Pepenasi de iulie - august 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 14
ankalaura spune:
Picule, spre suprinderea mea, mai sunt si de-aia care nu apeleaza la credit. Cum si in ce fel, nu mi-e clar, dar sunt. Azi am vazut doi la fatza.
Nu vrem musai sa evitam credite, ca nu ma impinge nimeni de la spate, deci am timp sa astept si confirmari de credit, dar cu prima casa e riscant. Ca nu ma incumet sa fac un antecontract pe 3 luni, care ma blocheaza si ma impiedica sa vand, si apoi sa ma trezesc eu ca a picat proiectul si eu am pierdut timpul...
Talciocul meu
maitreyi spune:
fetili v-a intrat alocatia? mie imi intra tot timpul pe 10 pana pe la 12...si azi nic...taica-miu zicea ca ar fi citit ca nu e bani 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
MAYTREYI, mie in primele luni imi intrau banii pana maxim pe 13 ale lunii, de cateva luni imi intra insa si pe 17-18, nu mai sunt atat de punctuali, dar eu sper sa intre totusi.
Am fost azi la medic, l-am vazut pe bebe 2
, care este precum vedeti la semnatura
Voi fi soacra de 2 nurori... Daca mi-ar fi spus cineva mai demult ca voi avea 2 baieti as fi ras, va fi o provocare, dat fiind ca eu am crescut fara tata si nu am niciun model masculin, dar in fine, nu eu trebuie sa fiu modelul masculin, sper ca cel care trebuie sa fie se va ridica la nivelul asteptarilor. Oricum, important e sa fie sanatos, atatea se intampla si atatea citesc incat nu-mi doresc nimic altceva.
Eu ca de obicei ma simt ultimul om cand citesc meniuri si de astea, eu nu voi gati absolutamente nimic, le voi lasa onoarea asta mamei si soacrei.
Monica, mami de
Luca Andrei si
15+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
gallyb spune:
Fetelor, am o rugaminte. Se discuta la un moment dat despre microscoape pentru copii. Baietelul nasei de 5 anisori, i-a scris mosului ca vrea microscop. Ce imi recomandat, daca ati luat, de care, cat costa si daca se merita?
De citit va citit va citesc, dar la scris e greu, sunt socrii la noi si nu prea stau la calculator, si muncesc si in fiecare zi.
DMA ma bucur foarte mult ca sunteti bine.

gallyb spune:
MONI_OR felicitari pentu inca un carucior albastru.
MAI3 mie imi intra alocatia impreuna cu indemnizatia pe 16-18. Sa vedem luna asta.
Tecky spune:
pica mersi pt informatia cu reducerile la GAP.
moni sa fie intr-un ceas bun aflarea vestii ca vei avea inca un baietel.
Maine cica sunt reduceri de pana la 90% la Outletul din Militari-Fashion House.Ma tenteaza sa merg sa vad ce o fii pe acolo.
V-am pupat,noapte buna
dia_filipas spune:
maitreyi curios, si eu o primeam de obicei exact in 10 si azi, pauza!!! Eu m-am gandit ca poate vor s-o bage mai traziu, mai aproape de Craciun...sper sa nu, ca eu ii am planificati deja si imi trebe urgent...
Moni FELICITARI PT. BAIETEL!
burtica!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
katalyna spune:
buna fetele!
sper sa nu fie probleme cu indemnizatia ca duntem haliti, n-am bani de cadoaie si nici de altceva.
de Craciun nu pregatesc nimic pt ca in ajun mergem la ziua nepotului, de Craciun la parintii mei si a doua zi la nasi, adica la sora sotului.
revelinul il facem acasa cu inca 4 perechi, copiii ii duc la mama. daca i-as fi tinut eu acasa mai veneau si restul cu ai lor si nu vreti sa stiti cum arata dormitorul copiilor dupa o intalnire de genul, de la devastat camera pana la scos prize din pereti
Biribu spune:
buna fete! sar'na de raspunsuri cu haleala 
deci m-am decis (eu am nevoie de plan din timp sa stiu ce cumpar)
muschi de vita la cuptor cu crema de spanac si cartofi cu hrean alaturi - asta ca fel principal
aperitive: tartine cu icre rosii, piftie de curcan, ciuperci umplute cu brie la cuptor
salata cesar
atit plus dulciuri de care apuc, poate macar un cozo
Vick sper ca te ajuta cu ceva inspiratii ![]()
din capitolul ce mai manica copchilu meu mic: acuma e chitit pe rosii
si maninca si un kil daca ii dau, pina efectiv nu mai incape.
am ajuns sa ascundem rosiile ca pe marfa de contrabanda. nu de alta dar nu mai incape nimic altceva
Kat da, mai evadeaza, mai mult prislea e mereu pitit prin garaj. asta e chiar baiat de baiat, inebunit dupa masini, roti, etc. si ce ma enerveaza al meu, iar ii trag o cearta azi ca e stricata incuietoarea la usa si nu pot sa o blochez sa nu mai dispara. Ce face bunicul? tu oi fi scris da nu am vazut eu.
Moni pupam mama de doi putzosi
las ca cica baietii sunt mai usor de crescut decit fetele...
pup
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
katalyna spune:
biri

misto baiatu'. ce mi-e drag cand va aud cum fac faze de genul asta![]()
bunicu este mai bine, am fost zilele trecute sa-l vedem si chiar arata mai bine si a si inceput sa manance mai bine. daca nu-l duceam la spital acum sigur nu mai era printre noi.