Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

LA MULTI ANI! CRISTIAN bebe de MONNVAS MAIA ANDREEA
LA MULTI ANI CUREA!

Am pus si eu pozele de Mosu
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/56Decembrie#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

avem si noi veioza d-aia. e buna la gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Georgyuly, fain parc, dar mai faina gogoshica! Ce ochi interesanti are, parca-i o micutza chinezoaica...is ochi din aceia care rad tot timpul!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pana la urma cine-o iesit? Baselu? Ma credeti ca nu m-am uitat nicio secunda la tv? Ambele variante-s nasoale, da' macar cu agariciu' celalalt era noutate, mai puteam spera. Pentru mine Base e reprezentativ pentru ce-o ajuns natia noastra: un tupeist, mitocan, grobian, fara scrupule...nici nu ma-ntere sa stiu ce-a facut bine, va zic drept, numa cand ii vad atitudinea imi vine sa borasc. Dar sa nu intinam frumosul si purul nostru club cu rahaturile politicii

7luni

De aia te iubesc eu pe tine. Nici eu nu puteam sa exprim mai bine ideea asta

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisik, ce-mi place ca o imbraci cu mult mov pe Ana, e culoarea mea prefe! Si-i sta asa de bine! Pantofiorii aia mov is mortali, de unde-i aveti? Ce de cadouri ati primit! Si voi vad ca aveti cilindru de-ala...
Anca_Nicolae, esti grozava cu povestile tale, tii minte filmele cu Piedone, era unul "Toate mi se-ntampla numai mie". Si-mi place cum atragi tu "moshii", parca ai un magnet pentru ei! Vreau sa-ti zic ca eu sunt de acord cu decizia ta legata de daddy, e o idee buna, macar

7luni

Mergi la inceput

Citat:

Pisik, ce-mi place ca o imbraci cu mult mov pe Ana, e culoarea mea prefe! Si-i sta asa de bine! Pantofiorii aia mov is mortali, de unde-i aveti? Ce de cadouri ati primit! Si voi vad ca aveti cilindru de-ala...
7luni

Daaaa, are multe haine mov. Nu degeaba i-a zis ANCA bebelusa lila
Ghetutele sunt Ortopedia, stiu ca s-a mai vorbit pe aici de firma asta. Noi le-am luat de la Babyexpo, dar Aris parca zicea ca au si magazin. Nu stiu in alte orase pe unde s-ar gasi.
Dar de frumu ce sunt, ieri le-a tras o dunga de carioca roz pe ele, la vara-sa, ca avea ea o trusa de tatuaje cu o carioca imensa si nu stiu cum a reusit intr-o fractiune de secunda sa apuce carioca (era si groasa rau, chiar nu stiu cum a reusit) si harst o dunga pe ciubota

Iar cu cilindrul s-a jucat la Davidutzu lui Oli si a trebuit sa se sesizeze Mosu, nu?

BIANCA, e super buna veioza aia si la gust, dar si ca functionalitate. Ana doarme numai cu ea aprinsa, e ca o lumina de veghe. Dar s-au scumpit rau. Noi am dat 35 de lei pe ea si acum am mers sa ii luam si finutei si am dat 65. In mai putin de 1 an. Oricum am observat ca s-au cam magarit si astia de la Ikea, nu mai sunt chiar asa convenabili

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Salutare. Am ceva timp si hai sa va povestesc patania cu maseaua buclucasa. Dupa ce sambata si duminica am zis ca innebunesc de durere, azi dimineata ma pre\zint la dintzar. Ma bate, ma hatzana, ma una alta...nici o durere. FAc 3 filme la masea. Nimic. A vrut omu sa foreze iar sa scoata plomba dar am zis eu stop. Lasati poate a fost doar o suparare de moment a maselei. Pana la urma am constatat ca maseaua de minte ar putea fi o cauza a durerii desi eu simt ca asta nou plombata ma omoara. In fine,...mi-a dat sa iau Augmentin in eventualitatea in care ar fi , pe undeva, pe film nu se vede, vreo usoara infectie.
Si uite asa pe nevrute sunt la un fel de regim. Ca mananc mai finut, NU MAI MANANC DULCIURI, ...ei, tot raul spre bine.

Lu Raresu moshu' (tare faza cu moshu lu Anca, cum i-o fi adunand ea) i-a adus o palma muzicala. O sa o vedeti in poze. Dar vreau sa va spun ca pana acum doar de o singura jucarie (pisica) a fost atat de atasat si asta ma bucura enorm. Doarme cu ea, o roade toata ziua, vorbe de mama-mama. Am vrut in somn sa i-o iau din mana si s-a trezit si a trecut-o in mana cealalta. Atunci, am zis, clar ca e atasat de ea si are frica sa nu i-o ia nimeni. A, si a mai primit si un papusoi. Miroase a vanilie dar sigur nu e de la miniblue. Oricum aseara a fost show cand i l-am pus langa el si ii dadeam drumul la muzicutza. Se apropia de papusoi apoi se uita asa ca...curca in lemne. Izbucneam cu toti sin ras si apoi ne punea noua privirea aia ceva de genul "care e treaba?"

V-ati dat seama ca acum doarme...cu palma alaturi.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Baaaai, eu nu ma mai uit la TV ca o iau razna. Acu PNL-ul s-a sucit ca daca aliatii contesta alegerile ei nu sunt obligati sa o faca, ca pana la urma Base nu e chiar asa rau si ca daca le ofera postul de premier ei accepta. In ce tara traim fratilooooor?

Gata, eu nu mai abordez subiectul asta ca simt ca imi creste tensiunea, desi nu le am cu politica deloc, nu am votat, dar ma ingretoseaza lipsa asta de coloana vertebrala, care vad ca e omniprezenta in politica romaneasca

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Citat:

Pana la urma cine-o iesit? Baselu? Ma credeti ca nu m-am uitat nicio secunda la tv? Ambele variante-s nasoale, da' macar cu agariciu' celalalt era noutate, mai puteam spera. Pentru mine Base e reprezentativ pentru ce-o ajuns natia noastra: un tupeist, mitocan, grobian, fara scrupule...nici nu ma-ntere sa stiu ce-a facut bine, va zic drept, numa cand ii vad atitudinea imi vine sa borasc. Dar sa nu intinam frumosul si purul nostru club cu rahaturile politicii

7luni

De aia te iubesc eu pe tine. Nici eu nu puteam sa exprim mai bine ideea asta

mie-mi spui; ce bine le zici tu ilincuto mama; eu n-am avut atat vana in mine sa ma "exprim artistic" da mi-au mers la suflet vorbele tale mestesugite

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Denisamada, pai 490 de grame de la 7 luni la 8 e super bine! Atat a luat si Sophiphi intre 6 si 7 si pediatra a zis ca e foarte bine.
[...]

Da, 490g e "in skema", n-am mai fost in skema decat in prima luna, de-atunci tot mai putin avem spor ponderal. Bine... Abia am ajuns si noi pe percentila 5...

Ma abtin cat pot sa comentez aici politica, dar... "agariciu" nu era nici o noutate, era tot "linistea" pesedista pe care din pacate asa de bine o stim...
Pentru cei ce sunt amatori de Divertis si au vazut emisiunea de-aseara, as sublinia momentul cand, in bezna absoluta, se canta "noi suntem romani" (in contextul in care se stia ca a castigat G.Oana). Brrr... asa sentiment nu am mai avut din 2000. Pentru cunoscatori.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am iar poveste de-aia de-a mea si de-a Ilincai....a diseara ca acu scriu cu o mina si mi-e lene.

De unde e cilindrul ala si cum il cheama?

Intrebari tehnice pt excursie:
1. Va luati carucioarele?
2, Va luati sanii?

Si una pt toata lumea: ati gasit saniuta cu spatar pe care sa poata sta bebe fara sa-l adun din zapada la fiecare 5 metri?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput