Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ma gandeam acum, ca mai bine ma duc si mai fac o eco cu sonda poate revine pofta

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Cu aia din dotare

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:

Ma gandeam acum, ca mai bine ma duc si mai fac o eco cu sonda poate revine pofta

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

uitasem de subiectul sonda, tare de tot!

merci fetele pt raspunsuri, asa fac si eu, m-am obisnuit si cu urletele de rigoare

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

tzaca ce esti ... io de aia sunt atat de tacuta ca nu am reusit sa imi recapat 'placerea' pur si simplu nu mi le gasesc si nu pot sa termin si e cam naspa asa ... nu imi vine sa cred . Probabil ca primul e mai greu , ca dupa aia o sa vina valuuuuri , valuuuuuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

IO doar ma gandesc la ea si mi se face greata Tre sa bag o lamaie. Cand se intampla sa dau cu ochii de ea, ii inchid si ma fac ca n-am vazut nimic , ca dorm etc.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, imi este dor de voi!!!
Nu v-am mai citit de capitole bune (doar capitolul actual), dar sper sa ma primiti cu mesajul, fara temele la zi.
Am avut nopti mai altfel, cu un Filip dragalas, care in loc sa faca nani dupa masa de la 2-3, avea chef de stat la povesti. Problema era ca nu se mai trezea scancind, iar cand eu il descopeream treaz, in loc de doi ochi somnorosi si o privire lenesa, ma intampinau doi ochi jucausi si un zambet laaaarg care prevesteau cel putin 2 ore de entertainment. Nu mai faceam fata sa ma culc dupa 1, sa ma trezesc la 3 si apoi sa mai pup cateva ore de somn, dupa cele 2 de distractii, pana pe la 8, cand de obicei se trezeste Daria. Sper sa me ierti, raluk, pt ca stiu cum e la tine, iar eu ma plang doar pt atat. Asadar, de ce am disparut eu de pe forum? Pt ca m-am pus in pat deodata cu copilasii, iar orele mele de forumeala erau noaptea. Si uite-ma acum, in toata splendoarea mea, doldora de restante si cu un program aiurea in ansamblu, desi sotul meu nu ar zice, pt ca dupa el, am cea mai buna perioada a vietii: colorez, desenez, ma joc de-a v-ati ascunselea, joc "Nu te supara frate"&co., lipesc, decupez, modelez plastilina etc si citesc (ooo da, asta ma reconforteaza la maxim... si o fac cand alaptez si cand legan micutul). Ce sa va mai zic? Copilasii sunt bine amandoi, Filip rade zgomotos si parca e mult mai vesel decat surioara lui, la varsta asta, e destul de linistit si tot mai frumos pe zi ce trece. Ii cer iertare de cate ori ne dragalim si privim in ochi, pt ca eu visam sa fie tot fetita si pt ca, in imaginatia mea (saraca si deloc flexibila), socoteam ca fetitele sunt mult mai dulci, finute si scumpe. M-am convins ca nu e deloc asa, e minunat sa fii si mamica de baietel, il iubesc si sunt absolutamente topita dupa TOT ce inseamna Filip: obrajori dulci, ochisori frumosi, gene lungi, gropite in barbitza si obrajori, copanele apetisante, manutze cu pernutze, raset cristalin, priviri galese... V-am plictisit?

Revenind la gasca noastra de-aici, ma gandesc la Stefanutz, multa putere si curaj Ralucai. Regret enorm ca le e sortit sa treaca prin clipe f. grele si acum, cu al doilea copilas, dupa chinul pe care stiu ca l-au avut si cu Adinutza cea frumoasa, cand era bebe mic. Doamne ajuta!
monica, ma bucur ca te-ai mai linistit acum si ca Dragos e sanatos!
dana, f. frumoase pozele, Ana e deja fetita mare, mult schimbata fata de ultimele poze pe care le vazusem. Sunteti frumoase foc foc!
delia, uhhh... mastita. Cum a trecut? Ai luat tratament sau de la sine? Eu m-am trezit ieri cu o durere in sanul drept si erau si doua linii rosiatice pe-acolo... M-am speriat si parca imi amintesc ca am incasat un piciorus micut acolo si cred ca de la asta mi se trage, cel putin sper. Azi, durerea e mult diminuata, spre inexistenta. Pupici frumoasei tale!
Vaaai, acum am descoperit articolul de la semnatura... Pai, sotii nostri se trag din acelasi orasel, iar socrii nostri cu siguranta se cunosc (lucreaza impreuna, banuiesc, dupa cum reiese din articol). Ati intrat in istorie cu asa minunatie de fetita si cu asa idee originala de a o imbraca la botez!

Oare ce mai vroiam sa va zic? Ufff, ca nu mai stiu... Va pup si noapte buna ! Sper sa mai scriu anul asta

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:

IO doar ma gandesc la ea si mi se face greata Tre sa bag o lamaie. Cand se intampla sa dau cu ochii de ea, ii inchid si ma fac ca n-am vazut nimic , ca dorm etc.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

al meu umbla cu veverita la vedere toata ziua, n-am cum sa ma fac ca n-o vad

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Mai, fetelor. Cred ca orele astea tarzii va incita la treburi din astea.... si ieri si azi...sonde, veverite.[:)))][:)))]

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Da-i o ghinda, o aluna ceva, poate se ascunde-n scorbura

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

geani, ma bucur sa te vad si ca sunt bine copilasii cei frumosi. Noi te iertam ca stim cum e
SI asa este, si baieteii sunt DELICIOSI , poate uneori mai lipiciosi si mai mamosi decat fetitele

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vad ca va programati in concedii. Ma luati si pe mine??? Promit sa ma port frumos

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

pai crezi ca ar fi reusit fara tine? va dati voi seama fetelor ca daca ne-am aduna toate, ar iesi nebunie curata.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput