Pepenasi de iulie - august 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 18
Caprioara spune:
Fetele, multam de urari
.
Kamy, ma rog ca bb si mamica lui sa fie bine
. Si sunt sigura ca vor fi!
Fetele, de curand am descoperit un post nou pentru copii: JimJam. Este SUPER! Gen Sesami Streat, tradus in romana. Eu sunt pe UPC. Ilincai ii place tare si chiar si Matei e incantat de el
. Nu se compara cu celelalte posturi pentru copii, va garantez
. Am vazut ca au si filmulete cu trenuletul Thomas, apoi e un dinozaur cum era Big Bird care face tot felul de lucruri cu copiii (pe care il cheama Barney parca), papusi gen Muppets, si multe altele.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Caprioara spune:
www.ro.jimjam.tv/" target="_blank">Aici gasiti programul de la JimJam.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Didi81 spune:
Capri, noi suntem la rds si nu avem JimJam
, avem numai porcarii. Cred ca i-ar fi placut Aidei genul asta de desene, dar na, cum spuneam, oricum gasim pe net tot ce vrem.
Eu in seara asta mi-am facut niste sardine, Cristi nu suporta pestele si a mancat copanele la cuptor cu legume. Aida a mancat cand de la unul cand de la celalalt, avand grija sa ne toarne din belsug in farfurie mujdei si zeama de lamaie
. E mare fun mancaruri bine condimentate, cat mai mult ustoroi, cat mai multe verdeturi aromate etc...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Intrebare: Aidei i-au iesit niste bubitze pe picioare si pe maini de cateva zile; initial erau vre-o 2-3 pe fiecare picior, acum s-au mai inmultit. Am pus aici o poza. Sunt micute si iesite in relief, nu par sa o jeneze. Vre-o idee ce poate fi? Oricum luni mergem la doctor, dar poate aveti idee totusi ca ma roade subiectul
.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
truli-luli spune:
Didi exact asa are si Victor, doar ca sunt 3 pe un singur picior. le are de vreo saptamana si vad ca nu s-au mai inmultit. Eu am banuit ca nu i-o fi cazut bine vreo mancare dar nu am depistat exact care. Ce ma nedumereste pe mine e ca nu dispar, sunt in aceeasi stare ca atunci cand le-am vazut prima data, si a trecut o saptamana. Sunt foarte curioasa ce iti spune dr luni.
fata mujdeiata![]()
poze Ana si Victor
varsta Anei
Caprioara spune:
Didi, esti sigura ca nu a ciupit-o ceva?
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
struluta spune:
Salutare,
Didim-am uitat la bubite, si nepotelul meu are ceva fff asemanator dar pe fata si de tare mult timp, a fost si sorela cu el la nspe medici, chiar si la pediatrul nostru aici in hu l-am dus cand au fost la noi, el spunea ca posibil sa fie o alergie la lactate, si ca ar trebui pt o perioada sa le elimine complet din alimentatie, ei bine, a incercat ea de toate, chiar si laptele praf i l-a schimbat, ca sa nu vb de cate creme a incercat, dar bubitele tot nu i-au trecut
Sunt si eu tare curioasa de ce-ti va spune medicul luni.
Aidutza
Caprioararabdarica...orice inceput e f greu, mai ales acum, dar timpul le rezolva pe toate, cel mai important e sa-ti pastrezi optimismul si sa iesi din butoi

Kamy
ca bb si mamica sa fie ok
Biri, cu dormitul singurel, la noi nu cred ca va functiona nici faza cu schimbatul patutului pe pat normal, deoarece atunci cand il las sa doarma la mama, doarme, sau cel putin ar trebui, intr-un fotoliu mare extensibil, si face la fel ca si acasa, se trezeste plangand si trebuie sa-l puna langa ea in pat si doarme tun pana dimineata. Cred ca la el chestia e sa simta pe cineva langa el, probabil ca e obisnuinta, cum era sotul fff mult plecat in primul an, dormea cu mine in pat mai tot timpul. Chiar nu stiu ce sa ma fac
struluta spune:
Patania zilei...ne-am luat si noi de buna dimineata sa facem o iesire in 3(in sfarsit), mergem sa vizitam un oras la vreo 250 km de noi...cu 30 km inainte de a ajunge, pe autostrada, era un convoi de camioane poloneze in fata noastra, la care de la ultimul camion se desprinde o bucata imensa de metal in forma de semicerc(presupunem ca era un sabot de frana sau ceva in genul asta) si cade exact in fata noastra, de bruscat volanul la 140-150km/h nici nu poate fi borba, trece masina peste, iar in clipa urmatoare moare masina de tot. Reusim totusi sa iesim pe banda de urgenta, coboara sotul din masina, la care il aud ca urla sa iesim din masina ca se sparsese rezervorul si curgea benzina, rezervorul fiind plin gat, ca facusem plinul cu 20 km inainte. Si i-au eu copilul in brate si da-i la fuga de acolo cat de departe pot, ca Doamne fereste ce se putea intampla. Si batea un vant de am crezut ca ne i-a pe sus. Noroc totusi ca aici sunt f prompti, am sunat la 112, in 5 minute a fost politia si 2 masini de la serv de autostrazi, m-am pus in masina politiei cu micul si mi-au bagat aia o caldura de nu puteam sta, doar ca a trebuit sa asteptam pana s-a scurs toata benzina, dupa care au tractat masina pana la prima parcare si ne-au dus politistii la sectia de politie, sa nu stam afara si ne-au dus inapoi cand au ajuns cei de la serviciul de asistenta ca sa duca masina la reprezentanta, unde am primit masina la schimb cu care am venit acasa. Am tras o sperietura de zile mari, dar e important ca am ajuns teferi acasa
...nici nu pot sa ma gandesc ce se putea intampla...putea sa sara in parbriz metalul acela, sau...Dumnezeu a avut grija de noi.
Iar partea cu atitudinea si operativitatea autoritatilor
, parca intr-o tara din asta nici nu-ti pare rau ca platesti atatea impozite si taxe.
Saracul copil, am tras de el toata ziua, plus ca la intoarcere ne-am bagat rapid si pana la Tesco sa facem niste cumparaturi, si nu a zis saracutul nimik. A rezistat eroic.
A, am dat si eu in sfarsit peste piure din ala de fructe la tzutzurica la tesco (era pus pe raftul cu bauturi, si eu cautam cu disperare la prod pt copii si standul cu gemuri
) daca e www.sioeckes.hu/vitatigris_gyumolcspure.php?id=75" target="_blank">asta Iese cam la 2 lei/buc.
struluta spune:
Cu suzeta, si eu tare as vrea sa-l dezobisnuiesc, dar il mai las putin, macar sa se mai linisteasca cu dintisorii, azi am vazut ca ii mai iese un canin, dintucul nr.15
. De altfel parca incepe sa nu fie asa de dependent de suseza, peste zi nu il dau deloc, doar pana adoarme, dar dupa ce a adormit de cele mai multe ori il scuipa. Poate ca va renunta singurel, sau nu exista asa ceva?
Reclamelele adoraaaaaaaaa si el. Daca e in alta camera cand incep, alerga in fata televizorului si sta neclintit pana se termina. Mereu ma rog sa fie reclame dupa ce-l scot de la baita sa-l pot imbraca ca nu mai sta locului o secunda![]()
violeta29 spune:
Bunaseara!Am citit pe sarite, n-am retinut mare lucru, dar mi-a sarit in ochi intrebarea lui didi.si alexandra are d evreo doua zile in zona inghinala niste bubite asemanatoare,eu ma gandisem ca o fi iritatie si am dat cu bepanthen,desi ea s-a iritat o singura data si atunci s-a inrosit usor pielea.
Chiar sunt curioasa ce o sa-ti zica medicul,eu inca nu m-am agitat prea tare in legatura cu bubitele alea,sa vedem cat dureaza pana or disparea.
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)