazut si eu pozele voastre si sunteti niste frumosi si am vazut ca si fericiti felicitari pt Irinelu frumuselu

... mai era ceva , dar imi aduc eu aminte ... sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Cristina_ana am vrut si eu så votez fotomodeala cea fainå dar tot uit ca io nu pt ca trebuie numar de romania

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

mda , despre inceperea diversificarii de la 3 luni.

Stiam ca se recomanda bebelasilor care iau foarte mult in greutate , desi nu este chiar o diversificare propriuzisa ca se incepe cu jumatae de lingurita si se continua cresterea in fiecare zi cu aceeasi cantitate pana se ajunge la 35 ml care se pun in sticla si ca inceperea diversificarii se face cu suc de mar sau de morcov ... dar poate fi diferit de la tara la tara.

Cu Erik si noua ni s-a recomandat inceperea diversificarii , dar odata cu inceperea ei pot aparea iar colicile , iar mie imi e frica si sa nu ii sensibilizez stomacelul ... Asa ca am renuntat la idee mai ales ca a avut perioada aia cand a scazut 100g in greutate ... mai asteptam pana la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulika, merci de intentia cu votatul! Eu vroiam sa apara fata in calendarul Pampers 2010 dar cei de pe primele locuri au peste 1500 de voturi, deci era oricum imposibil sa reusesc. Eiii, nu-i bai, o mai inscriu eu si la alte concursuri, cine stie!
Eu m-am inscris pe mine la concursul ala organizat de Lenor care tot apare in susul paginii. E prin tragee la sorti, dar se castiga o zi de rasfat constand in spa, coafor, machiaz, sedinta foto profesionista si masa la un restaurant de lux! Mai sti, poate am eu noroc sa ajung fotomodeala asa, la batrinete!
Aida, ce cool e culoarea aia!!!! Daca te hotarasti sa te vopsesti, sa filmezi reactia lui Laci, saracul, cred ca o sa-ti lesine in brate instant!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Aida, ce cool e culoarea aia!!!! Daca te hotarasti sa te vopsesti, sa filmezi reactia lui Laci, saracul, cred ca o sa-ti lesine in brate instant!

buna idee , nu o sa uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

zau ca o tura de e mai buna ca un masaj , uiti de durere garantat

Ce m-as inscrie si eu la co de care vorbiti , dar eu cu Laci nu pot sa imi fac nici un plan cu jobul lui , mai ales ca in luna august sunt 2 saptamani de co ... asa ca noi o sa fim oamenii momentului , desi mie personal mi se pare cam plictisitor sa stau tolanita cu sunca la soare , mi-ar place mult mai mult sa am unde colinda ...

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

si noi la fel...ma plictisesc dupa o zi doua de tolaneala...dar cu bebeii mici unde sa colinzi? si sunt sigura ca daca mergem in gasca asta nebuna, nu m-as plictisi

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

eeeei mai selenico stiu ce zici , pentru noi e ok si pt copii , dar pe soti nu ii putem lua doar pe post de dadaca , trebuie sa se simta si ei bine. Daca unul din ei nu isi gaseste subiecte comune cu ceilalti ar fi un co de cosmar ... daca am avea pe unde sa colindam altfel ar mai trece timpul
... sau ce ne facem daca se inteleg si isi gasesc prea multe subiecte comune si ne lasa cu plozii pe cap , iar acasa o sa ne dea la o parte de la pc sa isi scrie unul altuia ha? cum ar fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... sau ce ne facem daca se inteleg si isi gasesc prea multe subiecte comune si ne lasa cu plozii pe cap , iar acasa o sa ne dea la o parte de la pc sa isi scrie unul altuia ha? cum ar fi?

Ioi, cum ar fi??? SI asa unii deja se cunosc prin noi Da parca-i vad pe un forum de mestesugareli, 4X4, motoare ceva si noi cu plozii in brate

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput