Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

CRISTIAN bebe de MONNVAS
MAIA ANDREEA bebe de SABY
LA MULTI ANI CUREA!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - multumesc mult

daca le fac separat, cand le amestec tot se amarasc?
macar sa stiu sa nu mai experimentez

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

da, oricat de dulce ar fi ananasul in combinatie cu branzica asta facuta de noi nu e bun. devine toata chestia amara. ca daca era verde ananasul era acru nu amar, bleah-am gustat si eu ca nu intelegeam atunci de ce se stramba Vladimir.

mai bine ii dai ananasul cu alte fructe.

mai stiu ca se mai amaraste cu un fruct combinati cu branzica dar am uitat cu ce fruct. dar imi aduc aminte si va zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - cum "functioneaza" cilindrul primit de mutzunel? ii place?

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele, intram si noi e fuga sa spunem La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi si tinem pumnii sotului lui Saby sa fie totul bine !

La noi in oras in sfarsit s-a terminat renovarea parcului( dupa un an ) si i-am facut si noi inaugurarea! Uitati rezultatul:
Giulia in parc

ghioceii...ce Mosi Nicolae darnici am vazut eu e aici!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Mai vroiam sa spun, legat de Mosi ca la noi vine unul special din tara si ne aduce Catelusul vorbitor in lb.romana !Sunt super bucuroasa ca tare imi placea, dar nu in italiana !

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI! CRISTIAN bebe de MONNVAS MAIA ANDREEA
LA MULTI ANI CUREA!

Am pus si eu pozele de Mosu
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/56Decembrie#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dyana - cum "functioneaza" cilindrul primit de mutzunel? ii place?

avem 7 luni

daaaaaaa!!!il capaceste si-l scarpina de cand i l-am dat; il tin pe langa el, se joaca cu altele, se intoarce la el sa-i mai dea 2-3 palme; si e foarte distrat cand ne jucam prin ferestrele alea transparente; ori ne jucam cucu-bau noi doi, ori ii dau diverse chestii pe partea cealalta si e atat de hot, ca vede in ce directie le pitesc si ridica cilibndrul fix in partea aia sa le caute; mie mis e pare super ok, la 25 de lei cu cat l-am luat... e funny rau!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare mamici

in primul rand urez La Multi Ani sarbatoritilor de azi precum si celor ce si-au sarbatorit ieri ziua de nume
as vrea sa si multumesc celor ce mi-au urat sanatate- sunt un pic mai bine dar inca nu am scapat de viroza
nu vreau sa cobesc- dar din fericire copii mei inca nu dau semne de raceala- desi atat parintii mei precum si alte rude se lupta cu boala- nu de la mine au primit-o
in rest suntem bine, dezamagiti de rezultatele alegerilor dar mai mult nu comentez pt ca fiecare are convingerile sale si alege dupa cum crede ca e mai bine

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou, tufete.
Alina, ce scumpa poate fi Nati...da' o sa rezisti sa nu-i tai motzu' pana la 1 an?!
Denisamada, pai 490 de grame de la 7 luni la 8 e super bine! Atat a luat si Sophiphi intre 6 si 7 si pediatra a zis ca e foarte bine.
Tin pumnii lasotzioru' lui Saby.
Pana la urma cine-o iesit? Baselu? Ma credeti ca nu m-am uitat nicio secunda la tv? Ambele variante-s nasoale, da' macar cu agariciu' celalalt era noutate, mai puteam spera. Pentru mine Base e reprezentativ pentru ce-o ajuns natia noastra: un tupeist, mitocan, grobian, fara scrupule...nici nu ma-ntere sa stiu ce-a facut bine, va zic drept, numa cand ii vad atitudinea imi vine sa borasc. Dar sa nu intinam frumosul si purul nostru club cu rahaturile politicii

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pisigri, azi e 7 dec, nu uita de poza :). Si dc vrei, poti sa postezi si povestea cu mosu' pe blogul tau, ce e de sezon, e la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145843&whichpage=11

Pe Novus o astept diseara sa rada, atunci iese ea din sut, restul au program de voie :).

[Saby opereaza puiul mare maine, azi au facut doar analize. Era optimista la telefon

Paltinis
stie careva numarul de telefon de la drumuri Sibiu? Vreau sa sun inainte, sa vad cum e drumul Sibiu-Paltinis...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput