Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 20
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Si una pt toata lumea: ati gasit saniuta cu spatar pe care sa poata sta bebe fara sa-l adun din zapada la fiecare 5 metri? |
Nu am cautat, si asta fiindca nu stiu daca o sa gasim zapada...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Nah, la politica mi-e teama ca nu vedem padurea de copaci. Adica nu vedem faptele de limbaj. Si fiind filolog ar trebui sa am o atitudine taman pe dos
Si uite-asa am ajuns eu aproape de 3 stelutze tot postand la topicurile politice.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
unde sunteti mai feteleeeeeee???????? acuma am vazut ca nu ati mai scris nimic
; v-au suparat astia cu nebunia de la tv????? dati-le incolo de alegeri; ce a fost a fost, gata, e clara situatia, nu mai conteaza acuma ....; eu m-am relaxat.... cu Dumnezeu inainte!!!
pai hai, ca avem treburi importante de vorbit.... pemparasi, supica, legume nemancate.... astea conteaza acuma.. concentrati-va pe ele, pe mutzuneii vostri, ca toate trec, dar ce aveti voi in casa e cel mai important pe lume

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
anca_nicolae spune:
3 chestii iute iute:
1. Ati observat cum mutzunelului vorbitor si iubitor a demonstrat inca 1 data ce bine face forumul la om? Ca dc Dyana nu statea pitita la calcu, mai avea ea parte de momentul unic si de neuitat?
2. Legat de intrebarea cu sania si culesul la tot 5 metrii, tre sa va zic faza absolut reala: acu vreo 2-3 ani, eram de craciun la CLung, intr-o vizita la prieteni, si plecam spre casa pe la 10 noaptea, v+t pe sania din dotarea lui mamaie [deci din aia mare, veche, de fier]. Si cum zapada era cand suficienta, camd spulberata, sania aluneca destul de greu. Atunci, zari [functie - tata
] se ofera sa ma ajute, ca evident doar eu trageam pana atunci. Avansam binisor, palma langa palma, pe funia roasa dar destul de taioasa. Deodata pare ca zapada devine abundenta, si sania aluneca din ce in ce mai usor, asa ca ne apucam sa si bagam viteza, ca sa amuzam copiii. Ii intreb dc le place viteza, nu raspunde nima, intorc capul: sania goala, v+t erau in zapada cam la 5 m in spate, cazuti cumva cu picioarele in sus, in V, si incercau sa strige: mama, mama, nu ne lasati aici...
. Si ce bine aluncase sania de la un moment dat...
3. Florinela tocmai mi-a scris ca e binisor Victoras, reactioneaza bine la ulei andiaroro
, medicul a zis ca a trecut peste un hop mare, brrr, si ii viziteaza saptamanal, inca nu au voie pe afara, ne roaga la ganduri bune catre ei.
Noapte buna.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
simina_kin spune:
Buna seara mamici
Intreb repede: cum pun filmulet pe picassa????? nu stiu decat de poze
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ilinca_M. spune:
Wow, Dyana, ce emotionant! Bravo lui mutzu, si lui Robert-Adrian (caruia era sa-i piarda mamica-sa fratiorii ptin nametzi
) si tuturor celorlalti ghiocei care zic deja mama.
Ce bine ca Platinatu' e mai bine, tot la el si la Florinela mi-a stat gandul in ultimul timp!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Pisigri, azi e 7 dec, nu uita de poza :). Si dc vrei, poti sa postezi si povestea cu mosu' pe blogul tau, ce e de sezon, e la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145843&whichpage=11 Pe Novus o astept diseara sa rada, atunci iese ea din sut, restul au program de voie :). |

Parca te si vad
mai ales la faza cu ajutorul mosului Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Am iar poveste de-aia de-a mea si de-a Ilincai....a diseara ca acu scriu cu o mina si mi-e lene. De unde e cilindrul ala si cum il cheama? Intrebari tehnice pt excursie: 1. Va luati carucioarele? 2, Va luati sanii? Si una pt toata lumea: ati gasit saniuta cu spatar pe care sa poata sta bebe fara sa-l adun din zapada la fiecare 5 metri? |
Stiu toate raspunsurile
- de la Chicco
- da
- nu
Dupa cum m-am uitat pe prognoza nu cred ca vom avea nevoie de saniute
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui denisamada Puseram si noi poze noi pe picasa: Adela Roshu... e asha de... impacare... mladitza va priserati ca-i portocalie. ![]() |

ce ochi frumosi !!!

Mami lui
saby spune:
Intru sa va multumesc tuturor pt gandurile voastre bune
, au contat enorm pt. mine.
Anca, multumesc
!!
Adi maine dimineata intra in operatie azi i-au facut analizele pregatitoare, sper sa nu-l amane ca mi-a spus in seara asta ca e putin racit. Imi este extrem de dor de el pt ca azi nici macar nu am reusit sa ajung la spital, pt ca nu am avut cu cine o lasa pe Maiuta, deoarece soacra-mea s-a imbolnavit de o pneumonie si nu poate veni la noi iar sora mea in dimineata asta a racit asa ca zic pas la statul cu bubulina, asa ca v-a trebui sa ma descurc cum pot si cu mancare pt spital si cu drumuri si cu bebelina mea. Maine o sa facem cu randul eu si fratele lui Adi, si sper sa fiu langa el cand se trezeste din anestezie.
Si cum nu erau de ajuns toate astea, Maia iar face kk moale de o saptamana si mai e si agitata de la un dintisor, dar kk nu e sigur de la dinte asa ca astept analizele si o sa vad ce e, sper ca nimic prea grav
.
E tare greu si rau singura in casa dar trecem noi si peste asta.
Va pup pe toate
si urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI lui Cristian, colegul nostru de zi aniversara si bineinteles si frumoasei mele fetite pe care o iubesc enorm 

Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia