Pepenasi de iulie - august 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 13
anaco spune:
Ina C sa stii ca si Mara pana acum cateva luni la fel facea, adormea numai la san, noaptea se trezea de 1-2 ori desi doar de control 5 minute. N-am facut nimic in sensul asta si vad ca singura s-a invatat sa renunte la san pe post de suzeta. Acum doar cand e foarte agitata o adorm la pranz cu tzitzi, in rest cade singurica....o trimit in pat si se aseaza la somn. Poate se regleaza ei singuri....eu nu m-am agitat...pana la 2 ani are tot dreptul sa ma folosesca si ca suzeta![]()
www.youtube.com/watch?v=7w8TbKxbmnE" target="_blank"> vizita la muzeu...
www.youtube.com/watch?v=4BMnA9KCGoY" target="_blank"> porumbeii...
www.youtube.com/watch?v=4mXhMfO47wQ" target="_blank"> sacosica cu legume...
www.youtube.com/watch?v=4s0cuq4jyWc" target="_blank"> prajiturele vesele...
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
Am trecut de primul anisor...
mcoca spune:
Biri, si eu vreau idei pentru Craciun. Noi o sa avem musafiri in seara de ajun, ca vreau sa organizez "Mosul". Ei si am nevoie de retzete rapide, si de efect si pentru bufet. Vom fi 12-14 + 5 copii, si cum principala distractzie o sa fie venirea mosului, masa o sa fie pe planul 2, de aceea fac bufet. Si nu am idei 

. Ma rog in afara de clasicele foie gras, caltabosi (home made by me), somon, sarmale, cozonaci.
Vicky si Printzesone
ankalaura spune:
OOKA - pai na, nu s-a aprobat nici un buget, pentru nimic, din moment ce n-avem guvern....
Mai scandal decat cu prima casa, o sa iasa cu bugetele de educatie, de sanatate, de pensii, de alocatii, indemnizatii de handicap si altele.... Indemnizatia de mama deja o sa fie lux nene, lux...
Revenind, da, mi-ar servi ceva info, pentru cultura mea generala. Noi am prefera sa evitam pe cei cu credit, dar na, daca bancile prefera sa dea bani imprumut la stat, ca au dobanzi mari, sigur ca nu mai dau imprumut oamenilor, pentru nimic!
Si sigur ca dau imprumut statului, din moment ce FMI nu mai da...
Talciocul meu
flo1980 spune:
Hello
Ete dom'ne ca se mai arata "gradinarese de balcon"
si eu puneam ierburi, dar din astea clasice, de-ale noastre, insa m-am lasat pagubasa, vara bate soarele peste tot, fac ciuperci, iar iarna mucegai, ca se creaza o umezeala de nedescris la geamuri
asta in conditii de caldura moderata, deci nu prea mare diferenta...adica fffoaaarte cald in casa si afara prea frig
deci care ie iexplicatia???
Masa de craciun....eu de 10 ani petrec craciunul la socrii, ei fac de toate ce tin de traditie....acasa fac doar dulcele (cozonac rozeta, placinta cu mere), sarmale cu zeama (ca soacra face scazute) si cam atat...si o fripturica acolo...
De revelion fac salate de obicei (de ciuperci, cruditati, ton, vinete, boeuf), friptura, la aperitiv mai fac flori cu branza (am o forma ce se pune incinsa in aluat de clatite - mai grosutz), oua umplute ...cam atat imi vine in minte...
Intrati pe culinar.ro, va mai inspirati cumva de pe acolo ![]()
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
FLO - nu plantele sunt de vina la tine acolo ci geamurile si nivelul de umiditate din casa. Eventual absenta unui calorifer sub geam. Daca ai calorifer sub geam, ori e prea mic, ori nu e suficient de cald, iar daca astea se bifeaza, singura explicatie mai ramane calitatea geamului.
Sigur, mucegai sau ciuperci mai apar, dar daca sunt cauzate de udare excesiva, moare si planta imediat. O alta explicatie ar fi pamantul nasol, ca mai trebuie si ala afanat, invartit, schimbat... la anumite perioade ale anului... Parca as spune insa ca nu udatul si pamantul sunt de vina, ca nu ti s-ar aburi geamurile ![]()
Talciocul meu
kamelya spune:
Cris Condoleante !
Flo eu folosesc sampon Selsun antimatreata care se gaseste in farmaciile Sensiblu dar ma bate gandul sa-l schimb
anaco am vazut filmulete cu buflishor
buflishorul
Dia eu daca conduc cu sotul alaturi de mine am mari emotii,am fost o data la nasi si cica la intoarcere conduc eu pai pana mi-am reglat scaunul,oglinzile ,pus centura cand sa plec mi-a murit motorul 

si adio condus ca cica in ritmul asta ajungem maine acasa
Daria tuseste si este si un pic ragusita...momentan ii dau prospan ,oscilo,si tantum verde spray
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
flo1980 spune:
Mda...geamurile sunt bune, gealan IQ....insa au "imbracat" cu polistiren (parca asa se cheama) toti peretii cu geamuri, deci e cam etanse, nu? ![]()
In alta ordine de idei, aveam multe plante de apartament, caram ghivece si pamant cu sacii, ingrasamant si alte alea....cand a venit primu cupil, gata....s-au taiat de pe lista prioritatilor ![]()
Nenorociti virusi, sunt iar racita
a luat cupilu cel mare de la gradi si a impanzit la toti ai casei, acum ei sunt bine, capra e doar pe mine 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Tecky spune:
flo sanatate multa!
kamelya multa sanatate Dariei.
Si eu am emotii cand conduc cu sotul sau cu o persoana de sex masculin.....stiti ca barbatii se cred cei mai buni soferi
.
Eu conduc destul de des si cel mai bine ma simt cand sunt singura in masina.
kamelya spune:
Flo sanatate multa
Teck eu am condus pana sa raman gravida o dacie din '82 care ma lasa cand mi-era lumea mai draga,acum ma bate gandul sa dau dacia la remat ca si asa ne bate socra-miu la cap sa o dam si sa imi iau eu alta dar pe criza asta parca nu imi vine
Mancare de sarbatori inca nu ne-am hotarat daca facem acasa sau plecam...plecatul in Germania de sarbatori a picat
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
pica1 spune:
HELLO!
FLO sanatate ca iti trebuie cu virusii aia pe care ii tot culegi tu acolo.
ANKA vad ca vreti sa va axati pe cumparatori care sa nu apeleze la un crdit pentru achitarea apartamentului. Sincer in situatia actuala nu cred ca ai putea sa dai de niste persoane sa dispuna de tot banetul si sa il investeasca intr-un apartament...Sincer cred ca singura posibilitate de a da de un cmparator ca asta ar fi daca ai da apartamentul foarte ieftin si sa il cumpere ca investitie sau sa fie unii care vor o schimbare de apartament.
ANACO, gradinarul de serviciu...ce sansa de supravietuire au niste muscate care sunt puse in garaj si au parte de foarte putina lumina? Eu una le-as fi lasat afara ca ma incurca in garaj ca sunt multe, dar m-am trezit ca ai mei s-au organizat mai repede decit am mai avut eu ceva de spus.
TECKY ai zis ca Ralu a ramas cu haine cam mici. Au reduceri la Gap de 30%. Nu zic ca sunt foarte ieftina, caci cu reducerea asta ajung la preturi rezon, dar poti sa arunci un ochi.
DIA bafta la sofat. Eu iti recomand sa iei pe altcineva in masina cu tine cind mai iesi sa faci "exercitii" decit pe sot. Eu spun din proprie experienta, dar cum ar veni eu eram in locul sotului tau...de fiecare data cind incercam sa il invat ceva pe sotul meu cum e cu "masinile astea" iesea nene un scandal de nu puteai sa stai linga noi, dar in cazul in care mergeam si ii ajutam pe alti prieteni eram mult mai calma si nu iesea niciodata scandal.
MASA DE CRACIUN...pai discutati fetelor ca eu stau pe tusa si adun idei. La noi inca nu se stie inca unde facem Craciunul, ca e aici sau la mama, care mama de sarbatori e pe la Viiena sau prin Ungaria pe undeva si de ... nu e ea sa se preocupe...