Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*
Raspunsuri - Pagina 5
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut [br FEtelor, mai e vreuna care a spus pas la ? CA eu nu mai stiu ce-i aia de prin luna a-5-a . Si mi-a zis injineru aseara, cand l-am intrebat ce vrea cadou de Craciun, ca vrea Acuma sincera sa fiu nici nu vreau, n-am chef, stare etc. O fi si din cauza asta ciufutenia mea??? |
Draga mea inceputul e mai greu.. apoi il fugaresti prin caså
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
citat din mesajul lui monica_dicut FEtelor, mai e vreuna care a spus pas la ? CA eu nu mai stiu ce-i aia de prin luna a-5-a . Si mi-a zis injineru aseara, cand l-am intrebat ce vrea cadou de Craciun, ca vrea Acuma sincera sa fiu nici nu vreau, n-am chef, stare etc. O fi si din cauza asta ciufutenia mea??? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Rad ca proasta la chiloti..ca mai stiu pe cineva care si-ar fi dorit si de Mos Nicolae ceva dulce
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
lasa ca se aseaza langa mine , ca se pierde in suncile mele |
ioiii
Mercic de raspunsul cu ecografia. Ce Aida ? e Erik cuminte si ai inceput cu poantele mai devreme ?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Påi fetelor eu prin august am o nuntå in Romania..si ma gandeam så trag o fuga daca imi iese pasenta..si as vrea si eu in concediu acolo cu voi..dar nu stiu ce bani om mai avea ca ne rupe drumu dus intors..eu mi-am propus så merg iarna macar o såpt la caldura så ma incarc ca e jaaale cu J cat e de intuneric aici si ploios si gri si..nu mai are rost så continui..acum nu stiu ce så spun ca voi in Romania faceti plaja si in noiembrie la ce temperaturi aveti acolo dar io.. nu
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui lutoniana dana si eu visez la asa concediu si nu cred ca ar fi chiar asa greu de realizat. Ne trebuie insa cineva cu simt dezvoltat de negociere Si personal as prefera Turcia si complexul sa aiba aqua parc....nici nu am pretentii prea mari Dar te rog sa nu te asezi langa mine pe plaja Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul |
si eu, si eu vreau in turcia la complex din ala cu de toate .. am fost in luna de miere acum 4 ani la unul .. wow ce super a fost!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui aidaciolac
lasa ca se aseaza langa mine , ca se pierde in suncile mele Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
esti mnortala, aiduk .. lasa ca o asezam intre noi .. s-o flancam ca lumea ..
ps: si taman ce rumeg la o acadea. stau cu ochii pe usa sa nu ma prinda eva ca e jale .. vrea si ea. e lesinata dupa bobo ..
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
fetelorrrr, inca nu e 12 ....ce-i cu voi ?
ma bag si eu la clubul tristelor cu dureri de spate care ar prefera un masaj decat .....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Draga mea inceputul e mai greu.. apoi il fugaresti prin caså www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
hehe .. asa a fost la mine dupa eva .. startul a fost mai greu (la vreo 3 luni dupa nastere ) dar dupa aia am recuperat .. vorba iulikai .. il fugaream prin casa ..
acum .. inca nu am reluat hanky-panky (pe 19 dec ma duc sa-mi pun sterilet) .. dar mi-ai dat idee de cadou ptr craciun .. hihihi ..
Eva
Anna
papa bun
monique02 spune:
Deci cadouri pt educatoare am luat de la IKEA niste lumanari cu motive de craciun, asemanatoare dar fiecare cu desene diferite si niste globuri de sticla foarte frumoase, tot alb cu rosu, cu modele diferite si asemanatoare cu lumanarile.
Eu in concediu la vara as vrea la mare in franta sau croatia.