Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 16
Raaluca spune:
Dam si noi o
!
LA MULTI ANI!
CRISTIAN bebe de MONNVAS
MAIA ANDREEA bebe de SABY

LA MULTI ANI si ptr mamica CUREA!

Mami de
LENA 30.03.2009
anamariame spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!mail anca: anca_nicolae2002@yahoo.comAm rascolit capitolul vechi
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
Saby
; o sa fie bine, o sa vezi
; pai e ditamai barbatul, nu-i asa??? il rapune pe el o taieturica???

; daca nu ne-a lesinat pe noi ditamai cezariana, cu toate alea sfartecate prin noi.... scapa el usor si din asta; da'.... o sa fie mai marait, ca barbatii nu reactioneaza prea bine la ideea de "doctor", mai ales cand e si "cutitu'" la mijloc
; trimite-i muuuuuuuulti pupici de la noi, si sa se faca repede bine ca sa o punem de o intalneala, sa traga si ei o bericioaica, asa ca intre tati cu copii mari de acuma

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame La multi ani sarbatoritilor de astazi! mail anca: anca_nicolae2002@yahoo.com Am rascolit capitolul vechi ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
multumesc mult

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Monnvas spune:
Multumim pt urari 
Si noi stam cu sufletul la gura pt rezultatul alegerilor. Io nu m-am sucit nicicum.
sunt f constanta. Cat despre furat... s-a furat de ambele parti, sa fim seriosi, mi se pare absolut hilar cum hotzul striga "hotzul".
Bianca, fiecare licurici a avut preferintele lui. Acum depinde ce licurici preferam.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
gianina- eu am servit azi la bebe ananas pt prima data si am facut in combinatie doar cu mar fara altceva nici macar apa -a iesit yammiii
acum la pranz am papat spanac cu ou-ff bun
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Si noi stam cu sufletul la gura pt rezultatul alegerilor. Io nu m-am sucit nicicum. Bianca, fiecare licurici a avut preferintele lui. Acum depinde ce licurici preferam. |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Multumim pt urari ![]() Si noi stam cu sufletul la gura pt rezultatul alegerilor. Io nu m-am sucit nicicum. Bianca, fiecare licurici a avut preferintele lui. Acum depinde ce licurici preferam. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
cu licuricii ai dreptate. dar preferintele noastre putin conteaza. a iesit cine trebuia sa iasa.
Gianina34 spune:
bianca - multumesc mult
daca le fac separat, cand le amestec tot se amarasc?
macar sa stiu sa nu mai experimentez![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni