Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu mai iau cate o pastila de centrum materna...nu chiar zilnic,m dar destul de des...stiu ca sunt recomandate sa la luam pana la 3 luni dupa nastere

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dankutzaaaaa!!!!!!!! Nu vii sa ne spui ce ati facut????

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa citesc cap.trecut si am vazut cate griji isi face dankutza.Eu,dupa cum i-am mai zis,am patit la fel ca ea,dar am incercat sa raman calma.Bebe avea aceleasi masuratori ca si bebelina ta si a cantarit 2350 la nastere(38 sapt).Din cauza lungimii femurului si a rinichilor usor dilatati(se zice ca e normal la baietei) doct.de la ecograf mi-a dat de inteles ca e posibil sa aiba down.Nu am indraznit sa-i zic sotului ca sa nu se consume si el,dar am incercat sa fiu tare ptr.ca stiam ca bebe e sanatos.Nu a stat niciun minut la incubator,a supt din prima,doar ca era micut.Te rog sa te linisteti.Bebelina ta e bine si fi sigura ca nu sufera la tine in burtica.E grea asteptarea dar trebuie sa fi tare.Curaj mamaico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

sa va distrati cu pozele voastre

http://www.imagechef.com/ sau

http://www.frametoy.com/photo-frames13.htm

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele!

M-am intors cum am plecat. 2 in 1. Sexy Doc nu era la spital. AM asteptat 10 minute dupa care l-am sunat. Mi-a raspuns imediat, desi ii oracaia copilul langa el. I-am spus ca am venit sa ii arat ecografiile, ca desi sunt facute la 2 saptamani jumate distanta, totusi zici ca sunt facute in aceeasi zi.
Pe un plan foarte finut, mi-a dat de inteles ca el chiar daca ar fi in spital, tot nu ar scoate copilul afara. Mi-a spus, chiar daca e micuta, si nu mai creste asta nu este un motiv sa o scoatem afara. A insistat sa ma duc sa ma vada si Turculet (ecografista), maine dimineata. Poate o fi mai auzit ceva despre Herghe si are mai multa incredere in ea. Nu stiu! Stiti cum e, corb la corb nu isi scoate ochii. Poate ca nu vrea sa il vorbeasca pe ala de rau de fata cu mine. Zic si eu... Cred ca nu prea i-a placut si nici nu a fost de accord cu suspiciunea de piticism a dobitocului.
L-am intrebat de ce crede el ca e mai bine sa o tinem inauntru si raspunsul lui a fost ca acolo se maturizeaza (?!?!) Adica, zic eu. Adica, cand o sa nasc, chiar daca va fi o "mana de om", nu va avea nevoie de incubator, iar organele ii vor fi mature. Va putea fi pusa la san imediat si in cateva zile sa ne dea acasa. Acum as avea mari sanse sa stau vreo saptamana prin spital.
El a spus ca daca vede ca bebelusa sufera, ar scoate-o imediat, dar cum nu sufera, mai bine o mai tinem la caldurica.
Am vorbit cu "medicinele" din familia mea, care la randul lor au sunat alte "medicine" luminate din salvare. Concluzia generala este sa tinem pe bebe inauntru. Deci Doc nu e nebun cand zice asta. Mi-a explicat sora-mea ca la prosti. Ceea ce am inteles eu este ca schimbul/transferul de oxigen, sange si alte alea sunt mult mai bune pt ea, decat daca as scoate-o afara. Pt fiecare bebe, este un soc, scoaterea din mediul uterin, afara. Acolo depinde doar de ea. Pe cand inauntru este totul la "botul calului". Nu creste, dar nici nu sufera si plamaneii si alte organe se dezvolta, sau macar vor fi 100% functioanale, chair micute fiind.
ACum, m-am mai linistit. E normal, cand bati la cap atatia medici, sa-ti spuna ce e bine pt bebe al tau. Bebe misca de nu se poate. Are momente, ca acum, cand imi rupe burta. De cateva zile, am inceput sa experimentez, intaritul burtii. Mi se face pietroi. Dunga neagra si sfarcurile se innegresc pe zi ce trece. Eu, cred ca oricum se apropie momentul. Dar, nu a cazut burta. Absolut deloc!
Ah! Era sa uit! AM citit pe net de mi-a crapat capul. Din una in alta, mi-a pus un diagnostic pe care cred ca si SExy Doc o sa mi-l confirme, dar la care boul de Herghe nu s-a gandit (deh, el vedea piticii lui dupa creier, pe care ii are, dansau pe monitor) Copilul meu este dismatur. Nu prematur ci dismatur. Adica, este un copil nascut la termen, dar cu greutate mica la nastere. Prematurul se naste ininte de termen. Ma gandesc eu asa ca, daca supravietuieste un copil nascut inainte de termen, de ce nu ar supravietui si unul nascut la termen dar mai micut?
O dau din una in alta. M-au sunat colegele de la scoala si asa am aflat ca 2 dintre ele au fost nascute la termen, dar una cu 1,5kg si alta cu 2,3kg. Sunt ditamai femeile, profe si nici nu zici ca ar fi fost asa micute la nastere. Deci, amandoua au fost dismature. E drept, sunt slabute. Nu e rau sa fiu slab, ca uite cat trag eu cu grasimea mea.
Oricum, faptul ca nu creste este in totalitate vina mea. Nevoita, dar e a mea. Nu am ce sa fac. Eu nu vreau sa ii fac rau, dar scarba asta de organism....

Vroiam sa va intreb: cand v-a cazut burta?
Sexy Doc, zice ca incepand cu saptamana 36, cade cate putin. Eu nu vad nici o "cadere".

PS: Nu mai sunt pe sedative.

38+ moi si Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Salutare!
La Multi Ani! cu intarziere sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri!
La Multe Lunite Alexa Annabelle! Lumi, iti urez si tie de astazi LA MULTI ANI!!! alaturi de tot binele din lume, caci maine nu se stie daca mai apuc sa intru pe forum...
La Multe Lunite Dragos Andrei!
Va citesc zilnic, de obicei cu falcosu' in brate si nu pot sa va si scriu, insa sunt alaturi de voi.
Dankutza, hai cu vestile!
De Cosmynik, Shtephy, nu se mai stie nimic?
Doris, NASTERE USOARA!

va pupacesc pe toate

Noi maine mergem la control, sa ne cantarim si sa ne masuram, sa ne verifice dna dr buricul...in general suntem cumintei, burtica ne supara seara ca pe majoritatea bebeilor, ne tratam cu sab si prosopel cald pus pe burtica si multa plimbare la mami si tati in brate. noaptea dormim, ne sculam doar o data sa ne schimbam si sa papam. pentru moment are mami lapte, sa speram ca ne tine asa.
Am sa va mai pun cateva pozici maine.
V-am trimis pana una alta 2 mailuri pe contul gmail.

Sa ne "revedem" cu bine!

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Dankutz - vazut poze cu burtica si cu sot si cu nepotel frumos foc si cu tort. Zbuciumix si-a desenat mustati pe tort cumva?!?
Astept maine vesti (poate ma repet ) pentru tine si pentru mica amazoana.

Zbuciumix s-a "jucat" cu propriul tortulet. Doar o data i se ia motul. Se uita ca in oglinda. Se vedea pe el si i se parea interesant. Drept urmare "si-a scos" ochii si a manjit fetisoara cu frisca. STia ca noi, oricum o sa ii mancam tortuletul, oricat de messy ar fi fost. Nu exista tort in familie pe care dumenalui s anu-l macelareasca.

38+ moi si Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dankutza - ce ma bucur ca te-ai linistit. O sa fie bine!!! Sa te inarmezi cu rabdare pt eco main, s-ar putea sa ai de asteptat...eu mi-am pierdut ceva vreme pe la usa asteptandu-mi randul

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankutz, ma bucur ca esti bine si gagalicea sta la mami la caldurica inca.
Mie mi-a cazut burtica cu vreo 2-3 zile inainte sa fac 38 de sapt. De fapt si dopul cred ca l-am pierdut cam tot atunci.
Eu, dupa toate simptomele, nu apucam 39 de sapt, asa incat cezariana a fost la mom cel mai bun.
Cand o sa se lase burtica iti vei da seama. Respiri mult mai usor si chiar e mai jos bine, in functie de distanta dintre sani si burtica.
Deci, momentan, bagam zapacitele la naftalina!

Gagicutze, multam pt raspunsurile despre vitamine. O sa bag si eu caci e naspa.

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Simina multzam fain de site-uri!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput