Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
ayla - in primul rand ma prezint cu ploaia de pupicuri pt a ridica un picut moralul
in al doilea rand, sa stii ca eu niciodata nu am privit cu invidie la ceilalti bebelusi, la cum s-au dezvoltat si la cate stiu si pot sa faca. M-am bucurat de fiecare data cand am vazut pozele si filmuletele. Noi, cu problemele noastre (sper sa fie asta cauza si nu altceva de care mie mi-e tare frica si nici nu vreau sa pomenesc acum) suntem mult in urma insa niciodata nu am spus/gandit cu invidie vaaaai ce face bebelusul x . Eu, de fiecare data, am gandit ca bebele meu nu face "asta" si ca nu spune "asta" si ca astept si eu ziua in care va face si va spune. Uuuuf iar ma apuca plansul. Si mi-am promis ca voi fi tare de acum inainte.
Sa stii ca nu am scris toate astea cu vre-un repros ceva, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, eu tin fff mult la tine. Ideea era ca nu cred ca ai "starnit" invidii, cred doar ca ai simtit tu mai altfel unele raspunsuri ale mamicilor. Eu una nu reusesc intotdeauna sa gasesc cele mai potrivite cuvinte, cea mai fericita exprimare si-mi pare tare-tare rau cand se intelege altceva.
din tot sufletul meu
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
alina.n spune:
multumim,multumim fetele 
monica avem ciuf mai mare in fata si in spate
ca restul si l-a tot smuls
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
Bianca2503 spune:
Buna dimi pranz,
Acum am intrat in casa. Am dat o tura de vreo 2 ore pe afara.
In weekend a fost bine cu exceptia zilei ieri cand nu a putu sa doarme la pra/nz din cauza de fasole din fata (adica dintii aia mari) care da sa iasa- a crapat doar in stanga deocamdata.
Aseara i-am dat putin Nurofen ca sa nu il mai doara peste noapte si sa doarma si a fost ok.
ma duc inapoi sa recuperez acum ca am ramas aseara pe la pag 11.
denisamada spune:

Alma.
Vazut pozici frumoase cu Luana, Mutzu si Nati. 
Un gand bun pt Adi. 
Raportam si noi evaluare de la 8luni: 68cm, 6700g (spor ponderal 490g), DC=44.5cm, fara dintisori, dar stam bine la akizitii, so nu ne impacientam.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
Gianina34 spune:
am nevoie de un sfat: nu stiu unde am gresit - am facut ieri ananas+branza+cereale; le-am amestecat in blender si rezultatul a fost catastrofal - amaaaaar. Banuiesc ca de la ananas insa am decupat mijlocul, am curatat exteriorul ... Si resturile de ananas le-am gustat si erau fff bune (am nimerit un ananas copt - multumita sfaturilor privind cumpararea
)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Diana, eu nu as fi asa de categorica. Sau asa de convinsa de ce spui tu. Guvern cred ca o sa se voteze, pentru ca Basescu nu mai are nici un interes sa scoata pe nimeni vinovat de criza politica din tara; si nici opozitia nu mai are interes sa joace pe cartea asta. oameni in strada nu stiu daca o sa vedem, spiritul civic s-a atrofiat iar oamenii sint prea scirbiti. La capitolul interese politice multe si mari sint de acord cu tine, dar ma indoiesc ca or sa se mai "joace" pe fata, ca in ultima vreme; de-acu se imparte ciolanul si toti vor cite o bucatica. Eu nu aveam cum sa ma bucur de rezultatul alegerilor astora. Dar trebuie sa recunosc ca sint impresionata ca Basescu a reusit a cistige, avind in vedere cite forte s-au aliat impotriva lui. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Mai fetelor, voi chiar credeati ca o sa castige Geoana? Licuriciul cel mare a vreut ca BAse sa fie presedinte again. Tara asta e condusa de altcineva. Trebuie sa existe o piata de desfacere pentru toate gunoaiele din lumea asta.
Oricum nu dau mai multe detalii ca nu vreau sa intru in polemici, mai ales politice. Am ceva cunostinte despre cum e in politica la noi, dar nu as vrea sa spun mai mult. Toti oamenii cu drept de vot ar fi putut sa il voteze pe Geoana, ca tot Basescu iesea.
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui novus Intrebare pt fetele care iau Cerazette: cat a tinut prima vizita a mosului !!E prima luna in care iau dar cred ca si ultima ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu n-am luat in fiecare seara, iar dupa fericitul eveniment iau 2 pastile odata ca sa fiu sigura ca nu raman insarcinata, si vine mosul la fiecare 2 saptamani

Tare nashpa reactii adverse are Cerazette asta, ma gandeam sa-mi pun sterilet...Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Mai fetelor, voi chiar credeati ca o sa castige Geoana? Licuriciul cel mare a vreut ca BAse sa fie presedinte again. Tara asta e condusa de altcineva. Trebuie sa existe o piata de desfacere pentru toate gunoaiele din lumea asta. Oricum nu dau mai multe detalii ca nu vreau sa intru in polemici, mai ales politice. Am ceva cunostinte despre cum e in politica la noi, dar nu as vrea sa spun mai mult. Toti oamenii cu drept de vot ar fi putut sa il voteze pe Geoana, ca tot Basescu iesea. |
Bine K MAI TRAIM!

NO COMMENT
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 am nevoie de un sfat: nu stiu unde am gresit - am facut ieri ananas+branza+cereale; le-am amestecat in blender si rezultatul a fost catastrofal - amaaaaar. Banuiesc ca de la ananas insa am decupat mijlocul, am curatat exteriorul ... Si resturile de ananas le-am gustat si erau fff bune (am nimerit un ananas copt - multumita sfaturilor privind cumpararea )Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
nu ai gresit nicaieri. poti sa scobesti partea lemnoasa cat vrei. ananasul in combinatie cu branza =amaaaar. mi s-a intamplat de 2 ori si a 3 a oara am facut combinatii in reciepente separate.
eu i-am dat ananas cu pepene galben, cu banana...asa i-au placut.
deci ananasul nu merge cu branzica
la noi branzica=mar(para)=banana=love