Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 22
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata!!! Fetelor va rog un gand bun pt. noi azi sa treaca cu bine de operatie Adi.Nu am mai intrat de ceva timp, am avut o perioada cam neagra, va povestesc eu mai multe, acum trebuie sa fug la spital. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Sper ca a decurs bine

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
pisigri spune:
Haoleo
cuscra, dau si pepsi, da decit de-ala, mai bine rachiu, ca n-are E-uri ca pEEEpsi-u'.
. Mai prestez si io despre cite unu, da cu mila ca nu-i bun pt nora...
Se pare ca am ramas datoare cu povestea, ca la ora asta (si tot cu o mina
) nu o scriu.
Mi-a luat sotu sanie asa ca sa ninga!
![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Nicky09 spune:
Buna seara...cucuiete!
Am reusit sa mai intru si eu un pic, dar voi sunteti deja la nanitza, nu conteaza, eu va spun doar ca din seara asta avem si noi in sfarsit primul ZIMTISOR.
..SI ASA M-AM EMOTIONAT DE TARE CA MI-AU DAT LACRIMILE, dar mi-a trecut. Mi-am notat evenimentul in bebejurnal, m-am pus pe povestit si mi-a trecut.Acum v-am zis si voua...deci gata.Sunt bucuroasa ca nu mi-a facut febra sau alte treburim sotul m-a telefonat azi sa imi zica ca a dormit suficient , dar ca s-a trezit cam marait.Eu i-am zis ca o fi de la dinti, dar am zis in gluma, iar acum e chir pe bune.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
Ayla,...mi-ai urat cumva la multi ani de Sf. NicolaE? Draguta de tine....ca sa nu se mai supere fetele ca nu se nominalizeaza aici pe forum, m-ai trecut pana si pe mine pe lista, dar eu ma numesc Mina, oricum multumesc....si multumesc si celorlalte fete pt urarile adresate si lui Nicholas.

Mina si
Nicky09 spune:
Ma chinui si eu sa fac niste poze pt calendar, si deocamdataasta mi-a reusit siasta.Ma mai straduiesc, sa termin pana de Craciun...Merge tare greu Imikimi asta si pierd o groaza de timp, dar nu ma dau batuta!
Mina si
Nicky09 spune:
Va mai amintiti ca am zis ca noi nu suntem interesati de SOPHIE LA GIRAFE? Ei bine, Nicho a primit de la un mos Nicolae din Franta, exact pe d-ra girafa, asa ca acum o rontaim cate un pic,culmea e ca Sophie a ajuns ieri, iar primul dintisor a iesit in seara asta....sa fie o coincidenta?
A sosit si catelusul vorbaret...pe care il apasa doar pe inimioara nu stiu de ce, ca e mai usor sa apese pe picior sau pe ureche, probabil pt ca se aprinde, zic eu, ca numai acolo sta cu degetul, pe inimiora.
Mina si
Nicky09 spune:
Pt mamicile suparate de rezultatul alegerilor...sa stiti ca eu nu am reusit sa votez nici de data asta,aceeasi coada lunga interminabila, acelasi frig uricioas si patrunzator...asa ca am lasat pe altii sa o faca.Am vazut la stiri ca departajarea a fost facuta cu ajutorul voturilor din diaspora...sper sa nu fiti suparate din acest motiv.

Noapte buna!
Mina si
chatonel spune:
Neata tufete!
Astazi am ramas acasa cu pogo, are febra (a ajuns la 40 azi-noapte :(( ) si nu stiu daca e de la dinti sau face vreo viroza, ori o fi gripa?? Mergem la medic peste o ora.
Constat si eu ca nu mai sinteti gurese.... imi pare rau ca ayla s-a suparat pe noi, sper sa ii treaca repede si sa isi dea seama ca greseste.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
anca_nicolae spune:
Chatonel,
sanatate multa lui pogo, stiu ca acolo e mai greu cu medic pt copii, nu se pot cumpara prea usor, aici, peste 39, eu folosesc algocalmn supozitor [adica novocalmin], sau diclogesic.
sa va faceti repde bine.
Ultima strigare, supriza grup,
nu vreau sa va stresez, dar apoi nu vreau sa scape cineva surpriza, din lipsa de info, asa ca mai astept pana diseara.
Caci... mai sunt cateva figuri de nelipsit, gen vitamina, boss, printesa luptatoare, bestioc, brises, nazdravan de joanna, piton, si altii...
Cine face capitol nou, sa copieze rog si postul asta, ca sa fie SI pe prima pagina acolo [nu va stresez, va termin
].
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni

sa treaca cu bine de operatie Adi.
Maia Andreea ( 07 apr 2009)