Pepenasi de iulie - august 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

didi problema e ca 'e rusine' sa alaptezi copilul la 1 an jumate, dar nu e rusine sa bea lapte din biberon la 5 ani si culmea e ca se trezeste sa comenteze cate-o baba care nu e in masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

lasati , bre prostiile si alaptati cupiii daca ei asta vor. sunteti norocoase ca aveti inca lapte si ca nu aveti prohramul dat peste cap noaptea. daca nu va incomodeaza asta si lor le face placere, asta e. iar gura targului mai dati-o in..... nvbjckvmoiugnjcvmd ca sa nu primesc avertisment

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Apropo de alapat copiii peste 1 an. N-ati vazut reclama aia la lapte pt. copii peste un an, unde un medic (sau ma rog, actor pe post de medic) spunea ca pt. cei ce nu beneficiaza de lapte matern e bine sa-i dau nu-stiu-ce lapte praf? Deci e clar mesajul, ca se recomanda alaptarea si dupa 1 an. Dati-i bataie atat timp cat e bine pt. voi si pt. copil!

Noi, in rest bine, sanatoase, in plina caniniada, mai avem un pic si-i bifam si pe astia.

Eu sincera is happy cu rezultatul votului, ce-am votat asta am primit.

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara ,
Sper ca mai stiti cine suntem ,nu am mai scris de mult, suntem bine , Denisa este sanatoasa creste mare si frumoasa,spune si ea ceva cuvinte nu toate corect, "deseneaza" la masa ei, e innebunita dupa bradul decorat, dupa luminite numai acolo ma trage in magazine sau pe strada , ca la noi in sector au pus becuri in copaci si trebuie sa iesim seara sa le vada zilnic , si normal dupa "craaac" adica mos craciun ,dar eu am multe pe cap in ultima perioada, tot felul de probleme, asa ca nu am dispozitie si timp de scris. Dar de citit mai citesc cand pot.
Am pus cateva poze la pepenasi.
Am vazut poze sunt superbi toti pepenasii, nu am timp de nominalizari.
Denisa a fost incantata de darurile de la mos nicolae, a cautat in pungi , ei oricum ii place sa scotocesca peste tot.
Pupici de la noi si numai bine.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mesaj de la Monica:

"bebe e bine, in curand mergem acasa cu voia lui Dumnezeu"

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Mesaj de la Monica:

"bebe e bine, in curand mergem acasa cu voia lui Dumnezeu"

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Slava Domnului!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Slava Domnului ca bebe Andrei e bine! Eu nu am apucat sa scriu zilele astea dar am citit si am fost mereu cu gandul la ei. Ma bucur mult pentru vestile bune! Abia astept sa se intoarca acasa si sa ne scrie Monica despre pitic.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am vazut la pepenasi poze cu niste copilasi frumosi foc, care de care mai special! Voiam sa-i spun mai ales lui ANACO, pe fetita ei nu cred ca am mai vazut-o, e frumoasa foc!!

Doamne iti multumim ca e bine bebele Monicai, Doamne ajuta sa ajunga cat mai repede acasa! Ma rog in fiecare seara pentru ei.

KATA, ai o fetita tare scumpa! Gemanuta noastra, ca e nascuta in aceeasi zi cu Luca.

Observatiile cu alaptatul prea mult sau suzeta sau mai stiu eu ce sunt pentru mine cam din aceeasi categorie cu cele despre copil ca e "rau" daca nu sta ca o stana de piatra, cam acelasi grad de profunzime au...

Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola gagix intru si eu sa dau buna seara, ca tot pe fuga sunt zilele astea, da mi-a facut profa observatzie

la noi e viscol, brrrrr!
Anko pregateste-te, ia paltoane multe la tine

al meu pitic s-a facut deodata tare zgircit, nene... a venit mosu si din punga lui cu dulciuri n-a vrut sa imparta cu nimeni a luat-o si a fugit cu ea, sor-sa dupa el si asta urla NUUUUU!!!!
si e innebunit dupa zapada, ar sta in ea pina i-ar ingheta toate alea...

deci intrebare anuala: cine ce gateste de sarbatori??? nu ma luati cu sarmale, caltabosi ca aia stiu vreau idei fresh.

pr Craciun le-am luat un tren thomas mare cu diverse gari, macazuri, socoteli, si mai iau si cite un cadou individual (inca nush ce) si gata. sper sa nu se omoare unul pe altul pt tren ....

pupici

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

ca sa raspund la intrebarea lui Biri cu meniul de sarbatori, eu pana acum am sigur asa: paine de casa cu seminte de in, ratzoi la cuptor cu sos de otet balsamic, miere, mustar, ghimbir, portocale si ulei de masline, salata de rucola cu nuci si parmezan, cozonac rosenkrantz parca (cel cu zahar caramelizat) si petnru ca mi'am luat niste vase de sufleu de la ikea, cred ca o sa incerc niste chestii de ciocolata cu ceva alcool. Cam atat, ne mai gindim mai cercetam.

mami de Sofi

Mergi la inceput