Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*
Raspunsuri - Pagina 17
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gegea Fetelor, imi este dor de voi!!! ![]() Nu v-am mai citit de capitole bune (doar capitolul actual), dar sper sa ma primiti cu mesajul, fara temele la zi. Am avut nopti mai altfel, cu un Filip dragalas, care in loc sa faca nani dupa masa de la 2-3, avea chef de stat la povesti. Problema era ca nu se mai trezea scancind, iar cand eu il descopeream treaz, in loc de doi ochi somnorosi si o privire lenesa, ma intampinau doi ochi jucausi si un zambet laaaarg care prevesteau cel putin 2 ore de entertainment. Nu mai faceam fata sa ma culc dupa 1, sa ma trezesc la 3 si apoi sa mai pup cateva ore de somn, dupa cele 2 de distractii, pana pe la 8, cand de obicei se trezeste Daria. Sper sa me ierti, raluk, pt ca stiu cum e la tine, iar eu ma plang doar pt atat. Asadar, de ce am disparut eu de pe forum? Pt ca m-am pus in pat deodata cu copilasii, iar orele mele de forumeala erau noaptea. Si uite-ma acum, in toata splendoarea mea, doldora de restante si cu un program aiurea in ansamblu, desi sotul meu nu ar zice, pt ca dupa el, am cea mai buna perioada a vietii : colorez, desenez, ma joc de-a v-ati ascunselea, joc "Nu te supara frate"&co., lipesc, decupez, modelez plastilina etc si citesc (ooo da, asta ma reconforteaza la maxim... si o fac cand alaptez si cand legan micutul). Ce sa va mai zic? Copilasii sunt bine amandoi, Filip rade zgomotos si parca e mult mai vesel decat surioara lui, la varsta asta, e destul de linistit si tot mai frumos pe zi ce trece. Ii cer iertare de cate ori ne dragalim si privim in ochi, pt ca eu visam sa fie tot fetita si pt ca, in imaginatia mea (saraca si deloc flexibila), socoteam ca fetitele sunt mult mai dulci, finute si scumpe. M-am convins ca nu e deloc asa, e minunat sa fii si mamica de baietel, il iubesc si sunt absolutamente topita dupa TOT ce inseamna Filip: obrajori dulci, ochisori frumosi, gene lungi, gropite in barbitza si obrajori, copanele apetisante, manutze cu pernutze, raset cristalin, priviri galese... V-am plictisit?Revenind la gasca noastra de-aici, ma gandesc la Stefanutz, multa putere si curaj Ralucai. Regret enorm ca le e sortit sa treaca prin clipe f. grele si acum, cu al doilea copilas, dupa chinul pe care stiu ca l-au avut si cu Adinutza cea frumoasa, cand era bebe mic. Doamne ajuta!monica, ma bucur ca te-ai mai linistit acum si ca Dragos e sanatos! ![]() dana, f. frumoase pozele, Ana e deja fetita mare, mult schimbata fata de ultimele poze pe care le vazusem. Sunteti frumoase foc foc! ![]() ![]() delia, uhhh... mastita. Cum a trecut? Ai luat tratament sau de la sine? Eu m-am trezit ieri cu o durere in sanul drept si erau si doua linii rosiatice pe-acolo... M-am speriat si parca imi amintesc ca am incasat un piciorus micut acolo si cred ca de la asta mi se trage, cel putin sper. Azi, durerea e mult diminuata, spre inexistenta. Pupici frumoasei tale! ![]() Vaaai, acum am descoperit articolul de la semnatura... Pai, sotii nostri se trag din acelasi orasel, iar socrii nostri cu siguranta se cunosc (lucreaza impreuna, banuiesc, dupa cum reiese din articol). Ati intrat in istorie cu asa minunatie de fetita si cu asa idee originala de a o imbraca la botez! ![]() Oare ce mai vroiam sa va zic? Ufff, ca nu mai stiu... Va pup si noapte buna ! Sper sa mai scriu anul asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009) Poze |
Ce frumos povestesti de puiutii tai

. Sunt absolut superbi amandoi, sa va traiasca
. Si zici ca sotii nostri sunt din acelasi oras? Ce mica e lumea ! Trimite-mi pm please cu mai multe detalii, al meu va fi foarte curios sa stie
.Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
monica_dicut spune:
Io ma duc la cuculu. Va o urez o noapte linistita 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Gegea mie dor la tine mult..bine ca totul e bine acolo la voi
Delia vezi tu ca nu prea te poti juca cu veveritele..![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl pai crezi ca ar fi reusit fara tine? va dati voi seama fetelor ca daca ne-am aduna toate, ar iesi nebunie curata. ![]() ![]() |
imi dau seama ca ne-ar da si bani numai sa plecam din complexul lor
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut raluca, intr-o zi mi-a batut cineva la usa cand urla bebe, pana am ajuns eu, plecase, si am auzit o usa la etajul 4 inchizandu-se Asa ca nu m-ar mira sa ma trezesc cu vreun garcea pe la usa ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
pai iti dai seama ce zice vecinul de la patru...la doamna Dicut in casa lingi pe jos de curat ce e. Aspira femeia asta si zi si noapte, ca o furnicuta, saraca!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui delia79 Mai fetellor, acuma ca v-am prins ''in direct'', ia spuneti, voi cum curatati urechiusele si gurita (e necesar?) copilului? Nu de alta, dar la mine urla ca torturata cand ii curat urechiusele cu betisoare. Iar prin gurita n-am dat cu nimic........ merci Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
io nici unrechile nici gurita nu le curat. in urechi mi-i frica, in gurita...o sa incpe sa-i perii gingiile la 6 luni. am si periuta necesara.

aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Delia vezi tu ca nu prea te poti juca cu veveritele.. |
daca au antirabicul facut , poti
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Da-i o ghinda, o aluna ceva, poate se ascunde-n scorbura Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |

delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
daca au antirabicul facut , poti Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mda, se pare ca mi-a iesit o perluta din gura...
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
MangaGirl spune:
maine restul povestii, ca sa mai ma ceva de povestit, nu?
al meu copil se trezeste de pe la 9 jumate la parturi. mi-e mila de el, dar cel putin nu plange.
geani ce frumos povestesti tu acolo de Filip. Asa e...si baietii sunt foarte dulci. Si pe zi ce trece se fac mai strengari.
delia iar am vazut poze cu frumusica Sofia. Si tu mami, esti foarte frumoasa si finuta. Are cu cine semana prunca.
cineva intreba de bubite.si Piski a fost plin pe fata, gat, ceafa, cap. parca era batut cu urzica. trece in timp. spalati cu ceai de musetel si galbenele.

Nu mai faceam fata sa ma culc dupa 1, sa ma trezesc la 3 si apoi sa mai pup cateva ore de somn, dupa cele 2 de distractii, pana pe la 8, cand de obicei se trezeste Daria. Sper sa me ierti, raluk, pt ca stiu cum e la tine, iar eu ma plang doar pt atat.
Asadar, de ce am disparut eu de pe forum? Pt ca m-am pus in pat deodata cu copilasii, iar orele mele de forumeala erau noaptea. Si uite-ma acum, in toata splendoarea mea, doldora de restante si cu un program aiurea in ansamblu, desi sotul meu nu ar zice, pt ca dupa el, am cea mai buna perioada a vietii
V-am plictisit?