Pepenasi de iulie - august 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 20
Tecky spune:
Simona prin ce peripetii ati mai trecut!
mai3 sanatate multa fetitei finilor tai!
moni ce gest plin de dragoste din partea lui Luca cand il intrebi cine e in burtica si el stie deja.
Maine am zi de shopping pt a cumpara celor dragi cadouri de Craciun.
Va pup,noapte buna!
Caprioara spune:
Helau,
Simona, bine ca sunteti teferi! Ce patanie nasoala...
Mai3, imi pare rau dar nu am relatii la doctori. Sper sa gasiti un doctor bun si sa fie bine micuta
.
Azi am reusit sa facem o sedinta foto cu nepoata-mea (fata sorei sotului). Vedeti aici ce a iesit. A imprumutat sotul lumini de la un prieten (pentru ca ale noastre inca nu au venit) dar din cele 2 "reflectoare" (eu asa le zic luminilor astora de studio
) unul nu a mers din pacate, asa ca s-a descurcat cum a putut doar cu unul. Am testat numai fundalul negru (avem si unul gri), si e clar ca mai trebuie sa cumpar ceva - un fier de calcat portabil care calca vertical. Asta pentru ca la transport fundalurile astea de panza capata dungi de la cum au fost impaturite si eu zic ca e musai sa le indrepte inainte de orice sedinta foto. Cum vi se pare ca a iesit sedinta? Astept si critici
, ca sa stiu unde s-a gresit si ce sa incercam sa schimbam. Trebuie sa aleg numai vreo 15 poze din alea pe care le-am pus acum pe blog, si mi-ar fi util sa stiu care v-au placut mai mult ca sa le las doar pe acelea. Multumesc anticipat pentru raspunsuri 

.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
ankalaura spune:
Oaa STRULU ce mes-aventura... Bine ca s-a sfarsit cu bine... 
MAI3 - tinem pumnii pentru micuta. Sper sa rezolvati cat mai repede 
CAPRI - sunt foarte frumoase pozele cu Ana! Nu va fi usor sa alegi din ele, clar! Bafta multa!
IRDA - "nunoi" 
Noi am fost la Cta, cumva pe nepregatite, am ajuns sambata pe la 4 si duminica tot la 4 plecam, deci 24 de ore in viteza, cu scop precis. Sigur ca in cele 24 de ore a trebuit sa ma contrez cu maica-mea.
> Ca nu ii place salopeta Erikai, ca nu e eleganta domne. fie vorba intre noi, e super salopeta si multi ma intreaba de unde am luat-o. Dar la maica-mea ar trebui sa o imbrac cu paltonas, cu cizmulite... Pai ce nene, trebuie sa fie elegant copilul? Sau sa ii fie cald si bine??
> Ca nu vorbeste pentru ca tine suzeta in gurita. Bai ma lasi. Suzeta nu o tine mereu, si apoi, o s-o tina cat are chef, sau mai bine zis, cat am eu chef, e treaba mea si strategia mea, iar cu vorbitul, la fel, are chef sa vorbeasca bine, nu are chef, la fel de bine. Important e ca se face inteleasa!
> Ca nu vreau o geaca serioasa? Ca ce mam dus cu poncho? Ca e frig. Poncho-ul meu e gros, cu guler inalt pe gat, e drept ca nu e de stat afara cu el, dar e lung, si noi mergem cu masina, chiar nu mi-a fost frig, iar eu oricum prefer frigul. M-a innebunit ca ea detesta poncho-ul meu....
> Ca lu' Eliza ii trebuie o geaca mai lunga. Are domne! Lunga? Da frate, lunga. Are 4 geci groase, din care una lunga pana la genunchi. Nu, ca uite ei ii place cutare...
> Ca daca mie imi trebuie ghete, hai sa vedem. Da, imi trebuie niste ghete cu siret, nu bocanci, niste ghetute.. Dar n-am innebunit sa dau 4 milioane pe ele la nu stiu ce magazin de fite 
Deci nu reusim sa fim de acord deloc... 
Eliza nu a mancat sambata, i-am zis ca nu primeste desert... In 5 minute maica-mea ii baga in gura bucati de cozonac
Cand am luat-o la intrebari, se facea ca nu auzea... Pai cum sa manance mancare copilul frate, daca stie ca orice ar face primeste ce cere? Ca e cozonac, ciocolata sau altceva.... 
In fine.... Ma duc la treaba, am tare multe de facut... Am multe de spalat, trebuie sa ma apuc de calcat, si sa ma gandesc ce naiba pun in bagaj pentru concediu.... Cred ca o sa fie cam 20 de grade media in astea 2 saptamani...
Talciocul meu