Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisamada, Adelina are niste expresii smechere de nu va vad bine, cred ca o sa va joace pe degete. E super expresiva, ce-mi place zambetul ei din poza care urmeaza celei in care e incruntata, e un zambet gen:"pe bune?" si urmeaza altul gen:"neaaah, nuy ma duceti voi pe mine!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumim.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chiscuta, Maya

Saby, ne gandim la voi si ne rugam sa fie totul bine maine !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Pisik am admirat-o din nou pe Ana e atre frumoasa si face niste mutre

Si ne-am indragostit de cilindrul vostru
Unde ziceai ca e la pretul asta ? car4 parca ?

Poate vreo excursionista vesela se indura de noi si ni-l ia si noua contra cost bineinteles !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MAI FETELE ce se intampla??????

Pai eu dupa ce culc indienii intru pe net sa mai vad ce scrieti, ce spuneti....acum citesc de vreo 3-4 pagini de unde am ramas, si vad ca se lasa cu neantelegeri si suparari si cerneala invizibila si presupuse invidii
Pai asta nu se poate. AYLA nu pot sa cred ca tu ai simtit invidie din partea altor mamiciEu credeam ca nu este nici o singura persoana aici care sa nu simta bucurie la un progres al Luanei...doar este printesa noastra luptatoare. Eu cred ca momentele prin care treci sau ai trecut acum te fac putin mai sensibila si vezi lucruri care de fapt nu sunt acolo Si intot cazul...chiar de-ar fi asa.....putin trebuie sa iti pese!!!!! Tu pune poze cu ea si lauda-i progresele ca ai cu ce sa te mandresti ....iar daca cineva simte vreun sambure de invidie (aici sau in parc sau oriunde) sa ramana cu invidia.......cu ce te afecteaza....... Hai nu mai pune la suflet ceva ce eu sincera sa fiu nici nu cred ca-i acolo....

Iar tu GINA nu mai lua asa de bune lucrurile astea. Eu cred ca toate fetele au trecut prin asta pana acum. Si eu am ramas ca pupaza cu unele lucruri spuse care au ramas fara raspuns cat despre uratul La Multi Ani....eu RAR, FOARTE RAR urez LA MULTI ANI ghioceilor fiindca mi-e teama sa nu omit pe cineva si fiindca .....hm, atat!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

eu merg la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am facut-o pe Phiphi sa rada in hohote cu unicul scop marshav sa ma holbez mai cu atentie in gura ei: nu numai ca incisivul asta nou e iesit de se vede cu ochiu' liber, dar si in lateral-stanga se vede o dunga, adica e crapata gingia. Sus-nimic. Va zic drept ca eu ma bucur ca ies intai astia de jos ca macar tzine limba peste ei cand suge!
Ca intreba Kea daca si noua ni se pare ca ne inteleg bebelusii...categoric! Eu cred ca-s mult mai inteligenti si mai capabili de multe decat mi-as fi inchipuit eu cand nu aveam unul in batatura...De ex. am observat ca Phiphi are momente cand ma musca de tzitzi cu intentie, prima data am observat intamplator, apoi am bagat niste experimente masochiste. Acum mai bine de o luna m-am gandit ca ce bine o sa vorbesc eu la mobil in timp ce o alaptez. Si purced in consecintza. In timp ce turuiam am observat intai o privire indignata la capatul tzitzei mele dar am zis ca mi se pare. Apoi a inceput sa faca aluzii gen se oprea din supt, ma privea indignata, iar relua suptul si tot asa. Eu tot sporovaiam la tel cand imi musca una de-am crezut ca ma scap pe mine. Am intrerupt abrupt convorbirea si Sophiphi s-a apucat de supt cu o privire multumita, gen:"vezi ca se poate? chiar nu-ntelegi fara masuri extreme?". Ca sa fiu sigura ca n-a fost intamplare am mai experimentat la intervale diferite de timp, de 2 ori, ca atunci m-am convins si nu mai tineam mortzish sa fiu capsata iar de dragul experimentului.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Phiphi rules

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sa ma laud. Azi Cristi a plecat la plimbare singurel.

Chiscuta !!!

Subscriu

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

Si eu, si eu!!!!!!!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

ANCA esti de nota 100. Tu chiar nu te-ai gandit SERIOS sa iti asterni catevaa randuri ( asa....mai multe) pe o hartie...ceva care ar putea sa insemne o carte?

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai, dau faliment de cita cafea fac in fiecare dimineata . Si ceai, pt Oli si alte amatoare.
Mi-am luat niste ceaiuri bestiale de la Carturesti (acum o luna si mai bine...) si deloc nu apuc sa imi fac dimineata. Adica sa fac as apuca, nu-i vorba....da decit sa-l dau pe git mai bine ma las pagubasa, si timp de savurat....mai din parti

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Cuscra hai sa te bag eu in faliment de totUn pepsi nu dai? Ca eu il beau dimineata, la pranz si seara

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput