Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
Puseram si noi poze noi pe picasa:
Adela
Roshu... e asha de... impacare... mladitza va priserati ca-i portocalie. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Intrebari tehnice pt excursie: 1. Va luati carucioarele? 2, Va luati sanii? Si una pt toata lumea: ati gasit saniuta cu spatar pe care sa poata sta bebe fara sa-l adun din zapada la fiecare 5 metri? |
La noi caruciorul sta fix si nerotitor in portbagaj (adik il scoatem cand il folosim, dar pozitia lui de repaus e in portbagaj). La sanie... nu ne-am gandit....
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
Pisik06 spune:
Pisigri, cilindrul e de la Chicco. La expo a fost oferta cu 25 ron. Si in car4 am vazut aceeasi oferta
Uite aici sanie. Pare ok
http : // www . strollers . ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Rosu_codeALP-996802.aspx#mai_multe
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Puseram si noi poze noi pe picasa: Adela Roshu... e asha de... impacare... mladitza va priserati ca-i portocalie. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]() |
admirat craciunita foc de dulcica

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
pisigri spune:
Si la noi carutul zace in portbagaj, dar cind plecam la drum il mai lasam pe acasa
ca si-asa recordul maxim de stat in el e de 30 minute cu 15000 de jucarii.
Sania e faina, multam, da nu mai apuc sa o comand sa o primesc pina joi dimineata, ca noi plecam de joi, facem drumul din 2 bucati ca e prea lung,,,
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
Ce dulce e Craciunita-Adelita
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Halou, tufete. Alina, ce scumpa poate fi Nati...da' o sa rezisti sa nu-i tai motzu' pana la 1 an?!mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
pai de ce sa nu rezist...dincontra eu vreau sa-i las parul lung

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
un vot va rugam
anamariame spune:
Fetelor, ziceti ca are succes asa mare cilindrul de la Chicco? Parca l-as lua si eu!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
ce credeti??? il filmam eu pe mutzu meu cum se enervase pe cilindrul ala si-l zmotocea de-l lua naiba... cand face mutzu meu un salt inainte direct in cap

; era pe jos, cu perne in stanga, dreapta si spate.... dar evident ca le-a fentat si a trosnit un caput de parchet si linguroiul lui de joaca

; n-a plans mult, vreo 20-30 de secunde... da' le-a urlaaaaaaat pe alea
; deci.... am filmat fara sa vreau prima lovitura

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
am crezut ca lesina cristi in seara asta de dragul lu' mutzu... de mine nu mai zic...; il plimba cristi in brate si se jucau, eu eram pitita pe scaun la calculator; si dintr-odata ma vede mutzu mic incepe sa rada cu toata gurita, intinde manutele la mine si scoate un MAMA de ne-a lasat blocati

; a mai zis el si inainte, dar asa delicat si frumos (si cu directie clara clara) ca in seara asta niciodata

; l-am pupat pana am lesinat.... momentul asta nu o sa-l uit niciodata 

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume