Pepenasi de iulie - august 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

A mai spus si anka mai de mult, dimineata, de pe la 8 incep pe disney channel o serie de desene foarte frumoase si educative: Little Einsteins (au si cantecele si imagini din diferite orase), Winnie the Pooh, Mickey Mouse ClubHouse si ultimele sunt Manny Iscusitul (repara cu niste unelte tot felul de chestii din oras). Yvo se uita la toate, Dav nu are rabdare mai mult de 5 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMONA, mi s-a facut pielea de gaina de ce povestesti, bine ca v-a ferit Dumnezeu de o tragedie... Da, alea sunt pireurile cu tzutzurele.

Multumesc mult pentru felicitari la toata lumea! Luca deja stie ca bebe e Alex, il intreb "unde e Alex" si imi arata burtica

Si eu ma folosesc de reclame ca sa fac activitati care nu-i plac lui Luca, gen taiat unghii la maini, nu sta decat la reclame, sau acum iarna cand sunt 100 de straturi de imbracat inainte sa iesim tot la reclame reusesc cel mai bine, ca altfel tot trebuie sa fug prin camera cu fasul si ghetutele dupa el si ma exaspereaza Desenele animate in schimb n-au niciun succes la noi.

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, Ooka, merci!

Simona, doamne bine ca totul s-a sfarsit cu bine. Bbbrrr, ce istorie.

Fetelor, cum se zice la ienibahar pe alte limbi?

Reclame, nu se uite, ca de fapt tv-ul nu merge deloc cat e ea treaza. Dar in schimb adore Teletubbies. Ieri dimineatza imi zicea : Va, Lala - adica mergi sa o pui pe Lala (una din personaje).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Simona -- of , ce patanie! Ma bucur ca s-a terminat cu bine!

mcoca Uite aici pentru Ienibahar:
* Engleza: Allspice, Jamaica pepper, Myrtle pepper, Pimento, Newspice
* Franceza: Piment, Piment Jamaïque, Poivre aromatique, Toute-épice, Poivre de la Jamaïque
* Germana: Piment, Neugewürz, Allgewürz, Nelkenpfeffer, Jamaicapfeffer, Englisches Gewürz
* Italiana: Pimento, Pepe di Giamaica
* Spaniola: Pimienta de Jamaica, Pimienta gorda; Pimienta dulce, Guayabita

www.youtube.com/watch?v=7w8TbKxbmnE" target="_blank"> vizita la muzeu...
www.youtube.com/watch?v=4BMnA9KCGoY" target="_blank"> porumbeii...
www.youtube.com/watch?v=4mXhMfO47wQ" target="_blank"> sacosica cu legume...
www.youtube.com/watch?v=4s0cuq4jyWc" target="_blank"> prajiturele vesele...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna ziua!
Sunteti la cumparaturi sau alegeti bradutzzzzzzzz?

Simona....ingerii si Dumnezeu au fost alaturi e voi!
Parca te simti altfel cand stii ca acolo sus cineva va iubeste!
Bine ca sunteti ok!

Ieri i-am cumparat TOniei manusi.....i le-am pus in maini din magazin ca inghetase pe drum spre Auchan!
Ajungem acasa si zic...."hai sa vedem daca sunt bune manusile....mai ai manutele reci?"......"tot reci erau...nu inchetate, dar reci.....se uita Antonia la mmanusa...se uita la mine si concluzioneaza...transant....NUNOI! (in traducerelibera....gunoi)....adecatelea....daca nu si-au facut treaba sunt bune de pus la gunoi!

sccuzati ortografia.....a luatt-o razna tastatura....tre s-o schimb

pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

anaco, merci .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele din bucharest - help
fetita finilor mei in continuare nu are un diagnostic. este suspecta de fistula eso-traheala dar care nu a fost nici infirmata nici confirmata pt ca nu au aparatura la iasi pt asa ceva...ea pana acum a fost internata pe sectia de chirurgie. asa ca rugamintea mea este - daca aveti ceva cunostinte in domeniu, o relatie, ceva...am vrea sa ajungem cu bebe la bucuresti sa o vada un chirurg pediatru si de acolo. finii mei iau in considerare si varianta strainatate dar pana acolo eu zic ca merita sa incercam si la bucuresti. multumesc

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

Moni Daria nu se uita la reclame cap coada are cateva reclame la care se uita:cea cu papagalul,cea cu catelul luat de la adapost

Anna spor la ,am incercat si eu sa-i dau Dariei suzeta doar la somn dar esec cum o prinde nu se mai dezlipeste de ea...si la noi in casa nu suporta nimeni planset de copil

Am emotii cumnatei ii s-au rupt membranele si vine la Bucuresti sa nasca trebuia sa nasca in ianuarie ...la ultima eco bb avea 2.400 gr...ma sa fie totul ok

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

daaaaaaaaaaa, si ANDREI tot la aia se uita. si mai are cateva. nici nu respira si lasa orice balta cand le aude.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Am uitat mega finalul povestii, aseara cand am ajuns in fata casei ne-am prins ca uitasem cheile de la casa in masina, care era la reprezentanta la vreo 50 km de noi...si s-a intors sotul dupa chei, iar eu am intrat la vecini si am hranit una bucata cupchil flamand si epuizat.
ca nu am patit ceva...chiar ca cineva ne iubeste mult acolo sus
Merg sa fac bagajul, mergem la Budapesta
bostana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mai3 ai pm

vaiiiii simona, mi s-a ridicat parul in cap prin ce-ati trecut, dar totul e bine cand se termina cu bine pfffff.

Mergi la inceput