Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

fetele, tare as vrea sa pot dormi si eu...dar ziua nu mi se inchid ochii...daca reusesc sa dorm 4 ore din 24...e bine...dar m-am obisnuit! Poate de aia am reusit sa fiu mai slaba decat am fost inainte sa raman insarcinata!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Annabelle de mami Lumi!
Dragos de mami Alinus!

HAI DORIS!
HAI MONICA!

Astept cu sufletul la gura si vesti despre Dankutza!!

Bei...fiimea asta s-a obisnuit si doarme doar pe burtile noastre, a mea si lu tasu!! Nu adoarme altfel, si nu doarme in continuare altfel! Cum o punem pe burta noastra, cum se aseaza ca o pisica, si toarce, si adoarme! Daca vreau pe urma sa o mut in pat , deja incepe foiala, si dupa cateva minute e deja treaza! Asta noapte, a dormit la mine pe burta, spre dimineata pe la 5 a luat-o al meu, tot pe burta si a dormit! Faza e ca stau cu grija, caci de oboseala, adorm cu ea pe burta mea...Nu mai rezist altfel! Ma inconjor de perne de o parte si de alta a corpului, cu ea pe burta mea, si dormim amandoua..Cateodata stau si ma gandesc cu frica, daca eu adorm si ea Doamne fereste se sufoca, si nu o aud???
Ca sa vedeti si voi ce stresuri mai am...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Laura, noi am descoperit azinoapte o pozitie noua!
In patul mare, normal..., eu stau intr-o parte si ea la fel lipita cu spatele ei de pieptul meu. Eu cu o mana sub perna mea, iar cu cealalta o mangai pe burtica pana isi fac mendrele colicii. De regula, imediat cum mananca o apuca durerea de burtica. Daca o masez usor cu mana calda cam 15 minute, ii trec durerile si adoarme.
Apoi o dau la o parte, dar tot la mine in pat. Macar asa nu mai stam cu orele si ne schimbam in toate pozitiile pana adormim.
Sper sa tina figura mai multe nopti!

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Dankutza e acasa, va intra in curand pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sunt cu okii pe forum sa vad ce-a facut!!!

Lanoi a fost alarma falsa....

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

fetele, tare as vrea sa pot dormi si eu...dar ziua nu mi se inchid ochii...daca reusesc sa dorm 4 ore din 24...e bine...dar m-am obisnuit! Poate de aia am reusit sa fiu mai slaba decat am fost inainte sa raman insarcinata!

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

eu sunt tare invidioasa cand va aud ca sunteti mai slabe ca inainte...cum naiba???
numai eu raman grasa graselor????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Dankutza e acasa, va intra in curand pe forum.

sper ca ea sa fie macar ceva mai linistita...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

eu sunt tare invidioasa cand va aud ca sunteti mai slabe ca inainte...cum naiba???
numai eu raman grasa graselor????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Stai linistita a\ca o sa slabesti...numai sa creasca micutul Flavius si sa incepi sa alergi dupa el peste tot prin casa!

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Fetelor care alaptati, luati vitamine?
Stiu ca s-a mai discutat, dar sincer, nu mai tin minte!

Eu am avut niste ameteli tare urate azinoapte, ma gandesc serios la un centrum materna, chiar daca sunt elefantel, puiul e cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

dienutze - eu iau de cand am nascut Centrum Materna -1/zi si ma simt super. chiar este indicat sa ne vitaminizam dupa nastere. Poti lua cu incredere mai ales ca ai avut ameteli

Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Fetelor care alaptati, luati vitamine?Stiu ca s-a mai discutat, dar sincer, nu mai tin minte!Eu am avut niste ameteli tare urate azinoapte, ma gandesc serios la un centrum materna, chiar daca sunt elefantel, puiul e cel mai important.Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)
Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas

Mergi la inceput