Pepenasi de iulie - august 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Kat te rizi de necazul omului, las ca-ti vine si tie rindu
chestia mai nasoala acum e ca a inceput sa-si cam mute cuibul noaptea, se trezeste si vine la noi in camera vine la mine si ma ciupeste sa-l ridic in pat, cind mi-e somnul mai dulce...

m-am hotarit cu desertul: fac bush de noel - frantzuzoaicele nu ma bateti ca stiu ca nu asa se scrie
sa vedem acu ce iese...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

maitreyi...eu nu stiu de alocatie ca aia imi merge pe un card unde n-am umblat niciodata sa vad, dar indemnizatia imi intra de obicei pe 9 fix! fara exceptie! ba chiar mai devreme de se nimerea week-end...Dar acu...uite e 10-11 si nimic...clar sunt probleme cu banii

moni felicitari pentru bb 2 baiat! Dati si voi niste "retete" de facut baieti

www.youtube.com/watch?v=7w8TbKxbmnE" target="_blank"> vizita la muzeu...
www.youtube.com/watch?v=4BMnA9KCGoY" target="_blank"> porumbeii...
www.youtube.com/watch?v=4mXhMfO47wQ" target="_blank"> sacosica cu legume...
www.youtube.com/watch?v=4s0cuq4jyWc" target="_blank"> prajiturele vesele...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai mai, probleme cu banii se stia ca sunt... Da' lasa ca daca ia statu' de la banci, s-ar rezolva chestiunea, chiar daca bancile n-ar mai da apoi credite la amarati, ca de exemplu pentru prima casa...
Eu primeam de regula pe 18. Deci nici nu ma uit in cont, sigur o sa vad un mare zero. Daca va amintiti, anul trecut in decembrie banii au intrat pe 29 - motivele de intarziere au fost cumva similare...
Daca nici de data asta nu intra, mie mi-e totuna, ca de fapt mi se intampla luna de luna, si iar intru in descoperit... Ca tot imi ia 24% dobanda... Acuma, ca intru cu 10 milioane sau cu 30, nici nu mai este semnificativ in contextul actual.
Numai sa mai vedem banii... Atata ma rog, sa ii mai vedem pana fac copiii 2 ani...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cei care cumpara case fara credit de regula vand un apartam mai mic si isi cumpara unul mai mare punand ce au mai economisit si ei, ce le-au mai dat si parintii... eu am nioste prieteni care asa au facut in toamna asta si s-au mutat de al ap cu 2 camere la casa fara sa faca nici un credit.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bufi nu eu m-am gandit, dr a zis ca de multe ori asta e cauza mofturilor la mancare a copiilor. Si s-a uitat la ea in gura si a zis ca are si ea.

Moni or felicitari, sa dea DD sa fie sanataos baietelul si sa aveti o viata frumoasa cu totii impreuna!

Cu banii de indemnizatie si alocatie imi amintesc ca si anul trecut in decembrie au fost intarzieri, si mai ales in situatia in care suntem acum, ma astept la orice, sincera sa fiu Eu de obicei primesc pe 15-16,sa vedem acum ce-o fi. Acum am citit ca si Anka a sris de intarzierea de anul trecut...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anna, in cazul meu personal, anul trecut nu am avut emotii, abia depusesem dosarul si ma asteptam sa primesc indemnizatia din ianuarie. M-am trezit cu ea in decembrie pe 29 parca, si a fost cumva o surpriza.
Acuma insa, cand stiu de ea, imi creste tensiunea sa ma gandesc...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Helooo

Am terminat si noi cu "porcariile"...am terminat de curatat tot
In premiera puiul meu s-a dus singur la somnic, eu calcam in cealalta camera, a venit mi-a facut pa s-a dus in dormitor, s-a urcat in pat si nani
Cu dormitul noaptea, nu vrea sa doarma decat cu noi, catarat ba pe unul, ba pe altul, ba in diagonala pe mijlocul patului, noi stam atarnati de marginea patului toata noaptea, de picioare'n gura cate incasam in timp ce el migreaza de colo colo sa nici nu mai vorbim Degeaba il punem in patutul lui dupa ce adoarme, in 5 minute e sus in picioare urland cu manuta intinsa sa-l luam Ce sa ma fac cu el sa-l dezobisnuiesc de dormitul cu noi

Monica si noi burticelul...ce frumos era cand mergeam si noi sa-l vedem pe puiu mic la "tv"

Biri, si noua ne plac rosiile, pana vede in farfurie, nu vrea altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Helloo!!

Legat de indemnizatie si de alocatie nu pot sa va dau un raspuns caci mie imi intra de obicei pe 19-20 ale lunii. Va voi spune atunci ce si cum..sa speram ca va fi de bine!!

Tecky in Outlet Militari.. cu exceptia magazinelor sport unde ii mai poti gasi cate ceva.. eu am gasit tot timpul si la preturi ok la Fox si incaltaminte la un altul(nu imi amintesc numele).Cam atat pentru copii. Asta daca va intereseaza de copii..daca sunteti interesati si de adulti atunci e alta mancare de peste.

Moni_or felicitari pentru veste.Important e sa fie sanatos.. nu te gandi ca vei fi soacra cu 2 nurori, poate vei avea noroc de niste nurori deosebite!!

Struluta ce ma bucur sa aud ca doarme singurel. Si noi am reusit foarte usor ce-i drept, nu ma asteptam sa fie atat de usor, sa scapam de adormitul pe picioare.Insa la fel ca la tine, doarme cu noi in pat. Maya deja are 2 saptamani de cand doarme neleganata si am zis ca dupa sarbatori sa incerc sa o dezvat si de suzeta. Sper sa nu fie greu, avand in vedere faptul ca ea tine suzeta doar cand doarme, in rest nu o tine.Avem un intreg ritual, in sensul ca, atunci cand se trezeste si plecam din camera ii zic sa o lase pe pat ca sa o gaseasca cand ne intoarcem la nani.. si acum a invatat atat de bine lectia incat o lasa singura fara sa ii spun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Moni felicitari ptr caruciorul albastru

Mai-3 mie indemnizatia si alocatia imi intra intre 18-20 ale luni pe card,sper totusi sa nu fie probleme cu banii

Simona felicitari lui Bogdan ptr dormitul singurel

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

bei, suntem pe pagina 2!!!! la apel!

Strulu sa-ti zic ce a mers la noi: de asta vara tony doarme in pat mare propriu si personal. in patutz nu era chip, tot asa facea, si am schimbat paturile pt ambii copii, le-am luat din cele de copii mari, am pus o aparatoare pe o latura la el, si a fost incintat. se da jos cind vrea el etc. in patutz probabil se simtea ca la inchisoare si schimbatul patului a dus la dormitul toata noaptea din prima noapte

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput