Pepenasi de iulie - august 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Moni Daria nu se uita la reclame cap coada are cateva reclame la care se uita:cea cu papagalul,cea cu catelul luat de la adapost

Anna spor la ,am incercat si eu sa-i dau Dariei suzeta doar la somn dar esec cum o prinde nu se mai dezlipeste de ea...si la noi in casa nu suporta nimeni planset de copil

Am emotii cumnatei ii s-au rupt membranele si vine la Bucuresti sa nasca trebuia sa nasca in ianuarie ...la ultima eco bb avea 2.400 gr...ma sa fie totul ok

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni felicitari pentru caruciorul albastru!!!!! Sa va traiasca flacaii si sa va bucuratzi de ei.

Kami, bb o sa fie bine!!! 2.4kg nu e putin, sa stii pentru un bb prematur.Eu stiu bb nascut la termen de 2.8kg. pentru mamica si bb.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Fetelor, am definitivat meniul de CRaciun. Am mii si milioane de idei :) si o intrebare : cum se face lebarul? CA asa ma bate gandul sa fac .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Meniu de CRaciun:

- caltabosi, lebar, sarmale, cozonac, asta la traditionale
- foie gras pe tosturi (vreau eu sa-l prepar, ca este muult mai bun decat cel cumparat)
- cornete umplute cu pasta de somon si ornate cu icre negre
- cosuletze umplute cu salata de ciuperci ((la asta nu am poze, dar arata super profi)
- ezit intre briose sarate (briose facute cu retzeta de la chec aperitiv) si rulada umpluta cu branza
- bouchées à la reine umplute cu nuci de st jacques

Ce parere avetzi, e destul?????

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Buna fetele!

Sunt mai vesela un pic fiindca tocmai am vazut ca ieri imi intrasera deja banii de la indemnizatie ....deci n-au intarziat decat o zi! Deja imi facusem ganduri ca nu voi avea ce pregati de craciun...fara bani...acum ma pun pe treaba!

AnnaBaby spor la treaba! Si eu trebuie sa incep indata si nu am nici un chef....

Cu reclamele - da, si Mara se uita la fel de interesata, dar la fel, are doar cateva preferate... iar de cand au inceput astia de la minimax cu publicitatea lor la fel de fel de jucarii, e innebunita.... asa mi-a venit si ideea pt cadoul de Craciun, ca ii placea mult de Fifi si i-am cumparat-o, sigur se va bucura mult!

Voi ii lasati la desene animate? Mie Mara imi cere sa ii deschid tv (asta daca nu si-l deschide singura normal) pe "Mi-ma" (minimax adica) O mai las la serialele preferate...
Iar de curand am luat cd-ul cu melodiile de la Oraselul lenes, stiti voi care -- si sta nemiscata 10-15 minute cat dureaza filmuletul! Mare minune pentru ea, care nu are stare in general...

www.youtube.com/watch?v=7w8TbKxbmnE" target="_blank"> vizita la muzeu...
www.youtube.com/watch?v=4BMnA9KCGoY" target="_blank"> porumbeii...
www.youtube.com/watch?v=4mXhMfO47wQ" target="_blank"> sacosica cu legume...
www.youtube.com/watch?v=4s0cuq4jyWc" target="_blank"> prajiturele vesele...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

kamelya sper ca totul sa fie bine cu bebele cumnatei tale.
Si Ralu e pasionata de reclame,intrerupe orice activitate cand aude o reclama care ii place.Chiar danseaza pe majoritatea reclamelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Kami, bb o sa fie bine!!! 2.4kg nu e putin, sa stii pentru un bb prematur.Eu stiu bb nascut la termen de 2.8kg. pentru mamica si bb.
V-am mai zis ca eu la nastere am avut 1500g???

Vicky si Printzesone

Eu stiu foaaarrte bine un baiat nascut cu 2800g...Alex al meu

Kamelya
Multa sanatate la bebe si mami lui!

Vicky eu zic ca e destul si arata si super-apetisant

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

kamelya, Aida s-a nascut la termen cu 2.5 kg si a fost totul ok, imediat dupa aceea a recuperat fantastic, a fost fix in grafic mereu. 2.4 kg nu inseamna mult mai putin, sa fie totul ok!

Aida se uita la desene animate pe youtube, cu tom si jerry, bambi, thomas... are unele preferinte. La tv vrea in special muzica populara sa danseze

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Vicky uite reteta din Sanda Marin, Lebarvurst (carnat de ficat):

Se fierbe ficatul nu prea tare, in clocote mici, impreuna cu tot atata carne grasa de la gat. Dupa ce s'a racorit, se trece de 2-3 ori prin masina de tocat si se freaca bine intr'un castron, pana ce devine ca o pasta. Separat se taie o slanina mai tare, foarte putin fiarta, in patratele mici, se amesteca cu ficatul, adaugind putina zeama in care a fiert la inceput ficatul. se mai adauga sare, piper si nucsoara pisata. Se umplu matele groase, care au fost bine spalate si curatate. Ca sa nu plesneasca la fiert, se inteapa mai inainte cu un ac in citeva locuri. Se pun in apa fierbinte sa dea citeva clocote, dar la foc mic, altfel plesnesc. Se lasa sa se racoreasca in apa. Se pastreaza la rece.

spor si pofta buna!

Moni felicitari pt baietoi. Sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de altii, sau cum am mai auzit, sa jucati la nunta lor! pupici

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

kamelya, eu am o vecinutza nascuta la 1,700 g si este foarte bine, are deja 1 anisor. arata super bine si n-are nicio problema de sanatate.

sora geamana a cumnatei gravide se chinuie de cativa ani sa faca un bebe si nu reuseste, asa ca important e sa fie bebe sanatos. am vazut si eu caseta aseara si i-am vazut scrotul bebelului, deci e cu putza sigur eu n-am stiut ca tre sa faca eco ieri si nu i-am sunat, n-am retinut data si imi zicea fratelo ca-l suna nasul lui si-i zicea 'e baiat nu?' si ei nici nu intrasera la dr, facea mishteo de ei si cand a aflat nasa ca e tot baiat a inceput si ea sa planga ca vroia sa boteze fata. colegii de serv le-au spus ca se petrec pe 12 daca e fata si azi au fost in petrecere desi e baiat

Mergi la inceput