Pepenasi de iulie - august 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

biri, ma batea si pe mine gandul sa le iau paturi d-astea. Al Yvonnei se transforma in pat de copil mare, dar al lui Dav nu, dar daca zici tu ca ar putea fi un mega succes, o saanalizez poate le iau paturi suprapuse ... sau sa ii iau si lui Dav altul, de copil mare. Ca la noi sunt amandoi calare peste noi cand adormim ... si ii duc adormiti, dar cand se scoala peste noapte, evident ca navalesc la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau fete dragi,

Am reusit si eu sa mai intru la pepenasi . Imi era tare dor de voi .

Monica, ma bucur din tot sufletul ca bebe a depasit momentul acela greu! Sa va aiba Dumnezeu in paza sa fiti bine de acum! Va trimit numai ganduri bune si ma sa aveti numai bucurii!

Moni_or, felicitari pentru carutul albastru! Sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos!

Noi am avut cateva zile grele, pentru ca ii ies caninii de sus si, ca si la masele, mi-a facut febra mare. In rest suntem relativ bine. Face kk si pipi pe wc cu reductor, nu mai vrea pe olita. Evident ca face si pe ea , dar totusi, atunci cand o pun pe "tron" face. Trebuie sa invete sa spuna mereu cand are nevoie. Acum o pun eu la trezire si dupa mese, si raaar mai spune ea ca vrea.

Cu afacerea nu a mers prea grozav . Toate parca mergeau pe dos, incat am ajuns sa ma intreb daca nu am facut o maaare greseala cand am hotarat sa facem asta... Insa azi dimineata parca mi-a mai revenit optimismul, pentru ca am primit un mail de la o viitoare mamica, care ar vrea o sedinta foto . Si la pranz mi-au sosit fundalurile cumparate de pe eBay saptamana trecuta - deci la fix ! Mentionez ca asta a fost a doua incercare de a cumpara fundaluri de pe ebay - prima a esuat lamentabil, vanzatorul nu mi-a trimis marfa pe motiv ca royal mail e prea ocupata pentru ca vine Craciunul si mi-a tinut banii blocati o saptamana . Asa ca, faptul ca alt vanzator mi le-a trimis super repede cu DHL-ul, a fost o surpriza foarte placuta . In schimb luminile tot nu au sosit, desi ieri trebuiau sa vina - comandate la un magazin de renume in articole foto. Cica sunt pe drum . Dar nu se stie cand ajung... Asa ca vom imprumuta de la un prieten de-al sotului niste lumini de studio pana vin ale noastre.

Va imbratisez pe toate si multumesc din suflet fetelor care au intrebat de mine aici sau m-au mai intrebat de sanatate pe mess. Am fost in butoi rau, si nici timp nu am avut. Acum sunt mai pe marginea butoiului, asa .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

PS: Am castigat locul 3 la concursul Klorane . Vreau sa va multumesc din suflet ca m-ati sustinut . Fara voi sigur nu as fi luat acest premiu.
Sper ca, cu acel voucher de 250 lei sa pot lua de la Sensiblu cadouri de Craciun.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara felicitari pt premiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

moni_or felicitari pentru al doilea albastrel
azi a aflat si cumnata mea ca o sa mai aiba un baiat vaaai ce mai plangea draguta de ea. mi-a trimis fratelo mesaj din cabinet: baiat, m-am facut ca nu ma prind si i-am raspuns; ce baiat? cumnata plangea pe pat la eco si fratelo radea ca nu m-am prins eu ce zice am fost la ei si se uita cu jind la ioana, i-am incurajat si intradevar nu conteaza sexul ci sa fie sanatos, altii se chinuie sa faca un COPIL si noi stam sa ne lamentam. asa a vrut DD.

mie daca nu-mi intra indemnizatia n-am bani nici sa ies din casa de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Capri felicitari ptr locul 3 la concurs si multa bafta in afacere Ilincuta

Kat felicitari fratelui si cumnatei ,intradevar nu conteaza sexul bebeului important este sa fie sanatos

si sora sotului meu este gravida si desi au un baiat de 7 ani vor mai avea un baietel desi isi doreau o fetita ...cand au aflat ca este baiat nu stiau cum sa-i zica nepotului ca va avea un fratior si nu o surioara

si eu vreau sa scot grilajul de la patut ca se face pat de o persoana dar nu vrea sotul ca daca cade Daria din pat,ii tot spun ca putem sa punem o aparatoare dar nu vrea

azi mergem la nasi ca e ziua nasului mic ,inca nu am luat un cadou ca el nu se face puzzle sau leggo el este cu masini sau bacugani si gormiti

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mai fetelor, eu poate sunt putin dezamagita, insa cred ca m-ar bate Dumnezeu sa plang, vorba ta KATA, altii se chinuie toata viata si nu pot avea copii, eu am ramas insarcinata din prima cu amandoi. E un baietel aici pe forum de niciun an la care i s-a descoperit fibroza chistica, o boala ingrozitoare, am mai citit de o bebelina care inca nu s-a nascut dar au aflat parintii ca are o malformatie grava la inima si le trebuie o caruta de bani, atunci cum sa-l superi pe Dumnezeu cu asa ceva? Soacra mea zicea inainte sa aflam sexul ca ea o sa se roage la Dumnezeu sa nu fie baiat bebe si mie mi s-a parut o blasfemie, cum sa te rogi asa ceva? Roaga-te sa fie sanatos, in rest planurile Lui sunt planurile Lui. Asa eu si la Luca imi doream fetita, dar acum nu l-as schimba pentru toate fetitele din lume, mi se pare cel mai scump, mai frumos, mai destept, cel mai cel mai copil din lume . Mie numai de aia imi era frica sa nu se indeparteze de mine cand mai creste, sa nu se "baieteasca" in sensul asta, dar m-au linistit mame de baietei care spuneau ca si cand au crescut baietii tot mama a ramas pe primul plan.

CAPRI ma bucur ca rasare soarele pe strada voastra!

Si pepenasii vostri sunt fascinati de reclame?Vreau sa spun ca e singurul moment al zilei cand sta locului Luca, atunci cand e publicitate, in pozitia in care au inceput reclamele in aia il gasesti cand s-au terminat. Am crezut ca o fi de la faptul ca sunt colorate si se misca rapid cadrele asa ca am incercat sa-i punem si niste desene unde se misca totul repede, Tom si Jerry, as de unde, nu-i place niciun desen, numai reclamele de la tv...

Monica, mami de Luca Andrei si 15+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

In Bucuresti a inceput sa ningaaaaa!

Si al meu se uita la reclame, insa fratele lui, Alex a fost mai pasionat de ele fata de el....

Capri ce fata desteapta ai, domne' cred ca e singura care face pe wc cu reductor, bravo!

Moni felicitari pentru albastrel!

Multumesc de gandurile bune!
Colac peste pupaza David a inceput iar, offff...

Weeck-end placut fetelor!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni cam toti copii sunt pasionati de reclame, de fapt eu cred ca la ei functioneaza mai usor mesajele subliminale, si de asta se uita asa fix.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

De ceva vreme fata mea a devenit mai dependenta de suzeta, de unde o foloseam numia la somn, acum e disperata dupa ea. Daca o vede cumva nu e chip sa nu i-o dai. Acum tocmai a plecat cu mama, si a plecat urland ca i-am luat suzeta din gura. Chiar si la plimbare nu o las, ce dumnezeu, nu a mai mers cu suzi la plimbare de cand era de cateva luni
De acum ma apuc si eu de treaba, smotru general, sunt singura, nu-mi sta nimeni in cale, asa ca .....spor!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput