Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)
Raspunsuri - Pagina 13
miany75 spune:
buna,mamici si burtici
....intru si eu fuga-fuga ,dupa ce mi-am trimis "brotacelul" la plimbare cu buni...
Nu puteam rata momentul sa-mi felicit "norica":

La cat mai multe lunitze ,Alexa Annabelle Denise! sa fii sanatoasa,voioasa si mancacioasa!!

La multi ani ,Dragos ! Sa cresti mare si voinic!!

monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Buna fetele! M-am intors cum am plecat. 2 in 1. Sexy Doc nu era la spital. AM asteptat 10 minute dupa care l-am sunat. Mi-a raspuns imediat, desi ii oracaia copilul langa el. I-am spus ca am venit sa ii arat ecografiile, ca desi sunt facute la 2 saptamani jumate distanta, totusi zici ca sunt facute in aceeasi zi. Pe un plan foarte finut, mi-a dat de inteles ca el chiar daca ar fi in spital, tot nu ar scoate copilul afara. Mi-a spus, chiar daca e micuta, si nu mai creste asta nu este un motiv sa o scoatem afara. A insistat sa ma duc sa ma vada si Turculet (ecografista), maine dimineata. Poate o fi mai auzit ceva despre Herghe si are mai multa incredere in ea. Nu stiu! Stiti cum e, corb la corb nu isi scoate ochii. Poate ca nu vrea sa il vorbeasca pe ala de rau de fata cu mine. Zic si eu... Cred ca nu prea i-a placut si nici nu a fost de accord cu suspiciunea de piticism a dobitocului. L-am intrebat de ce crede el ca e mai bine sa o tinem inauntru si raspunsul lui a fost ca acolo se maturizeaza (?!?!) Adica, zic eu. Adica, cand o sa nasc, chiar daca va fi o "mana de om", nu va avea nevoie de incubator, iar organele ii vor fi mature. Va putea fi pusa la san imediat si in cateva zile sa ne dea acasa. Acum as avea mari sanse sa stau vreo saptamana prin spital. El a spus ca daca vede ca bebelusa sufera, ar scoate-o imediat, dar cum nu sufera, mai bine o mai tinem la caldurica. Am vorbit cu "medicinele" din familia mea, care la randul lor au sunat alte "medicine" luminate din salvare. Concluzia generala este sa tinem pe bebe inauntru. Deci Doc nu e nebun cand zice asta. Mi-a explicat sora-mea ca la prosti. Ceea ce am inteles eu este ca schimbul/transferul de oxigen, sange si alte alea sunt mult mai bune pt ea, decat daca as scoate-o afara. Pt fiecare bebe, este un soc, scoaterea din mediul uterin, afara. Acolo depinde doar de ea. Pe cand inauntru este totul la "botul calului". Nu creste, dar nici nu sufera si plamaneii si alte organe se dezvolta, sau macar vor fi 100% functioanale, chair micute fiind. ACum, m-am mai linistit. E normal, cand bati la cap atatia medici, sa-ti spuna ce e bine pt bebe al tau. Bebe misca de nu se poate. Are momente, ca acum, cand imi rupe burta. De cateva zile, am inceput sa experimentez, intaritul burtii. Mi se face pietroi. Dunga neagra si sfarcurile se innegresc pe zi ce trece. Eu, cred ca oricum se apropie momentul. Dar, nu a cazut burta. Absolut deloc! Ah! Era sa uit! AM citit pe net de mi-a crapat capul. Din una in alta, mi-a pus un diagnostic pe care cred ca si SExy Doc o sa mi-l confirme, dar la care boul de Herghe nu s-a gandit (deh, el vedea piticii lui dupa creier, pe care ii are, dansau pe monitor) Copilul meu este dismatur. Nu prematur ci dismatur. Adica, este un copil nascut la termen, dar cu greutate mica la nastere. Prematurul se naste ininte de termen. Ma gandesc eu asa ca, daca supravietuieste un copil nascut inainte de termen, de ce nu ar supravietui si unul nascut la termen dar mai micut? O dau din una in alta. M-au sunat colegele de la scoala si asa am aflat ca 2 dintre ele au fost nascute la termen, dar una cu 1,5kg si alta cu 2,3kg. Sunt ditamai femeile, profe si nici nu zici ca ar fi fost asa micute la nastere. Deci, amandoua au fost dismature. E drept, sunt slabute. Nu e rau sa fiu slab, ca uite cat trag eu cu grasimea mea. Oricum, faptul ca nu creste este in totalitate vina mea. Nevoita, dar e a mea. Nu am ce sa fac. Eu nu vreau sa ii fac rau, dar scarba asta de organism.... Vroiam sa va intreb: cand v-a cazut burta? Sexy Doc, zice ca incepand cu saptamana 36, cade cate putin. Eu nu vad nici o "cadere". PS: Nu mai sunt pe sedative. 38+ moi si Cezara MariaAMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele Poze la 38 de saptamani |
dankutza, ma bucur tare mult ca au reusit dr sa te lamureasca si ca ai inteles ca e mai bine sa mai stea bebe in burtica la mami si tu esti mult mai linistita, fapt care il ajuta tare mult si pe bebe. Dr meu a insistat toata sarcina pe ideea de liniste, sa fiu bine dispusa, sa gandesc optimist si el de felul lui nu insista prea mult pe nimic, iti spune odata si gata.
intrebai cand ne-a cazut burta - mie de la 38 sapt a inceput sa mi se lase burta si am facut 40 si tot nu mai nasc
.l-am sunat pe dr. si mi-a zis ca maine la 10 sa vin la spital, dar fara bagaj

si sa fiu vesela si bine dispusa
.viitoare
de
Maria
40+
lylyana.ion spune:
Monica, bafta maine la dr. Totusi sa ai bagajul cu tine, o sa te simti mai bine, zic eu...stiu ce inseamna asteptarea, sa depasesti termenul si sa nu se intample nimic...rabdare, o sa vina si bebelina ta
Lili fericita
de
Alexandru(18.11.2009)
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui dankutza Buna fetele! Vroiam sa va intreb: cand v-a cazut burta? Sexy Doc, zice ca incepand cu saptamana 36, cade cate putin. Eu nu vad nici o "cadere". |
Mie burtica nu mi s-a lasat absolut deloc!Pup!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
miany75 spune:

HAI DORIS !! NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

Dankutza ma bucur ca te-ai linistit ;ai incredere in DD (vb camy-ei);totul se va termina cu bine pt tine si mica ta amazoana

Monis cata dreptate ai
;macar noi,femeile avem sansa sa intelegem pe deplin ce e in sufeltul unei mame ..pe cand feciorii nostri nu stiu ,zau daca vor realiza vreodata...
rgagapie Multa sanatate Mayei!! (altceva nu pot sa zic)..
lavi buna cafeaua ,ca in vremurile bune..
mamica si rareshu!!
miany75 spune:
ma duc sa mai adun de prin casa ,ca zici ca au trecut turcii..
apropo ,mamici voi cum reusiti sa va impartiti timpul? mai apucati sa faceti cate ceva? eu ,zici ca is batuta in cap...nu apuc sa fac mare lucru si sunt aici sarbatorile...

laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui miany75 lavi buna cafeaua ,ca in vremurile bune.. mamica si rareshu!!miany fericita mami de DAVID ANDREI |
miany
esti o dulce ca intotdeauna! Pupa-l si pe Davidutz de la noi!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
dankutza spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Dankutza - ce ma bucur ca te-ai linistit. O sa fie bine!!! Sa te inarmezi cu rabdare pt eco main, s-ar putea sa ai de asteptat...eu mi-am pierdut ceva vreme pe la usa asteptandu-mi randul ![]() ![]() ![]() |
Si tu ai facut cu Turculet? Pe mine m-a programat de dimineta tare. Ori la 8, ori la 8:30, numai stiu cand
Tu ai platit? Mie mi-a spus sa vin cu adeverinat de salariu si trimitere de la medicul de familie si nu platesc nimic. Dar nu pot sa nu mai simt fata de doctorita. Dra nu stiu cu cat trebuie sa ma simt
Ceva pareri?
38+ moi si
Cezara MariaAMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele
Poze la 38 de saptamani
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Si tu ai facut cu Turculet? Pe mine m-a programat de dimineta tare. Ori la 8, ori la 8:30, numai stiu cand Tu ai platit? Mie mi-a spus sa vin cu adeverinat de salariu si trimitere de la medicul de familie si nu platesc nimic. Dar nu pot sa nu mai simt fata de doctorita. Dra nu stiu cu cat trebuie sa ma simt Ceva pareri? 38+ moi si Cezara MariaAMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele Poze la 38 de saptamani |
ma bucur ca te-ai mai linistit

Lauradi o cunoaste pe Lorena Turculet. nu numai ca a nascut cu ea, parca imi amintesc ca o stia mai bine, nu doar ca pacienta... nu stiu daca te ajuta informatia asta. in plus lauradi e cu 2 copii acasa si dupa cezariana, nu stiu daca ne citeste...
bani? 50 de lei?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui dankutza Si tu ai facut cu Turculet? Pe mine m-a programat de dimineta tare. Ori la 8, ori la 8:30, numai stiu cand Tu ai platit? Mie mi-a spus sa vin cu adeverinat de salariu si trimitere de la medicul de familie si nu platesc nimic. Dar nu pot sa nu mai simt fata de doctorita. Dra nu stiu cu cat trebuie sa ma simt Ceva pareri? |
si eu am fost tot cu adeverinta si trimitere la doc, si el iti da o fisa cu care mergi la eco. nu am platit nimic si nici ei nu i-am dat ceva. pastreaza-ti banii pt lucruri mai importante, parerea mea...plus ca in camaruta aia e cam aglomerat...succes!
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)